newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το redmi note 2 δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader του φλασαρεις κατευθείαν ελληνική ρομ Σωστά, αλλά και έτσι να το αφήσεις γιατί δεν ξέρεις/μπορείς/κτλ, μια χαρά είσαι, αυτό λέω. Για χρήστες που δηλώνουν άσχετοι ή με αδυναμία χρόνου, το 2 είναι η τέλεια λύση, μια και δυνατό τηλέφωνο παίρνουν και φθηνά (το 2/16 έχει βάση το Kimovil στο πιο φθηνό αξιόπιστο κατάστημα 120€, στο Geekbuying, ενώ το 3/32 πάλι βάση το Kimovil και κατ' εμέ εάν θέλεις να πάρεις το ανάλογο ρίσκο, είναι το Gearbest με 132€, τιμές πολύ καλές εάν κοιτάς κινητό στα 120-150€).
chios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εμένα φίλε μου γιατί μου έχει κάτσει στο μυαλό το mi4; ξέρω είναι παλιό τηλέφωνο αλλά η τιμή του εκεί που έχει φθάσει είναι τρομερή. Sharp οθόνη, Sony camera και γενικά πολύ high class συσκευή. Όταν πήρα το δικό μου πριν 2 χρόνια redmi note 3g η τιμή του ήταν πάνω από 300€
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εμένα φίλε μου γιατί μου έχει κάτσει στο μυαλό το mi4; ξέρω είναι παλιό τηλέφωνο αλλά η τιμή του εκεί που έχει φθάσει είναι τρομερή. Sharp οθόνη, Sony camera και γενικά πολύ high class συσκευή. Όταν πήρα το δικό μου πριν 2 χρόνια redmi note 3g η τιμή του ήταν πάνω από 300€ Και το Mi4 είναι πολύ καλό τηλέφωνο, από τα βασικά της Xiaomi που πρώτα σε αυτό και στο Mi3 βγάζει ότι καινούργιο, αλλά δεν έχει 4G (εκτός εάν πάρεις την έκδοση με το 4G). Αλλιώς σαν χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό και δυνατό.
chios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-2-5-ghz-quad-core-5-0-inch-13mp-camera-ram-2gb-rom-16gb-android-4-4.html Για αυτό αναφέρομαι το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν παίρνει sd To 4g για μένα είναι αδιάφορο εδώ που είμαι τώρα η Vodafone ούτε 3g καλό δεν έχει. Πιστεύω σε αυτήν την τιμή δεν υπάρχει άλλο τηλέφωνο τόσο δυνατό
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-2-5-ghz-quad-core-5-0-inch-13mp-camera-ram-2gb-rom-16gb-android-4-4.html Για αυτό αναφέρομαι το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν παίρνει sd To 4g για μένα είναι αδιάφορο εδώ που είμαι τώρα η Vodafone ούτε 3g καλό δεν έχει. Πιστεύω σε αυτήν την τιμή δεν υπάρχει άλλο τηλέφωνο τόσο δυνατό Αυτό είναι η 4G έκδοση. Πάντως εγώ με Vodafone, βλέπω διαφορά όταν είμαι με Η+ ή 4G+ (το Note Pro πιάνει 4G+). Πάντως για μένα τα 16 είναι λίγα και εάν δεν παίρνει και sd card είναι λίγο πίκρα....
gregorykon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα ενδιαφερομαι για την αγορά του προ 32 είναι καλη η ελληνική Ρομ δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να αλλάξω Ρομ για αυτό ρωταω
Billator Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα ενδιαφερομαι για την αγορά του προ 32 είναι καλη η ελληνική Ρομ δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να αλλάξω Ρομ για αυτό ρωταω Ναι είναι καλή η ελληνική ROM και έχουν αφαιρέσει όλες τις περιττές εφαρμογές της google. Αξίζει να το αλλάξεις, πιο άμεση απόκριση θα έχεις.
kodorevi8ulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα ενδιαφερομαι για την αγορά του προ 32 είναι καλη η ελληνική Ρομ δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να αλλάξω Ρομ για αυτό ρωταω διευκρίνισε λίγο για ποια ρομ λες , την ελληνική ελληνική ; κι αν ναι από που θα το αγοράσεις και θα την έχει μέσα ;;;
grouspen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ts εδω. Καθως σηκωθηκα ξημερωμα για να παω στη δουλεια αποφασισα να παρω το κινητο στο μπανιο για να διαβασω για τα χτεσινα επεισοδια στο Μονακο. Το κινητο μου εφυγε απο τα χερια και εκανε βουτια στην τουαλετα. Δουλευε μολις το εβγαλα απο τα νερα. Την ωρα που παταγα για να το κλειαω μου εβγαλε ειδοποιηση για μπαταρια (ενω ηταν full) και μετα εκλεισε. Το στεγνωσα οσο καλυτερα μπορουσα και το εχωσα μεσα στο ρυζι. Και τωρα περιμενω...
@topos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μην βιαστεις να το δοκιμασεις, αστο 2 μερες χωρις να το πειραξεις. (Το note 3 pro εχεις?Δυστηχως ενα μειονεκτημα της μη αφαιρουμενης μπαταριας ειναι και αυτο που σου συνεβει,κανονικα θα επρεπε να την εβγαζες κατευθειαν σε τετοιες περιπτωσεις...)
grouspen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ναι ναι το pro. Οπως τα λες . Θα το αφησω και βλεπουμε. Αλλα κατα πασα πιθανοτητα την εχει παθει την ζημια.
grouspen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 update:Γυρνώντας σπίτι το έβγαλα από το ρύζι. Πρόσεξα ότι τα κουμπιά του παραμένουν αναμμένα . Το έκανα κομμάτια . είχε νερό κυρίως πάνω στην μπαταρία και λίγο στην πλακέτα όπου έχει αφήσει σημάδια από τα άλατα. θα προσπαθήσω να το καθαρίσω αλλά δύσκολα τα πράγματα....Αν ήξερα πόσο εύκολα λύνεται θα το είχα σώσει το πρωί αλλά 5:30 τα χαράματα και όταν φεύγεις και για δουλειά δεν τα σκέφτεσαι αυτά....
vchristod84 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 update: Γυρνώντας σπίτι το έβγαλα από το ρύζι. Πρόσεξα ότι τα κουμπιά του παραμένουν αναμμένα . Το έκανα κομμάτια . είχε νερό κυρίως πάνω στην μπαταρία και λίγο στην πλακέτα όπου έχει αφήσει σημάδια από τα άλατα. θα προσπαθήσω να το καθαρίσω αλλά δύσκολα τα πράγματα.... Αν ήξερα πόσο εύκολα λύνεται θα το είχα σώσει το πρωί αλλά 5:30 τα χαράματα και όταν φεύγεις και για δουλειά δεν τα σκέφτεσαι αυτά.... Καθάρισε το με καθαρό οινόπνευμα και ίσως μπορέσεις να το σώσεις 1
LoDiRu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια είχα αγοράσει εγώ απο Gearbest και ηρθε κομπλε.Σκεφτομαι να παρω άλλο ένα αλλα αυτη τη φορα απο Vickmall για λογους πληρωμης...Πως μπορω ναα δω σε αυτο που έχω τι rom φοραει?Δεν με νοιαζει να έχει Ελληνικά.Δεν θυμαμαι αν ειναι Dev Global ή Stable global. Ποια η διαφορα;
@topos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια είχα αγοράσει εγώ απο Gearbest και ηρθε κομπλε. Σκεφτομαι να παρω άλλο ένα αλλα αυτη τη φορα απο Vickmall για λογους πληρωμης... Πως μπορω ναα δω σε αυτο που έχω τι rom φοραει? Δεν με νοιαζει να έχει Ελληνικά. Δεν θυμαμαι αν ειναι Dev Global ή Stable global. Ποια η διαφορα; Τι εννοείς για "λόγους πληρωμής"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα