Belisarius Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Site: Ευχαρίστως . Εγώ προσωπικά γελάω με το οτι πραγματικό multitasking πρέπει να θεωρείται μόνο ένα desktop os ενώ κάλλιστα υπάρχει και mobile multitasking αλλά κάποιοι δεν το αποδέχονται γιατί... έτσι. 1
Alx1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ προσωπικά γελάω με το οτι πραγματικό multitasking πρέπει να θεωρείται μόνο ένα desktop os ενώ κάλλιστα υπάρχει και mobile multitasking αλλά κάποιοι δεν το αποδέχονται γιατί... έτσι. To ότι υπάρχει mobile multitasking είναι γνωστό χρόνια τώρα. Αν κάποιος λέει ότι δεν υπάρχει απλά δεν ξέρει τι του γίνεται. 2
Galaxia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλά φτιάξτε της εφαρμογές που είστε πίσω, και μετά τα τηλεφώνα!!! Σε τί φάση είναι με τις εφαρμογές; Γιατί το κινητό φαίνεται οκ
Belisarius Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Σε τί φάση είναι με τις εφαρμογές; Γιατί το κινητό φαίνεται οκ Πατα windows phone store στο Google και διάβασε τα σχόλια σε γνωστές εφαρμογές. Θα καταλάβεις πολλά.
vanmour Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ένα σοβαρό κομμάτι χρηστών (ενήλικες, επαγγελματίες) χρησιμοποιούμε το κινητό και τις εφαρμογές του για να κάνουμε τη δουλειά μας και όχι ως αυτοσκοπό για να περάσουμε την ώρα μας; Δηλαδή ότι δεν καθόμαστε στα ξεκούδουνα να ψάχνουμε εφαρμογές αν πρώτα δεν παραστεί συγκεκριμένη ανάγκη για να καλύψουμε; Ότι ενδιαφερόμαστε πρώτιστα για την ταχύτητα, την ασφάλεια των δεδομένων, την ποιότητα κατασκευής, την εγγύηση, το οικοσύστημα και το συγχρονισμό και όχι για τα 400.000 παιχνίδια και εφαρμογές που λεν τα όνειρα και τον καφέ; Ότι δεν διανοούμαστε και δεν αποδεχόμαστε καν την πιθανότητα να ..κολλήσει ο dialer ή να φάμε restart; Ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε όλα τα παραπάνω και δη τη σταθερότητα και την ασφάλεια για την ...ελευθερία της παραμετροποίησης; Αν μπορούν τα παραπάνω να γίνουν απλά αντιληπτα ή και σεβαστά, τότε αμέσως θα γίνει κατανοητή όχι μόνο η αναγκαιότητα ύπαρξης αλλά και το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχουν για μια μεγάλη μερίδα χρηστών τα wp. Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω ισχύουν ακριβώς και για τα Iphone, ωστόσο τα συγκεκριμένα δεν απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. 1
tsalin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Τα ίδια και τα ίδια... Εμένα με ξεπερνάει το ότι έχουν πάρει εργολαβία ορισμένοι το κράξιμο των WP χωρίς να έχουν δοκιμάσει ποτέ τους WP συσκευή. Επίσης τις π@π@ρολογίες τις διανθίζουν με σκοπτικά σχόλια για το μέλλον της M$, τα δις που έχει σκοτώσει και άλλα πολλά ωραία -πλην εκτός τόπου και χρόνου-. Παιδιά την επόμενη φορά στείλτε cv στην M$, σίγουρα θα ζητάει αναλυτές τέτοιου επιπέδου... Λυπάμαι που θα το πω, αλλά υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι είναι guru της τεχνολογίας επειδή χρησιμοποιεί android και συγκρίνει specs, πυρήνες και μνήμες... Πόσο αστοιχείωτος πρέπει να είσαι το 2016 για να μην καταλαβαίνεις ότι η σύγχρονη τεχνολογία δεν είναι μόνο υλικό, αλλά συνδυασμός υλικού και λογισμικού. Αν το λογισμικό είναι καλογραμμένο δεν έχεις leaks, δεν χρειάζεται να έχεις τεράστιες ποσότητες σε μνήμη για να κάνεις δουλειά. Αν όχι, τότε ψήνεις αυγά