Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλό το g flex 2 αλλά για να το προτιμήσει κάποιος θα πρέπει να μην έχει θέμα με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του,εγω πχ δεν θα το αγόραζα ακόμη και 150 να έκανε  

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλό το g flex 2 αλλά για να το προτιμήσει κάποιος θα πρέπει να μην έχει θέμα με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του,εγω πχ δεν θα το αγόραζα ακόμη και 150 να έκανε  

+1

Σωστος, πρεπει καποιος να μην εχει προβλημα με τον ιδιαιτερο σχεδιασμο του.

Τετοια μειονεκτηματα πρεπει να γραφονται, οχι αλλα τυπου "απο την Κινα θα εχεις καλυτερη εγγυηση" ή "σε 2 μήνες το note 3 pro θα ειναι φθηνοτερο(ενω ο φιλος θα το πληρωσει τωρα)" .

Δημοσ.

Πιο αργο δεν ειναι.

Μη το λες και το ξαναλες.

Για τη καμερα πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι χειροτερη?τα εχεις και τα δυο στα χερια σου και συγκρινες?

Γιατι εχεις φαγωθει με τα επιχειρηματα αλλα και εσυ χωρις στοιχεια μιλας.

Το μονο που μπορω να πω δηλαδη υπερ του lg ειναι η εγγυηση και το οτι το παιρνεις αμεσα,εαν ενδιαφερει καποιοn αυτο.

Θες να σου πω τα συν του xiaomi?

Δε ζεσταινεται,αυτονομια,υποστηριξη,dual sim και το οτι ειναι πιο καινουργιο σα συσκευη και θα υποστηριχθει για πιο πολυ καιρο.

Θα παρει 6.0 το lg?

Ζυγιζει καποιος τα παραπανω και παιρνει.

Εσυ με τα δικα σου κριτηρια προτιμας lg,σεβαστο.

Αλλα οπως μου λες να μη μιλαω χωρις στοιχεια,μη μιλας και εσυ χωρις στοιχεια.

Δημοσ.

Πιο αργο δεν ειναι.

Μη το λες και το ξαναλες.

Για τη καμερα πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι χειροτερη?τα εχεις και τα δυο στα χερια σου και συγκρινες?

Ενδεικτικα, δικα σου λογια:

...Πιο γρηγορο δε νομιζω να ειναι.

Καλυτερη καμερα ισως...

Επισης, με το θεμα εγγυηση, αλλα ελεγες πριν:

...

Ειναι αστειο πλεον το θεμα εγγυηση στην Ελλαδα οταν το 90% των κινητων πανε στην αρβατο και στο 50% των περιπτωσεων στο βγαζουν εκτος.

Τουλαχιστον με το κινεζο θα κανει ενα μηνα να παει και να ερθει αλλα ξερω οτι θα το φτιαξουν.

...

και αλλα λες τωρα:

...

Το μονο που μπορω να πω δηλαδη υπερ του lg ειναι η εγγυηση και το οτι το παιρνεις αμεσα,εαν ενδιαφερει καποιοn αυτο.

...

Κατα τα αλλα, επιτελους δεν γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν για να υποστηριξεις την επιλογη σου. Το οτι βεβαια το εκανες αυτο, δειχνει πολλα.

Δημοσ.

Και δηλαδη επειδη εγω εγραψα οτι μπορει να εχει καλυτερη καμερα,το παιρνεις εσυ ως επιχειρημα?μαλιστα,ενδιαφερον.

Επισης για θεμα εγγυηση ,ειναι δικοπο μαχαιρι,οπως ειναι η κατασταση στην Ελλαδα και σου εξηγησα το γιατι.

Ναι μεν οταν θα παει κινα θα το χασεις για ενα μηνα αλλα θα στο φτιαξουν,αλλα εδω στην Ελλαδα ,κανε μια βολτα απο το θεμα της αρβατο και θα δεις.

Οχι μονο καθυστερησεις και πανω απο ενα μηνα ,αλλα και ακυρωσεις εγγυησεων.

Και η αρβατο εχει τη πλειοψηφια των κινητων εδω.

Εδω η νοκια εξωτερικο τα στελνει πλεον με εκεινους.

Επαναλβανω η lg δε ξερω εαν τα δουλευει με αυτους και εαν δε το κανει,μπραβο της και σιγουρα ειναι συν αυτο για την εγγυηση της.

Τωρα ολα τα υπολοιπα που λες ειναι για τις εντυπωσεις.Μιλα με επιχειρηματα και σταματα να ξεψαχνιζεις τα ποστ για να βρεις κατι να πεις.

Δημοσ.

..

Επαναλβανω η lg δε ξερω εαν τα δουλευει με αυτους και εαν δε το κανει,μπραβο της και σιγουρα ειναι συν αυτο για την εγγυηση της.

...

H lg στελνει στην πορτα σου πληρωμενο courier, παραλαμβανει το κινητο, το επισκευαζει και στο στελνει πισω σπιτι σου με πληρωμενο κουριερ χωρις να κουνηθεις απο το σπιτι σου κ χωρις να πληρωσεις τιποτα για μεταφορικα.

Επισης, στην Ευρωπη σχεδον ολα εχουν 2 χρονια εγγυηση, ενω αυτα απο Κινα εχουν 1 χρονο.

Για το οτι τα μαγαζια στην Κινα ειναι αρκετα αξιοπιστα οσον αφορα το να τιμουν την εγγυηση μετα απο πχ 9 μηνες που το εχεις αγορασει, ας κρινει ο καθενας οπως νομιζει.

Παντως οτι μερικα απο αυτα τα μαγαζια ανοιγουν τα κινητα πριν στα στειλουν και μπαινουν στον κοπο να αλλαξουν την rom για να βαλουν μια πειραγμενη που δεν αναβαθμιζεται κ ειναι τιγκα στο bloatware/malware(ειμαι παθων με 2 xiaomi 4c, οπως κ το ιδιο εγινε σε review του insomnia*) δεν δειχνει αξιοπιστια.

*Απο το review του insomnia για το τι κανουν μερικα μαγαζια στην Κινα που γεμιζουν τα κινητα με bloatware/malware:

...με πλειάδα εφαρμογών και παιχνιδιών που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άχρηστα ενώ παρεμβαίνουν και στην ομαλή λειτουργία του κινητού αλλά και των νεύρων μας. Ξεκινώντας από όχι ένα αλλά 2 άγνωστους browsers, στο μενού βρίσκουμε εφαρμογές μειωμένων δυνατοτήτων όπως το Magic Photo, το Fun Weath, το DU Speed Booster, το Clean Master. Χωρίς έκπληξη πολλές από αυτές τις εφαρμογές τρέχουν συνεχώς στο κινητό μας, χωρίς να υπάρχει τρόπος να τις απεγκαταστήσουμε.

Έτσι βρεθήκαμε να σπαταλάμε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας αρκετό χρόνο προκειμένου να διαβάζουμε τα μηνύματα που εμφανιζόντουσαν ξαφνικά είτε μετά από μια εγκατάσταση εφαρμογής είτε χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος. Τα μηνύματα αυτά στην πλειοψηφία τους προέρχονται από εφαρμογές που υπόσχονται καλύτερες επιδόσεις για το smartphone μας μόλις επιλέξουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις, ενώ τρέχουν συνεχώς στο background επηρεάζοντας την αυτονομία αλλά και τις επιδόσεις. Ενδεικτικό είναι ότι μπορούμε πολύ εύκολα να δούμε την ελεύθερη μνήμη του κινητού η οποία ποτέ δε ξεπέρασε το 1GB και συνήθως κυμαίνονταν από 400-700MB. Στη σχετική ένδειξη υπάρχει μάλιστα και ένα κουμπί το οποίο αναλαμβάνει να ελευθερώσει μνήμη μόλις το πατήσετε.

Ακόμα κατά τη χρήση, εμφανίστηκαν αρκετά μηνύματα τα οποία μας προέτρεπαν να απεγκαταστήσουμε δημοφιλείς και πολύ χρήσιμες εφαρμογές με την αιτιολογία ότι επηρεάζουν την αυτονομία, ενώ δεν έλειψαν διάφορα μηνύματα με διαφημιστικό περιεχόμενο που μας προέτρεπαν να κατεβάσουμε διάφορα πράγματα όπως themes, παιχνίδια, κ.α 

...

Τωρα ολα τα υπολοιπα που λες ειναι για τις εντυπωσεις.Μιλα με επιχειρηματα και σταματα να ξεψαχνιζεις τα ποστ για να βρεις κατι να πεις.

Δεν τα ξεψαχνιζω, απλα εσυ εγραφες επανειλημμενα πραγματα που δεν ισχυουν(μεχρι που ειπες και 2 ετων συσκευη το lg g flex 2) για να υποστηριξεις την επιλογη σου. Αυτο δειχνει πολλα.

Τις αλλες παραδοχες που κανεις(οτι στην Κινα θα φτιαχτει το χαλασμενο κινητο κλπ), δεν μπορουν να σημαινουν κ πολλα οταν εγραφες ανακριβειες πιο πριν.

Δημοσ.

Ενω εσυ δεν εγραφες ανακριβειες?

Υποστηριζεις τη καμερα και τον επεξεργαστη ,ετσι στον αερα.και μετα μου τη λες εμενα που αναφερω κατι στον αερα!

Επισης δεν υποστηριζω οτι εχω το αλαθητο,αλλα εχοντας περασει απο τα χερια μου και lg αλλα εχω και αυτη τη στιγμη το xiaomi μπορω χοντρικα να κανω μια συγκριση.

Προφανως τα κινεζικα δεν ειναι για ολους.Εγω απο τοτε που πηρα κινεζικο,καταλαβα οτι απλα σκορπαγα τα χρηματα μου στις υπολοιπες επωνυμες μαρκες,που οταν χαλαγαν κιολας να την εβραζα την εγγυηση που εδιναν.

Δημοσ.

Προφανως τα κινεζικα δεν ειναι για ολους.Εγω απο τοτε που πηρα κινεζικο,καταλαβα οτι απλα σκορπαγα τα χρηματα μου στις υπολοιπες επωνυμες μαρκες,που οταν χαλαγαν κιολας να την εβραζα την εγγυηση που εδιναν.

Οπως ειπωθηκε:

Ωραια τα κινητα απο Κινα, αλλα οχι για να το πληρωνουμε σε ιδια τιμη με πιο γρηγορα κινητα απο Ευρωπη που εχουν κ 2ετη εγγυηση κ ειναι αμεσα διαθεσιμα.

Αλλο να τα πληρωνεις αισθητα φθηνοτερα τα κινεζικα, οποτε να μην σε νοιαζει που θα περιμενεις ενα μηνα, που θα εχεις χειροτερη κ μικροτερη εγγυηση, που μπορει να πρεπει να ψαχτεις για να εχεις play store ή ελληνικα και αλλο να τα πληρωνεις σε ιδια τιμη με κινητο απο Ευρωπη. (που βασικα αν το παρεις χωρις ΦΠΑ -οπως το κινεζικο- ερχεται φθηνοτερα).

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος σήμερα με πήρε τηλ. Με ρωτάει για κινητά και είχε ψηθεί τρέλα να πάρει. Xiaomi redmi note 3. Στο μπάτζετ δεν έχει και πολύ περιορισμό. Είμαι περίεργος που από Κίνα του είπα να πάει σε x800 280€ για 4g ram, τον 810 όλα τα υπόλοιπα που είναι πολλά. Εγώ στα χέρια μου καλύτερο κινεζικό δεν έχω πιάσει. Πάνω και από 1+2 το βάζω.

Δημοσ.

Εφοσον δεν εχει περιορισμο και θελει να παει σε κινεζικο γιατι δε παει για ΜΙ5?

+1 για το mi5, αλλά αν θέλει κάτι φθηνότερο το x800 είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Εφοσον δεν εχει περιορισμο και θελει να παει σε κινεζικο γιατι δε παει για ΜΙ5?

Υπόψιν θ' αργήσει να κυκλοφορήσει. Η βασική θαβγει την 1 μαρτίου,οι άλλες άγνωστο ακόμα. Και η pro έκδοση πάει 500-600$!
  • Like 1
Δημοσ.

Οσοι ρωτησαν vickmall ειπε οτι απο βδομαδα θα εχει στοκ και θα διαμορφωσουν και τη τιμη που απο οτι ειπαν θα ειναι αρκετα χαμηλοτερη.

Γυρω στα 450-480$ για την 128αρα.

Αυτα απο οτι ειπαν απο vickmall...

Αρα υποθετω οτι η 64αρα που πιστευω ειναι αυτη που αξιζει ,θα παιζει στα 420$.

Δημοσ.

Φίλε TS, για εμένα το πιο αξιόπιστο είναι το Vickmall. Όσον αφορά το Xiaomi Redmi Note 3 PRO, είναι ... ΚΟΡΥΦΗ. Το αγόρασε ο ξάδερφός μου και το κινητό είναι ό,τι πιο value for money σε αυτά τα λεφτά. Επίσης το λογισμό της Xiaomi, είναι άκρως ελαφρύ και θυμίζει stock android. Έχει άριστη ποιότητα κατασκευής και είναι ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.

Αυτά να τα βλέπουν οι "μεγάλες" εταιρείες, που μας πέθαναν στην πλαστική κατασκευή και ζητάν και ένα κάρο χρήματα (άραγε για πόσο ακόμα θα είναι μεγάλες με τέτοια τιμολογιακή πολιτική?). Είναι δε πανέμορφο (ειδικά σε άσπρο). Έχει δακτυλικό αποτύπωμα και ΤΡΕΛΟ support από την Xiaomi. Το κινητό είναι ταχύτατο .. και άλλοι θα το πουλούσαν 400 ευρώ + με κολλημένο το όνομα Samsung κτλπ. Προχώρα άφοβα...

Υ.Γ Τις συγκρίσεις παλαιών μοντέλων γνωστών εταιρειών, με τωρινά Xiaomi, τις χαρακτηρίζω γελοιότητες ...

Δημοσ.

Δεν έχει μπάτζετ και πολύ περιορισμένο, αλλά έχει. Μου είπε να διαθέσει π.χ. 230 και δεν έχει πρόβλημα να δώσει 280 αλλά mi5 480$ και αναμονή 1 μήνα όχι. Έχω μια αρχή ποτέ πάνω 300€ 350€ για Κίνα. Για αντιστάθμιση ρίσκου. Δλδ στα 450 θα τον έστελνα σε moto x style από Σκρούτζ. Υ.γ. έχω πάθει πλάκα από το πρωί με mi5 κινηταρα, μην παρεξηγηθεί αυτό που λέω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...