Καρκίνος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύεις οτι πραγματικά ξέρουν τι σημαίνει multitasking; Ούτε που καταλαβαίνουν τα βασικά και γι αυτό γράφουν όσα γράφουν.Από τη στιγμή μου ανοίγω 10 εφαρμογες και κάνω εναλλαγή στα "παράθυρα" χωρίς loading screen και με refreshed περιεχόμενο. Είμαι καλυμμένος 1
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ καλύτερο design Καινοτομο design για συσκευη που να αξιζει τετοια χρηματικη διαφορα πληρωνεις πχ στο Blackberry Passport. Σιγα το τρομερο design του 650 που μονο και μονο για αυτο να αξιζει να δωσεις τα διπλασια χρηματα απο το 640. 1
Centurion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλα για τον γνωστο αγνωστο που βρισκεται σε καθε θεμα για windows phone και κλασσικα δινει like σε οσους λενε καλα λογια για Windows phone θα το αφησω ασχολιαστο. Καλά κι εσύ δεν πας πίσω
TheLordOne Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύεις οτι πραγματικά ξέρουν τι σημαίνει multitasking; Ούτε που καταλαβαίνουν τα βασικά και γι αυτό γράφουν όσα γράφουν. Να τος ρε ο θεουλης για σημερα! Και τον εψαχνα!
SIP1995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το WinMo, μέχρι και το v8.1 oύτε με 128GB RAM δεν κάνει multitasking. Για multitasking, χρειάζεσαι αποκλειστικά WinMo 10 και universal apps για να έχεις την προαναφερθείσα δυνατότητα. Το είπα και θα το ξαναπώ, σε mobile συσκευές, ανεξαρτήτως λειτουργικού μη περιμένετε πραγματικό multitasking όπως στο deskop.
SIP1995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύεις οτι πραγματικά ξέρουν τι σημαίνει multitasking; Ούτε που καταλαβαίνουν τα βασικά και γι αυτό γράφουν όσα γράφουν. Προσωπικά δε πιστεύω ότι υπάχει multitasking σε mobile, παρά μόνο σε desktop. 1
Vasilisxd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πώς να πάει μπροστα !!! Ουτε ανταγωνιστικό OS , ουτε Spes , ουτε τιμή , πραγματικά μια χάλια πρόταση απο την MS.
Καρκίνος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πώς να πάει μπροστα !!! Ουτε ανταγωνιστικό OS , ουτε Spes , ουτε τιμή , πραγματικά μια χάλια πρόταση απο την MS.Είπα και γω.. Άργησες Καινοτομο design για συσκευη που να αξιζει τετοια χρηματικη διαφορα πληρωνεις πχ στο Blackberry Passport. Σιγα το τρομερο design του 650 που μονο και μονο για αυτο να αξιζει να δωσεις τα διπλασια χρηματα απο το 640.Ναι αλλα πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιοι δεν θέλουν άλλο OS προς το παρόν. Οποτε έχουν μια ακόμη όμορφη επιλογή 1
SIP1995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Είπα και γω.. Άργησες Ναι αλλα πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιοι δεν θέλουν άλλο OS προς το παρόν. Οποτε έχουν μια ακόμη όμορφη επιλογή Απλός πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι το να έχουμε επιλογές μόνο καλό θα κάνει (ανεξαρτήτως τιμής, specs, brand, OS) και δε παύει να είναι επιλογή. 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Και τα iphone εως την σειρα 6 1 gb ram χρησιμοποιουν δεν ακουσα τιποτα κακο για τα iphone; Ε δεν μπορεί να μην είχες ακούσει τίποτα! Μα αυτο ειναι και το κουλο της υποθεσης.Το 650 καλως ή κακως επρεπε να κοστιζε κατω απο 200ευρω day one απο την στιγμη που το 640 κοστιζει πλεον 115ευρω.Και αντι να δω ακομα και τους Windows phone κατοχους/οπαδους να αποδοκιμαζουν αυτη την τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας βλεπω στα πρωτα σχολια καλα λογια και για την τιμη τσιμουδια.... Νομίζω είναι λίγο άδικο να συγκρίνουμε την επίσημη τιμή με την τιμή μιας συσκευής στο skroutz μετά από ένα χρόνο. Ακόμα και τώρα δε νομίζω ότι η επίσημη τιμή του 640 είναι 115€. Πιο σωστό είναι να συγκρίνουμε τιμές σε ίδιες συνθήκες πιστεύω. Πχ δεν μπορείς να πεις τώρα το s6 έχει κάτω από 400€, γιατί ζητάνε 800 για το s7; 1
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ε δεν μπορεί να μην είχες ακούσει τίποτα! Νομίζω είναι λίγο άδικο να συγκρίνουμε την επίσημη τιμή με την τιμή μιας συσκευής στο skroutz μετά από ένα χρόνο. Ακόμα και τώρα δε νομίζω ότι η επίσημη τιμή του 640 είναι 115€. Πιο σωστό είναι να συγκρίνουμε τιμές σε ίδιες συνθήκες πιστεύω. Πχ δεν μπορείς να πεις τώρα το s6 έχει κάτω από 400€, γιατί ζητάνε 800 για το s7; Αν ο αδελφος μου μου πει αυριο οτι θελει να παρει Windows phone κινητο με τα γνωστα specs και του δειξω τα 640 και 650 με τις τωρινες τιμες(ή οποτε με το καλο ερθει και το 650)και του πω οτι στο 650 πληρωνει κυριως το Design διπλασια λεφτα(που δεν ασχολειται κιολας)θα τον πιασουν τα γελια. Εν μερη ισχυει αυτο που λες,αλλα για καποιον που θελει να κανει αγορα με τις τωρινες τιμες τι θα του πεις? ''Περιμενε να πεσει η τιμη του σε επιπεδα 640''?? Και δεν εκατσα καν να αναφερω τι αλλο μπορεις να αγορασεις απο Android μερια,συγκρινω με κινητα της ιδιας εταιριας....
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν ο αδελφος μου μου πει αυριο οτι θελει να παρει Windows phone κινητο με τα γνωστα specs και του δειξω τα 640 και 650 με τις τωρινες τιμες(ή οποτε με το καλο ερθει και το 650)και του πω οτι στο 650 πληρωνει κυριως το Design διπλασια λεφτα(που δεν ασχολειται κιολας)θα τον πιασουν τα γελια. Εν μερη ισχυει αυτο που λες,αλλα για καποιον που θελει να κανει αγορα με τις τωρινες τιμες τι θα του πεις? ''Περιμενε να πεσει η τιμη του σε επιπεδα 640''?? Και δεν εκατσα καν να αναφερω τι αλλο μπορεις να αγορασεις απο Android μερια,συγκρινω με κινητα της ιδιας εταιριας.... Όποιο νομίζει παίρνει ο καθένας. Απλά έγραψα ότι είναι λίγο άδικη η σύγκριση. Για να είμαστε σωστοί πρέπει να συγκρίνουμε τις επίσημες τιμές πρώτης κυκλοφορίας. Σε όποιον δεν φαίνονται σημαντικές οι αλλαγές φυσικά καλύτερα να πάρει το προηγούμενο ή να περιμένει να πέσει η τιμή του καινούργιου. (Δεν λέω αν είναι ή όχι σημαντικές οι αλλαγές)
Antretng Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ε στο σκρουτζ 200 θα εχει! Καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη εσωτερικη μνημη, καλυτερη μπροστινη καμερα και καλυτερη οθονη.. αυτα εχει που δινεις σχεδον διπλασια λεφτα.. Και καλυτερη σχεδιαση φυσικα (ποιοτητα κατασκευης).. Τι εννοεις καλυτερη οθονη και επεξεργαστη; 720p οθονη εχουν και τα δυο, και ο επεξεργαστες ιδια αποδοση εχουν, μονο στην καταναλωση αν διαφερουν. Μιλαμε για εναν φτηνο 32μπιτο επεξεργαστη που βρισκεις σε κινητα των 100 ευρω. Μονο διπλασια rom εχει και καλυτερη selfie camera. Αν τωρα αυτα τα specs θεωρεις οτι αξιζουν ακομη και 200 ευρω... σηκωνω τα χερια ψηλα. Αυτα ειναι specs του 100ευρου και αντε επειδη ειναι κομψο να σκασεις 150αρη. Αλλα ως εκει.
Belisarius Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Να τος ρε ο θεουλης για σημερα! Και τον εψαχνα! Εσύ με έψαχνες, ο θεούλης ποιός είναι δεν ξέρω που γράφεις και για καλύτερο επεξεργαστή από το 640... πραγματικά δεν καταλαβαίνετε τι γράφετε. Και να θέλει κάποιος να σας πάρει στα σοβαρά για τα wp δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τα βασικά. Προσωπικά δε πιστεύω ότι υπάχει multitasking σε mobile, παρά μόνο σε desktop. Λογικό να το πιστεύεις έχοντας προτίμηση σε ένα λειτουργικό που μέχρι πρόσφατα είχε παντελώς ανύπαρκτο multitasking. Πάντως κάποιοι δεν χρησιμοποιούμε μόνο μία εφαρμογή στο κινητό μας αλλά αρκετές ταυτόχρονα αν χρειαστεί.
AggelosTz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 αυτό που πλακώνεστε για ένα αδιάφορο κινητό που δεν θα αγοράσετε ποτέ... αντί να αναρωτιέστε γιατί κυκλοφορεί τα κινητά σαν καραμέλες ενώ έχει παρατήσει το store δεν το καταλαβαίνω...θέλετε και mulitasking εδώ δεν υπάρχουν βασικές εφαρμογές στο store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα