ARTHURLUFFY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα εχω αρχισει και εβλεπα tutorials στο youtube απο εναν αλλα ειναι πολυ χημα τα παρατησε στην μεση μετα αρχισε wx.python και το παρατησε και αυτο.Θελω να μου πει καποιος που μπορω να βρω καλα βιντεο γιατι τα προτιμω απο τα βιβλια.Επισης τι ακριβως διαφορες εχουν τα python 2.x με 3.x για να ξερω και τι να δω.Ευχαριστω πολυ
akis_fc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ θα βρεις τι διάφορες έχει η 3 από την 2 https://docs.python.org/3/whatsnew/3.0.html
pmav99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για βίντεο, δες εδώ: https://www.class-central.com/search?q=python
ARTHURLUFFY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη δεν προσφερει κατι παραπανω η παρακατω απλα αλλαζει ο τροπος που τα γραφεις?
pmav99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Οι διαφορές ως επι το πλείστον είναι μικρές. Είναι μάλιστα δυνατόν να γράψεις κώδικα που θα τρέχει και στις δύο εκδόσεις. Αν ξέρεις Python 2 τότε μπορείς να γράψεις και Python 3 (και αντιστρόφως). Το ποια έκδοση θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Αν είσαι αρχάριος τότε απλά διάλεξε ένα tutorial που να σου αρέσει και χρησιμοποίησε την έκδοση που αυτό χρησιμοποιεί. 1
groot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Χώρια ότι εάν είσαι αρχάριος, είναι πάρα πολύ πιθανό να μην χρησιμοποιήσεις αυτά τα οποία διαφέρουν στις δύο εκδόσεις ή μεταξύ pre-2.4 και επόμενων εκδόσεων ή pre 2.6 και επόμενων/προηγούμενων εκδόσεων κτλ. Πολύ λεπτομέρεια για αρχάριο. Τέλος, IMHO, Python και σκέτα tutorials είναι ανούσιο. Εάν δεν γράψεις και δεν χρησιμοποιήσεις μόνος σου αυτά που έχει η γλώσσα τότε δεν κάνεις τίποτα. 1
ARTHURLUFFY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλα θα πρεπει πρωτα να μαθω πως δουλευουν για να τα γραψω μονος μου.Δηλαδη υπαρχει καλυτερος τροπος να μαθω απο tutorials?
groot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι όπως το ρωτάς, εγώ το εκλαμβάνω ότι το να μάθεις εάν όντως υπάρχει καλύτερος τρόπος δεν είναι ο σκοπός της ερώτησης. Οπότε, εσύ ξέρεις Suit your self.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν καταλαβα τι εννοεις Απλα δεν καταλαβα τι εννοουσες, υπαρχει τροπος να δω τις λειτουργιες τις python μεσω του προγραμματος python και να τις δοκιμαζω μονος μου?Εμενα απλα μου φανηκε ο πιο ευκολος τροπος με βιντεο παρα με βιβλιο αλλα δν ξερω αν υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο αυτα τα δυο.Ευχαριστω
ARTHURLUFFY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 εννοω εκει που φτιαχνεις το προγραμμα και γραφεις, αν μπορεις να δεις ολες τις εντολες που υπαρχουν και τι κανει η καθεμια.
iceblade Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 εννοω εκει που φτιαχνεις το προγραμμα και γραφεις, αν μπορεις να δεις ολες τις εντολες που υπαρχουν και τι κανει η καθεμια. Αν δεν υπάρχει κάποιος πολύ συγκεκριμένος λόγος να ασχοληθείς με 2.7, απλά πας στην 3.5 και δεν ασχολείσαι περαιτέρω. Εκτός φυσικά αν σε ενδιαφέρει να κάνεις π.χ. port μια library ή έχεις κάποιον άλλο πολύ συγκεκριμένο λόγο, οπότε ναι τότε να ασχοληθείς με τις διαφορές 2 και 3. Εσένα για ποιό λόγο σε ενδιαφέρει να μάθεις τις διαφορές;
ARTHURLUFFY Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν υπάρχει κάποιος πολύ συγκεκριμένος λόγος να ασχοληθείς με 2.7, απλά πας στην 3.5 και δεν ασχολείσαι περαιτέρω. Εκτός φυσικά αν σε ενδιαφέρει να κάνεις π.χ. port μια library ή έχεις κάποιον άλλο πολύ συγκεκριμένο λόγο, οπότε ναι τότε να ασχοληθείς με τις διαφορές 2 και 3. Εσένα για ποιό λόγο σε ενδιαφέρει να μάθεις τις διαφορές; Απλα ηθελα να ξερω τις διαφορες για να αποφασισω ποιο να μαθω, νομιζα οτι εχουν σημαντικες διαφορες αλλα απο οτι ειδα δεν ειναι τοσο τεραστιες οι διαφορες τους
iceblade Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Απλα ηθελα να ξερω τις διαφορες για να αποφασισω ποιο να μαθω, νομιζα οτι εχουν σημαντικες διαφορες αλλα απο οτι ειδα δεν ειναι τοσο τεραστιες οι διαφορες τους Αν ξεκινάς τώρα να μάθεις δεν υπάρχει λόγος να πας σε Python 2 πας κατευθείαν σε Python 3 και στην τελευταία έκδοση 3.5.
groot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αν ξεκινάς τώρα να μάθεις δεν υπάρχει λόγος να πας σε Python 2 πας κατευθείαν σε Python 3 και στην τελευταία έκδοση 3.5. Εγώ θα πρότεινα να χρησιμοποιήσει ό,τι είναι εγκατεστημένο ή ό,τι καταφέρει να εγκαταστήσει. Εάν δεν είναι 3.x, θα μάθει να σκέφτεται και το type των μεταβλητών κατά την διαίρεση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα