Προς το περιεχόμενο

Hands-On με το Lumia 650 της Microsoft (video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες και οι περισσότεροι φανς του αντροιντ ξεχωρίζουν για τη σχέση τους με την τεχνολογία.

Ζήτημα το 3% να ξέρει τι εστί Rom και το 1% πως να αλλάξει κιολας.

Ε ναι γιατι ως γνωστον ολοι οι κατοχοι Android πρεπει να ασχοληθουν με roms επειδη..το γραφουν καποιοι ακυροι σε τεχνολογικα forums....

Δημοσ.

Ε ναι γιατι ως γνωστον ολοι οι κατοχοι Android πρεπει να ασχοληθουν με roms επειδη..το γραφουν καποιοι ακυροι σε τεχνολογικα forums....

Άρα λοιπόν αυτο που ειπε ο μαν ειναι άκυρο
Δημοσ.

Ειλικρινά πείτε μου ένας λογαριασμός τα γράφει όλα αυτά; Γιατί η πλειοψηφία των wp fans δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει; Σε συνδυασμό και με το προηγούμενο post σου που όλα θα αλλάξουν με τα 10άρια πραγματικά αρχίζω και ανησυχώ. Θα μου πεις για να είναι κάποιος wp fan δεν πολυέχει σχέση με την τεχνολογία που οκ είναι θεμιτό ως ένα σημείο αλλά τα μαργαριτάρια που γράφονται σε αυτό το τοπικ ξεπερνάνε και την πιο αρρωστημένη φαντασία. 

Και ολα αυτα σε ενα τεχνολογικο forum

Λες και οι περισσότεροι φανς του αντροιντ ξεχωρίζουν για τη σχέση τους με την τεχνολογία.

Ζήτημα το 3% να ξέρει τι εστί Rom και το 1% πως να αλλάξει κιολας.

Τι σημασια εχει αυτο; Αλλο να μην ξερεις να αλλαζεις rom και αλλο να λες οτι ο snapdragon 212 με 1 gb ram θα πηγαινει σφαιρα ενω θα κολλαει snapdragon 801 ή cortex a53  με 2 ή 3 gb ram. Ειπαμε ειναι ελαφρυτερα τα wp αλλα μη το ξεφτιλισουμε κιολας...

Δημοσ.

@ektor7

Θα έλεγα ότι συμφωνούμε. Ουσιαστικά, επιχειρεί το αντίστροφο από τους ανταγωνιστές. Αδρανοποιεί την πλατφόρμα και προωθεί την ανάπτυξη του οικοσυστήματος.

Θα το αναβιώσει όποτε υπάρξει ικανό οικοσύστημα ώστε να υποστηρίξει την πλατφόρμα.

Σχετικά με τις mobile εφαρμογές, πριν λίγο η msft εξαγόρασε την Xamarin.

Δημοσ.

Και ολα αυτα σε ενα τεχνολογικο forum

Τι σημασια εχει αυτο; Αλλο να μην ξερεις να αλλαζεις rom και αλλο να λες οτι ο snapdragon 212 με 1 gb ram θα πηγαινει σφαιρα ενω θα κολλαει snapdragon 801 ή cortex a53 με 2 ή 3 gb ram. Ειπαμε ειναι ελαφρυτερα τα wp αλλα μη το ξεφτιλισουμε κιολας...

Lumia 640 xl με 1gb

Galaxy s5 με (δεν ξέρω καν 3-4; )

Πως γίνεται να κολλάει το δεύτερο και όχι το πρώτο;

Ζήτημα να έχει κατεβασμένες 10 εφαρμογές εντωμεταξύ το Galaxy, και το Lumia εχει κάπου στις 90

• Like 1
Δημοσ.

Lumia 640 xl με 1gb

Galaxy s5 με (δεν ξέρω καν 3-4; )

Πως γίνεται να κολλάει το δεύτερο και όχι το πρώτο;

Ζήτημα να έχει κατεβασμένες 10 εφαρμογές εντωμεταξύ το Galaxy, και το Lumia εχει κάπου στις 90

Απο που προκυπτει οτι κολλαει το s5 ενω το 640 παει σφαιρα? Παρεμπιπτοντως 2 gb ειναι η ram. 

Με εντυπωσιαζει η επιστημονικη σου αναλυση και η αντικειμενικοτατη difference in differences method που ακολουθεις. Πραγματικα τα πιστευεις αυτα που γραφεις;

Τελος γιατι κανετε ολοι γαργαρα αυτο που λεω περι τιμης οταν το συγκρινω με αλλα Lumia και φτασαμε σε ενα ακομα ανουσιο flame wars? 

Δημοσ.

Απο που προκυπτει οτι κολλαει το s5 ενω το 640 παει σφαιρα? Παρεμπιπτοντως 2 gb ειναι η ram. 

Με εντυπωσιαζει η επιστημονικη σου αναλυση. Πραγματικα τα πιστευεις αυτα που γραφεις;

Τελος γιατι κανετε ολοι γαργαρα αυτο που λεω περι τιμης οταν το συγκρινω με αλλα Lumia και φτασαμε σε ενα ακομα ανουσιο flame wars? 

Ελλειψη επιχειρηματων λεγεται αυτο(περι τιμης εννοω).

• Like 1
Δημοσ.

Με εντυπωσιαζει η επιστημονικη σου αναλυση και η αντικειμενικοτατη difference in differences method που ακολουθεις. Πραγματικα τα πιστευεις αυτα που γραφεις;

1. Τι από που προκύπτει; ΚΟΛΛΑΕΙ!

Freezαρει και κάνει Restarts.

Σιγουρα 1 restart την ημερα. Και κολληματα που και που. Σχεδόν αχρησιμοποίητο. Ειναι τόσο τραγικό.

2. Μιλαμε για λούμια. Η τιμή σε 1μιση μηνα θα ειναι τελεια στο σκρουτζ. Τι δεν μπορεις να καταλάβεις;

3. Αυτο που οι αντροιντακιδες/αιφονακιδες έχετε θεμα για ενα κινητό που δεν πρόκειται να αγοράσετε ποτε με ξεπερνάει.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα 1 restart την ημερα. Και κολληματα που και που. Σχεδόν αχρησιμοποίητο. Ειναι τόσο τραγικό.

2. Μιλαμε για λούμια. Η τιμή σε 1μιση μηνα θα ειναι τελεια στο σκρουτζ. Τι δεν μπορεις να καταλάβεις;

3. Αυτο που οι αντροιντακιδες/αιφονακιδες έχετε θεμα για ενα κινητό που δεν πρόκειται να αγοράσετε ποτε με ξεπερνάει.

Σε τεχνολογικο forum εισαι.Γιατι σου φενεται περιεργο να αναφερονται σε windows κινητα κατοχοι Android/Ios συσκευων???Γιατι στα διαφορα site του εξωτερικου ή και στα σχολια κατω απο το youtube εχεις την εντυπωση οτι τα πραγματα ειναι διαφορετικα???Μη σου πω οτι ειναι και χειροτερα επειδη υπαρχει μεγαλυτερη συμμετοχη.

• Like 1
Δημοσ.

Κινεζια το g3 της lg? Τι λετε ρε παιδια; Χειροτεροι και απο iphon-ακιδες εχετε γινει. 

Και το redmi note 3 δεν ειναι καθολου κινεζια. Μακαρι να ταν ετσι τα περισσοτερα κινητα. ;)

Που είναι το G3,γιατί μόνο κάτι xiaomi βλέπω στο ποστ.

Άποψη σου για το κινεζιά,άλλοι εις τα εξωτερικά έχουν άλλη άποψη για το πόσο καλό είναι...

Δημοσ.

Σε τεχνολογικο forum εισαι.Γιατι σου φενεται περιεργο να αναφερονται σε windows κινητα κατοχοι Android/Ios συσκευων???Γιατι στα διαφορα site του εξωτερικου ή και στα σχολια κατω απο το youtube εχεις την εντυπωση οτι τα πραγματα ειναι διαφορετικα???Μη σου πω οτι ειναι και χειροτερα επειδη υπαρχει μεγαλυτερη συμμετοχη.

Ειναι σαν να μπω σε φόρουμ με αμάξια και να τα κράζω επειδή ειναι ακριβά και δεν έχω τα λεφτα να τα πάρω, αλλα και αν τα ειχα τα λεφτα παλι δεν θα τα αγόραζα.

Κάπως έτσι ακούγεστε

Δημοσ.

Ειναι σαν να μπω σε φόρουμ με αμάξια και να τα κράζω επειδή ειναι ακριβά και δεν έχω τα λεφτα να τα πάρω.

Το παραδειγμα αυτο που αναφερεις οτι πιο ακυρο μπορουσε να γραψει καποιος....

Δημοσ.

1. Και γω σου λεω οτι το android με κανει πιο cool τυπο. Τι απο που προκυπτει; ΜΕ ΚΑΝΕΙ COOL!!! Δινει και "ποντους" κιολας... :P

2. Οτι ουσιαστικα ειναι ιδιο με lumia που κυκλοφορουν ηδη στα μισα λεφτα δεν το βλεπεις; Εσυ τι δεν μπορεις να καταλαβεις; 

3. Δεν ειμαι μονο androidakias. Οπως εχεις δει σε αλλα θεματα, ειμαι wp fun και user. 

Που είναι το G3,γιατί μόνο κάτι xiaomi βλέπω στο ποστ.

Άποψη σου για το κινεζιά,άλλοι εις τα εξωτερικά έχουν άλλη άποψη για το πόσο καλό είναι...

Κοιτα καλυτερα τοτε. Και δεν ειναι μονο αυτα που ανεφερα. Με 150-180 ευρω και πανω παιρνεις 8πυρινο με 2 gb ram. Θες xiaomi ? Θες lenovo ? Θες sony? Θες huawei? Ή με 220 ευρω πας lg g3 και με 250 samsung s5

Ειναι σαν να μπω σε φόρουμ με αμάξια και να τα κράζω επειδή ειναι ακριβά και δεν έχω τα λεφτα να τα πάρω, αλλα και αν τα ειχα τα λεφτα παλι δεν θα τα αγόραζα.

Κάπως έτσι ακούγεστε

Πλακα κανεις; Ενω το να υπερασπιζομαι μια εταιρεια λες και εχω μετοχες μονο και μονο επειδη αγορασα μια συσκευη τους ειναι λογικο; 

Δημοσ.

Τέλεια :)

Επιτέλους οι γνώσεις του φαμιλι γκαι φάνηκαν χρήσιμες

Καλό το Family Guy, αν και προτιμώ Simpsons και American Dad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...