από την υπερθέρμανση και κολλάς κάθε τρεις και λίγο. Όποιος έχει την παραμικρή σχέση με κώδικα το καταλαβαίνει αυτό καλά. Και επίσης το έχουμε ζήσει όλοι αυτό, γιατί όλοι σχεδόν έχουμε περάσει από Android. Δείτε το iPhone, όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, ο συνδυασμός υλικού και λειτουργικού το κάνει εξαιρετικό προϊόν. Υπερτιμημένο? Μπορεί, αλλά σε σχέση με την κάθε ΚορέατικοΚινέζικη σαβούρα σίγουρα καλύτερο. Το "μέτρημα" των specs μου θυμίζει έναν φίλο που αγόρασε το καλύτερο πλυντήριο της αγοράς (βασισμένος στα Specs) και όταν του το έφεραν δεν χώραγε στο μπάνιο του... Όλοι στην αρχή της ενασχόλησης μας με τον χώρο το περάσαμε το στάδιο, που όλα ήταν συγκρίσιμα στοιχεία. Μετά από 20+ χρόνια, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το μόνο που με νοιάζει, είναι η εμπειρία χρήσης. Και με το Android βλαστήμισα... Τέλος, κάτι τελευταίο... Το ότι είναι forum τεχνολογίας δεν σημαίνει ότι ο κάθε 15χρονος μπορεί να λέει ότι του κατεβαίνει.Πριν προσβάλει -κάποιος είπε ότι όποιος έχει WP δεν σκαμπάζει από τεχνολογία...-, ας κλείσει το PC και ας πάει να βρει παρέα στην πλατεία της γειτονιάς του, δεν θα πληρώσουμε εμείς την @γ@μία της εφηβείας.. Έλεος... 3
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ένα σοβαρό κομμάτι χρηστών (ενήλικες, επαγγελματίες) χρησιμοποιούμε το κινητό και τις εφαρμογές του για να κάνουμε τη δουλειά μας και όχι ως αυτοσκοπό για να περάσουμε την ώρα μας; Δηλαδή ότι δεν καθόμαστε στα ξεκούδουνα να ψάχνουμε εφαρμογές αν πρώτα δεν παραστεί συγκεκριμένη ανάγκη για να καλύψουμε; Ότι ενδιαφερόμαστε πρώτιστα για την ταχύτητα, την ασφάλεια των δεδομένων, την ποιότητα κατασκευής, την εγγύηση, το οικοσύστημα και το συγχρονισμό και όχι για τα 400.000 παιχνίδια και εφαρμογές που λεν τα όνειρα και τον καφέ; Ότι δεν διανοούμαστε και δεν αποδεχόμαστε καν την πιθανότητα να ..κολλήσει ο dialer ή να φάμε restart; Ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε όλα τα παραπάνω και δη τη σταθερότητα και την ασφάλεια για την ...ελευθερία της παραμετροποίησης; Αν μπορούν τα παραπάνω να γίνουν απλά αντιληπτα ή και σεβαστά, τότε αμέσως θα γίνει κατανοητή όχι μόνο η αναγκαιότητα ύπαρξης αλλά και το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχουν για μια μεγάλη μερίδα χρηστών τα wp. Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω ισχύουν ακριβώς και για τα Iphone, ωστόσο τα συγκεκριμένα δεν απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. Σοβαρο κομματι χρηστων οι ενηλικες????What????Δηλαδη οπου και να κοιταξεις που θα δεις πανω απο 6-7/10ενηλικες να εχουν ειτε καποια Android συσκευη(πολυ πιθανο Samsung ή Iphone) ειναι η μεγαλη μεριδα??Στοιχεια εχουμε για το παραπανω ή απλα γραφουμε οτι να ναι. Επισης θα το ξαναγραψουμε αλλη μια φορα γιατι οσο παει γινεται και πιο γελιο. Πες μου σε παρακαλω για ποιο λογο ο επαγγελματιας να μην παρει κινητο Blackberry(ειδικα το Passport μεγαλο εργαλειο)και να παρει τα ''χρωματιστα'' Lumia(εκτως 950/Xl/650 κλπ). Για ποιο λογο ο επαγγελματιας να μην αγορασει Iphone αν εχει ηδη Imac/macbook pro για την δουλεια του? Η μηπως περιμενε το Continuum να βγει το 2016 και δεν ειχε ηδη ενα laptop/macbook/surface κλπ για την δουλεια του. Ναι οι συσκευες με Continuum οπως τα lumia 950/950xl και η συσκευη