Προς το περιεχόμενο

Hands-On με το Lumia 650 της Microsoft (video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες και οι περισσότεροι φανς του αντροιντ ξεχωρίζουν για τη σχέση τους με την τεχνολογία.

Ζήτημα το 3% να ξέρει τι εστί Rom και το 1% πως να αλλάξει κιολας.

Το χειρότερο είναι, όταν οι χρήστες (οι περισσότεροι από αυτούς) δε ξέρουν ούτε τι λειτουργικό έχει η συσκευή τους. 

"Το κινητό μου είναι iPhone'

"Και τι σύστημα έχει ?"

"iPhone"

"To κινητό μου είναι Samsung Galaxy s6 και τρέχει Galaxy"

Tα έχω ζήσει και τα 2  :P

Δημοσ.

1. Και γω σου λεω οτι το android με κανει πιο cool τυπο. Τι απο που προκυπτει; ΜΕ ΚΑΝΕΙ COOL!!! Δινει και "ποντους" κιολας... :P

2. Οτι ουσιαστικα ειναι ιδιο με lumia που κυκλοφορουν ηδη στα μισα λεφτα δεν το βλεπεις; Εσυ τι δεν μπορεις να καταλαβεις;

3. Δεν ειμαι μονο androidakias. Οπως εχεις δει σε αλλα θεματα, ειμαι wp fun και user.

Κοιτα καλυτερα τοτε. Και δεν ειναι μονο αυτα που ανεφερα. Με 150-180 ευρω και πανω παιρνεις 8πυρινο με 2 gb ram. Θες xiaomi ? Θες lenovo ? Θες sony? Θες huawei? Ή με 220 ευρω πας lg g3 και με 250 samsung s5

Πλακα κανεις; Ενω το να υπερασπιζομαι μια εταιρεια λες και εχω μετοχες μονο και μονο επειδη αγορασα μια συσκευη τους ειναι λογικο;

Μωρε δεν πήγαινε σε σενα προσωπικά.

Μπορείς τωρα να μου πεις πως θα κανω το γκαλαξι να μην τρώει ρισταρτ. Καμια ρύθμιση κατι;

Ο πατερας μου θέλει το Lumia 800 πίσω. (δεν λέει να καταλάβει ότι δεν υποστηρίζεται πλέον, μου φαίνεται θα του το σπάσω)

Το χειρότερο είναι, όταν οι χρήστες (οι περισσότεροι από αυτούς) δε ξέρουν ούτε τι λειτουργικό έχει η συσκευή τους.

"Το κινητό μου είναι iPhone'

"Και τι σύστημα έχει ?"

"iPhone"

"To κινητό μου είναι Samsung Galaxy s6 και τρέχει Galaxy"

Tα έχω ζήσει και τα 2 :P

Χαχαχαχα και γω

"Ρε φιλε το κινητό μου κολλάει, τι να κάνω;"

"Ποιο αντροιντ εχεις; "

"Τι εννοείς; Galaxy έχω"

Καλό το Family Guy, αν και προτιμώ Simpsons και American Dad.

Έχει κανένα από τα δυο μεσα ατάκες με ναρκωτικά;

Αν ναι θα τα ξεκινήσω ΤΩΡΑ

Δημοσ.

Μπορείς τωρα να μου πεις πως θα κανω το γκαλαξι να μην τρώει ρισταρτ. Καμια ρύθμιση κατι;

Ο πατερας μου θέλει το Lumia 800 πίσω. (δεν λέει να καταλάβει ότι δεν υποστηρίζεται πλέον, μου φαίνεται θα του το σπάσω)

Χαχαχαχα και γω

"Ρε φιλε το κινητό μου κολλάει, τι να κάνω;"

"Ποιο αντροιντ εχεις; "

"Τι εννοείς; Galaxy έχω"

Έχει κανένα από τα δυο μεσα ατάκες με ναρκωτικά;

Αν ναι θα τα ξεκινήσω ΤΩΡΑ

Το Simpsons έχει αλλά όχι σε όλα τα επισοδεια, άσε που έχει και 26 σεζόν...που να τις δεις όλες.
Δημοσ.

Αμα δεν το χω στα χερια μου δεν μπορω να σου πω. Το πιθανοτερο ειναι να κανες καποιο μεγαλο update χωρις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή εχεις περασει καποιο app που το σκαλωνει. Τελος δεν ξερω και τι σαβουρες εχει φαει και αν ζεσταινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Ο πατερας μου θέλει το Lumia 800 πίσω. (δεν λέει να καταλάβει ότι δεν υποστηρίζεται πλέον, μου φαίνεται θα του το σπάσω).....

Καλύτερα να το κρατήσεις. Για την εποχή του ήταν από τα λίγα.

Δημοσ.

η ποσοτητα ραμ ειναι αναγκαια για να κανεις μουλτιτασκινγκ...χωρις ραμ δε γινεται...το οτι καποιος αποφασισε να βαλει ραμ στα κινητα του αλλα να του κοψει το multitasking, ειναι θεμα κατασκευαστη...υπαρχει περιπτωση δηλαδη ενας 2,20 να μη μπορει να καρφωσει, γιατι θα ειναι κουλος...ενας νανος ομως δε θα καρφωσει ποτε...το σχολιο σου ειναι εντελως ακυρο λοιπον

μονο που στο παράδειγμα που μιλάμε ( και δεν είναι το ύψος) το 6αρι έκανε μια χαρά multitasking, σίγουρα όχι όπως κάνει το 6s αλλά μέχρι 4-5 εφαρμογές στις κράταγε άνετα. Επειδή αναφέρθηκες και σε κατασκευαστή, το nexus 6 τα πήγε καλύτερα? δώσε μου ένα παράδειγμα πραγματικού multitasking σε android συσκευή.

Δημοσ.

μονο που στο παράδειγμα που μιλάμε ( και δεν είναι το ύψος) το 6αρι έκανε μια χαρά multitasking, σίγουρα όχι όπως κάνει το 6s αλλά μέχρι 4-5 εφαρμογές στις κράταγε άνετα. Επειδή αναφέρθηκες και σε κατασκευαστή, το nexus 6 τα πήγε καλύτερα? δώσε μου ένα παράδειγμα πραγματικού multitasking σε android συσκευή.

Note 3.

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά που γράφετε παραπάνω

αλλά δεν μου είπατε πότε θα γίνει σε windows 10 το 640.

επισημες ημερομηνιες δεν υπαρχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...