Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 1 μάλλον κουφό πρόβλημα...

Εχω μια κάρτα γραφικών Sapphire HD 4850 X2 Η οποία με το Thermaltake ToughPower 700W είναι μια χαρά  και με Zalman ZM700-TX δεν ανοίγει καν το σύστημα...

Με Thermaltake ToughPower 700W το σύστημα Μπουτάρει κανονικά...Windows ...benchmarks...ολα κομπλε..

Με το Zalman κάνει 1 αναβόσβυσμα για μισό δευτερόλεπτο και μετά νεκρό...πρέπει να αναβοσβύσω το τροφοδοτικό για να ξαναγίνει η διαδικασία...

Το Zalman δοκιμάστηκε :

• μόνο του...........ΟΚ
  • με PSU τεστερ...ΟΚ
  • με κάρτα γραφικών χωρίς εξτρα παροχή ....ΟΚ
  • με κάρτα γραφικών με  6πινη παροχή.........ΟΚ

• μένει να δοκιμαστεί με κάρτα γραφικών με 8πινο+6πινο (αν βρω)

Καμμιά ιδέα?

Υ.Γ. έχει κανένας πόσο πάει αυτή η κάρτα μεταχειρισμένη για πώληση καθώς ο κάτοχος της την απέκτησε σαν "κληρονομια" και θέλει κάτι πιο ήσυχο

Δημοσ.

Οταν λες δοκιμάστηκε με τεστερ τι εννοείς οτι μέτρησες απλώς τις τάσεις με ενα πολύμετρο και τις βρήκε σωστές?

η 4850Χ2 δεν πωλείται μόνο αν την χαρίσεις

Δημοσ.

ok τότε αν υποθέσουμε οτι το τεστερ είναι σωστές οι ενδείξεις του και η 4850Χ2 μοιάζει με την 4870Χ2 που είχα στο σύστημα τροφοδοσίας της αν δεν συνδέσεις το 8πινο δεν πρόκειται καν να ανοίξει και αναβε ενα δυο κόκκινα λεντακια απο τι θυμάμαι με τον ανεμιστήρα να δουλεύει στο 100% αυτό στην περίπτωση που είχες συνδέσει το 6πινο μόνο

Αν έβαζες μόνο το 8πινο αναβε νομίζω αλλά είχες κόκκινο λετνακι στο pcb της κάτρτας γραφικών και δεν επιτάχυνε 3d me to crossfire οff

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά όλα συνδεδεμένα είναι ...

ΑΠλώς απότι βλέπω το PSU που "δουλευει" είναι προδιαγραφών 2.2 ενώ το Zalman είναι προδιαγραφές 2.31

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...