απο την Hp δινουν πιο πολυ εμφαση στην επαγγελματικη χρηση αλλα ολα τα υπολοιπα κινητα ομως βλεπω αλλο target group να εχουν ως τωρα.... Τα ίδια και τα ίδια... Εμένα με ξεπερνάει το ότι έχουν πάρει εργολαβία ορισμένοι το κράξιμο των WP χωρίς να έχουν δοκιμάσει ποτέ τους WP συσκευή. Επίσης τις π@π@ρολογίες τις διανθίζουν με σκοπτικά σχόλια για το μέλλον της M$, τα δις που έχει σκοτώσει και άλλα πολλά ωραία -πλην εκτός τόπου και χρόνου-. Παιδιά την επόμενη φορά στείλτε cv στην M$, σίγουρα θα ζητάει αναλυτές τέτοιου επιπέδου... Λυπάμαι που θα το πω, αλλά υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι είναι guru της τεχνολογίας επειδή χρησιμοποιεί android και συγκρίνει specs, πυρήνες και μνήμες... Πόσο αστοιχείωτος πρέπει να είσαι το 2016 για να μην καταλαβαίνεις ότι η σύγχρονη τεχνολογία δεν είναι μόνο υλικό, αλλά συνδυασμός υλικού και λογισμικού. Αν το λογισμικό είναι καλογραμμένο δεν έχεις leaks, δεν χρειάζεται να έχεις τεράστιες ποσότητες σε μνήμη για να κάνεις δουλειά. Αν όχι, τότε ψήνεις αυγά από την υπερθέρμανση και κολλάς κάθε τρεις και λίγο. Όποιος έχει την παραμικρή σχέση με κώδικα το καταλαβαίνει αυτό καλά. Και επίσης το έχουμε ζήσει όλοι αυτό, γιατί όλοι σχεδόν έχουμε περάσει από Android. Δείτε το iPhone, όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, ο συνδυασμός υλικού και λειτουργικού το κάνει εξαιρετικό προϊόν. Υπερτιμημένο? Μπορεί, αλλά σε σχέση με την κάθε ΚορέατικοΚινέζικη σαβούρα σίγουρα καλύτερο. Το "μέτρημα" των specs μου θυμίζει έναν φίλο που αγόρασε το καλύτερο πλυντήριο της αγοράς (βασισμένος στα Specs) και όταν του το έφεραν δεν χώραγε στο μπάνιο του... Όλοι στην αρχή της ενασχόλησης μας με τον χώρο το περάσαμε το στάδιο, που όλα ήταν συγκρίσιμα στοιχεία. Μετά από 20+ χρόνια, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το μόνο που με νοιάζει, είναι η εμπειρία χρήσης. Και με το Android βλαστήμισα... Τέλος, κάτι τελευταίο... Το ότι είναι forum τεχνολογίας δεν σημαίνει ότι ο κάθε 15χρονος μπορεί να λέει ότι του κατεβαίνει.Πριν προσβάλει -κάποιος είπε ότι όποιος έχει WP δεν σκαμπάζει από τεχνολογία...-, ας κλείσει το PC και ας πάει να βρει παρέα στην πλατεία της γειτονιάς του, δεν θα πληρώσουμε εμείς την @γ@μία της εφηβείας.. Έλεος... Ποσα ακομα ατομα θες να πετυχεις που δηλωνουν μη ικανοποιημενοι ώντας κατοχοι windows phone,οταν αργοτερα κανουν την μεταβαση σε Android ή Iphone(λογω Iphone 5s απο πλευρας τιμης κυριως)????Ακομα τα ιδια γραφονται??? 1
Belisarius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα από όλο αυτό το παραλήρημα που με ξεπερνάει είναι οτι οι ΄΄επαγγελματίες΄΄ δεν καλύπτονται από το ios ή το android αλλά από τα windows που μέχρι πρόσφατα δεν είχαν καν εφαρμογές των τραπεζών ή λες και τα άλλα os δεν συγχρονίζουν τα δεδομένα τους και περίμενε ο... επαγγελματίας τις universal εφαρμογές να συγχρονιστούν!!! Δηλαδή ο επαγγελματίας δεν μπορεί να καλυφθεί από ένα android κάνοντας την χρήση που ο ίδιος θέλει να κάνει (λες και εξαναγκάζει κάποιον το android να κατεβάσει πολλές εφαρμογές ή να μην κάνει την δουλειά του!) αλλά επιλέγει κάτι υποδεέστερο. Εγώ προσωπικά επαγγελματία με wp δεν θα τον εμπιστευόμουν. Και πρέπει επιτέλους να διευκρινιστεί τι εννοούμε με τον όρο επαγγελματίας... κι εγώ επάγγελμα έχω και το εξασκώ.
tsalin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 @Fulgore Πρέπει να είσαι εντελώς άσχετος τελικά... Ανακατεύεις την BB χωρίς να έχεις ποτέ ασχοληθεί με το άθλημα... Αγαπητέ εκεί που βλέπεις μία συσκευή (τρομερό εργαλείο όπως λες) από πίσω υπάρχει ένας server και ενίοτε μία συστοιχία από servers για να κάνουν την δουλειά. Ο server συγχρονίζει κάνει push σε πραγματικό χρόνο -κάτι που το android πλην gmail δεν κάνει-. Η λογική του Bring your own device κατέστρεψε την BB γιατί απλά η BB καθόταν για χρόνια πάνω στην τεχνολογική υπεροχή της, αφήνοντας πρώτα από όλα την Apple να την σκοτώσει. Άρα δεν υφίσταται η BB σαν παράδειγμα. Για το iOS όπως μπορείς(?) να διαβάσεις έχω γνώμη, πλην όμως είναι εξαιρετικά ακριβό και σε ένα βαθμό υπερτιμημένο. Βέβαια και μόνο που γράφεις ότι: Σοβαρο κομματι χρηστων οι ενηλικες????What????Δηλαδη οπου και να κοιταξεις που θα δεις πανω απο 6-7/10ενηλικες να εχουν ειτε καποια Android συσκευη(πολυ πιθανο Samsung ή Iphone) ειναι η μεγαλη μεριδα??Στοιχεια εχουμε για το παραπανω ή απλα γραφουμε οτι να ναι. δείχνει ότι προφανώς ανήκεις στην ηλιακή κατηγορία 12-16. Στοχεία δεν χρειάζεσαι παρά να κλείσεις το pc και να βγεις μια βόλτα στον πραγματικό κόσμο... Αλήθεια η μάμα σου ξέρει ότι είσαι ξύπνιος στις 1:43 το πρωϊ?? @Belisarus Εμένα από όλο αυτό το παραλήρημα που με ξεπερνάει είναι οτι οι ΄΄επαγγελματίες΄΄ δεν καλύπτονται από το ios ή το android αλλά από τα windows που μέχρι πρόσφατα δεν είχαν καν εφαρμογές των τραπεζών ή λες και τα άλλα os δεν συγχρονίζουν τα δεδομένα τους και περίμενε ο... επαγγελματίας τις universal εφαρμογές να συγχρονιστούν!!! Δηλαδή ο επαγγελματίας δεν μπορεί να καλυφθεί από ένα android κάνοντας την χρήση που ο ίδιος θέλει να κάνει (λες και εξαναγκάζει κάποιον το android να κατεβάσει πολλές εφαρμογές ή να μην κάνει την δουλειά του!) αλλά επιλέγει κάτι υποδεέστερο. Εγώ προσωπικά επαγγελματία με wp δεν θα τον εμπιστευόμουν. Και πρέπει επιτέλους να διευκρινιστεί τι εννοούμε με τον όρο επαγγελματίας... κι εγώ επάγγελμα έχω και το εξασκώ. Εμένα με ξεπερνάει το ότι νομίζεις ότι έχεις τις ίδιες ανάγκες με έναν ενήλικα. Έχεις προσπαθήσει ποτέ να συγχρονίσεις Exchange με Android -αν ξέρεις δηλαδή τι είναι ο exchange-. Να συγχρονίσεις Domino? Να παίζουν όλα smooth με email, calendar & task sync? Να έχεις real time push email (και όχι ημίμετρα τύπου IMAP)? Να στήσεις και να συγχρονίσεις Linux Collaboration Server με Android? Και επειδή μάλλον μιλάω Κινέζικα και δεν θα καταλαβαίνεις, δοκίμασε να μείνεις ένα μήνα χωρίς να κλείσεις το κατά τα άλλα υπέροχο full specs android σου, χωρίς να κάνεις reset και κυρίως χωρίς να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή και έλα να μου πεις αν θα λαμβάνεις κλήση (που είσαι και επαγγελματίας τρομάρα σου). Αν και μάλλον το παραπάνω πείραμα δεν μπορεί να γίνει μιας και το android σου θα resetάρει μόνο του... Για να καταλάβεις (που πολύ αμφιβάλω) αυτά βασικά θέλουν οι επαγγελματίες που εσύ δεν θα εμπιστευόσουν, όπως γράφεις.... Κλαίω... 1
Belisarius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει είναι φανερό ότι δεν έχεις ιδέα. Δεν θα λαμβάνω κλήση αν δεν κλείσω την συσκευή μου για ένα μήνα; Δεν ξέρω σε ποιον αιώνα ζείτε.
tsalin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 @Belisarus Άσε ρε μεγάλε που δεν έχω ιδέα... Πες μας πόσες φορές την εβδομάδα (για να μην πω την ημέρα) βγαίνεις χωρίς λόγο εκτός δικτύου, αν συγχρονίζεις εκτός gmail με πραγματικό push (όχι imap ή pop3) και μετά προχωράμε... Android από Gingerbread μέχρι και Lolipop και με διάφορα brands από Samsung, LG και για ένα μικρό διάστημα HTC είχα. Όλα έχαναν κλήσεις -έβγαιναν εκτός δικτύου χωρίς λόγο- lagαραν ασύστολα στον μήνα, κανένα δεν συγχρόνιζε σωστά με εταιρικό exchange και φυσικά κανένα ποτέ δεν πήρε αναβάθμιση... Κάτι δοκιμές με cyanogen roms βελτίωναν την κατάσταση αλλά δημιουργούσαν άλλα (battery leaks, έχαναν features κλπ). Για να μην μιλήσω για κάτι εταιρικά Vodafone Android και Κινέζικα που "παίζουν" στο γραφείο. Η μοναδική Android συσκευή που αξίζε και αξίζει είναι προφανώς η σειρά των Nexus και αυτό για ευνόητους λόγους δεσίματος hardware-software, όμως είναι πλέον ακριβή -αν και όχι υπετιμημένη-. Επίσης ενημερωτικά έχω περάσει και από BB ως admin (με επίσημα certifications, γιατί εκείνη την εποχή ήμουν admin σε πολυεθνικό μαγαζί που πλήρωνε by the book). Όχι ότι έχει σημασία, αλλά έτσι επειδή όπως λες δεν έχω ιδέα και εσύ έχεις... Συμπέρασμα: Εγώ ζω στο 2016 από την αγορά της πληροφορικής και μιλάω όταν έχω μία σχετική (όχι απόλυτη) εμπειρία. Αντίθετα εσύ είσαι μάλλον είσαι ένας περιστασιακός χρήστης που έχει μάθει το XDA και νομίζει ότι είναι developer επειδή άλλαξε ROM (αν άλλαξες ποτέ). Σήμερα είσαι funboy (όχι δεν το έγραψα λάθος) της Google, αύριο της Apple και μεθαύριο της M$.... Εγώ πάλι δεν είμαι fan κανενός. Έχω δουλέψει με σχεδόν όλα τα περιβάλλοντα, και τις εταιρίες. Ξέρω τα στραβά της M$ από την καλή και την ανάποδη, όπως ξέρω από εμπειρία ότι τα WP είναι σταθερότερα, αποδοτικότερα αλλά δυστυχώς με αβέβαιο μέλλον... Καληνύχτα και καλή τύχη... 2
Belisarius Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι είναι όπως τα λες. Πάνω από το 80 τοις εκατό των χρηστών smartphone χάνουν κλήσεις και φυσικά κανένας δεν πήρε ποτέ ούτε μια αναβάθμιση. Μόνο wp που παίρνουν σε αναβαθμίσεις ο,τι έχουν υπόλοιποι χρόνια πριν. Αυτοί που δεν παίρνουν αναβάθμιση. Τελοσπάντων μην μου συγχίζεσαι, δεν θα ξαναγράψω ότι δεν έχεις ιδέα, όποιος σε διαβάσει, καταλαβαίνει.
vanmour Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι είναι όπως τα λες. Πάνω από το 80 τοις εκατό των χρηστών smartphone χάνουν κλήσεις και φυσικά κανένας δεν πήρε ποτέ ούτε μια αναβάθμιση. Μόνο wp που παίρνουν σε αναβαθμίσεις ο,τι έχουν υπόλοιποι χρόνια πριν. Αυτοί που δεν παίρνουν αναβάθμιση. Τελοσπάντων μην μου συγχίζεσαι, δεν θα ξαναγράψω ότι δεν έχεις ιδέα, όποιος σε διαβάσει, καταλαβαίνει. Tι ποσοστό των android συσκευών παίρνει αναβαθμίσεις; Αντιλαμβάνεσαι ότι για τον κόσμο που δουλεύει το να κολλήσει ο dialer δεν είναι κάτι το ανεκτό ούτε ως πιθανότητα;
Belisarius Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Tι ποσοστό των android συσκευών παίρνει αναβαθμίσεις; Αντιλαμβάνεσαι ότι για τον κόσμο που δουλεύει το να κολλήσει ο dialer δεν είναι κάτι το ανεκτό ούτε ως πιθανότητα; Εσείς αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε 2016?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα