Προς το περιεχόμενο

Η Sony έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας το Xperia X Performance με Snapdragon 820 (video)


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στα πλαίσια του Mobile World Congress μία ολοκαίνουρια σειρά smartphones που αποτελείται από τρία μοντέλα.

Πρόκειται για την σειρά Sony Xperia X και αποτελείται από τα Xperia X Performance, Xperia XA και Xperia X.

 

Το Sony Xperia X Performance βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και είναι το μοναδικό από την σειρά που είναι αδιάβροχο, με πιστοποίηση IP68.

 

 

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2700mAh με το πάχος της συσκευής να μην ξεπερνάει τα 7,6 χιλιοστά. Κατά τα άλλα, διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών (Triluminos, X-Reality for Mobile) ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και είναι κατασκευασμένο σχεδόν εξολοκλήρου από αλουμίνιο.

 

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα, βασίζεται σε έναν ολοκαίνουριο αισθητήρα της Sony με ανάλυση 23 Megapixels που κάνει χρήση του χαρακτηριστικού Predictive Hybrid Autofocus της Sony. Η κάμερα είναι ταχύτατη και μπορείτε να τραβήξετε μία φωτογραφία μέσα σε 0,6 δευτερόλεπτα ενώ υποστηρίζεται ISO έως 12800 και λήψη video ανάλυσης 4K.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Στο power on/off button επίσης εντοπίζεται ο γνωστός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων της εταιρείας. Η συσκευή “τρέχει” Android 6.0 Marshmallow. Όπως έγινε γνωστό πάντως, το Xperia X Performance δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ευρέως στην Ευρώπη παρά μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γερμανία και σε συγκεκριμένους παρόχους. Το επόμενο ραντεβού των καταναλωτών με τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μετά το καλοκαίρι, στην έκθεση IFA.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέρας το κινητό, τώρα οποίος έχει δουλέψει Sony θα ξέρει ότι είναι πάρα πολλά τα 3g ράμ να δούμε όντως πως θα τα πάει η μπαταρία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την έκπληξη την εκανε η LeEco που παρουσιασε πρωτη. Κατόπιν η lg με τα περιφερειακά της η Samsung με τις δυνατότητες και την υγροψυξη του s7. Προσπαθώ να βρω κατι που να κανει κλικ κ δεν βρίσκω. Ααα βρηκα. Τα τεράστια bezels

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολα τα sony κινητα εχουν να ζηλευουν τον snapdragon 820 με το μεγαθηριο adreno  530 κ το νέο look με αλλο αερα.......τα κυριοτερα ασε την νεα καμερα και το νεο γυαλι 2,5d που εχει μονο η σειρα x απο τα sony

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...φαίνεται ότι θα βάλει τέλος στη σειρά Ζ, όπως αναφέρεται κι εδώ

http://www.gsmarena.com/no_xperia_z6_x_series_to_replace_z_series_sony_confirms-news-16860.php

 

Και περίμενα να δω ένα Z6 compact. Αν ισχύει όλο αυτό είναι μεγάλη αλλαγή για τη sony.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ζωή η Sony προσπαθεί να εντυπωσιάσει με την φωτογραφική μηχανή που ξέρει ότι είναι το δυνατό της χαρτί. Να δούμε πότε θα ασχοληθεί με το design. Το hardware απλά ακολουθεί την εποχή. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...