deep Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καληνεσπερα, περιγραφη εν βραχυλογια, σχεδιαζω το σκιτσο, στον οροφο 2 εχω υπολογιστη (αρχαιοτητα δεκαετιας), τηλεφωνικη συνδεση, συνδεση ιντερνετ, ρουτερ technicolor με wifi της forthnet, ολα ευκολα και ευπορα, ουδενας ψογος, οροφος 3 απο πανω λιγο πλαγιως δωματιο 30 τ.μ, εκει εχω iphone και ενα ταμπλετ, τιποτα αλλο σχετικο με ιντερνετ, μεσω ρουτερ tecnicolor μπαινω στο ιντερνετ ασυρματα, μπορω να κανω δουλεια μου, ισχυς σηματος μετρια, δεν καλυπτει ολο το δωματιο, ερωτηση, ποια συσκευη χρειαζομαι για να εχω καλο η και πολυ καλο σημα ασυρματα, εννοω ρηπητερ κτλ, εχω δει ενθουσιαστικες κριτικες χρηστων για ενα tp link w850 και w854, θα κανουν τιποτα γιατι ξερω να τα πεταξω κι αλλιως τα λεφτα μου, παρακαλω γνωσεις που διαθετω ειναι σκετη επιφανεια δηλ. λεξεις γυμνες και ονοματα χωρις βαθος, Μερσι, 1
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν με τη μεσολάβησηΤου καινούριου του παραγγελιοδόχουΗ πολιτεία μου η ΙνσταμπούλΜού’στελνε ένα κουτίΑπό κυπαροσόξυλοΚουτί νυφιάτικοΚι αν τ’άνοιγα έτσιΚάνοντας να κουδουνίζειτο μικρό καμπανάκι της κλειδαριάςΝα δυο τόπια υφάσματαΔυο ζευγάρια πουκάμισαΆσπρα μαντήλια κεντημέναΜε κλωστή ασημένιαΆνθη λεβάνταςΜέσα σε μικρά τούλινα σακουλάκιαΚι εσύ,εισχώρησε στην σελίς του ρούτερ,δες αν το σήμα είναι στο μέγιστο δυνατό. 3
deep Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 χωρεσα εντος της σελιδος ρουτερ καθως ειπες, αν γινοταν θα εμπαινα και μεσα στο ρουτερ χωρις τις σελιδες του για να εξαφανιστω πληρως, εγγυτατα του ρουτερ δηλ. ενα μετρο αποσταση η του σηματος ισχυς ειναι στο μεγιστο δυνατο ηγουν εξαιρετικο, εκει πανω στον τριτο οροφο ειναι που ειναι το σημα μετριο και ως εκ τουτου διαχυσις σηματος χωλη και ασθενουσα,
Lolarikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ενδεχομένως να μπορείς να κάνεις δουλειά και χωρίς τέτοια γκατζετάκια αν παίζει κοινό ρολόι ή κοινή τηλεφωνική γραμμή με πάνω.
deep Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 δυστυχως δεν παιζει ρολοι και τηλ. γραμμη κοινα, τι αλλο ;; αυτα τα γκατζετακια γλυκισματα που λες δεν κανουν ;; δηλ. αμφιβολο αποτελεσμα ;; το tp link w850 ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα