Προς το περιεχόμενο

Hands-On με το Lumia 650 της Microsoft (video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ομορφο γενικα,Στα ματτια μου θυμιζει το iphone 4/4s. Απο τιμη αν πεξει γυρω στα 140-150 ευρω τα θεωρω καλα, γιατι το 200αρι ειναι πολλα για τετοια specs και για windowsPhone

• Like 1
Δημοσ.

220 με 250 γραφει. Τι παραπανω εχει πια που να αξιζει να δωσεις τα διπλασια λεφτα από οτι για το Lumia 640 που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη; (114 ευρω στο σκρουτζ)

Ε στο σκρουτζ 200 θα εχει! Καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη εσωτερικη μνημη, καλυτερη μπροστινη καμερα και καλυτερη οθονη.. αυτα εχει που δινεις σχεδον διπλασια λεφτα.. Και καλυτερη σχεδιαση φυσικα (ποιοτητα κατασκευης)..

Δημοσ.

220 με 250 γραφει. Τι παραπανω εχει πια που να αξιζει να δωσεις τα διπλασια λεφτα από οτι για το Lumia 640 που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη; (114 ευρω στο σκρουτζ)

Ποιοτητα κατασκευης δυστηχως..... Σου λεει ''ουτε οι ναυαρχιδες μας δεν εχουν τετοια ποιοτητα κατασκευης''(τραγικη ειρωνια αυτο) παρε την ποιοτητα κατασκευης αλλα πληρωσε 2πλασια τιμη απο το 640.

Ωραιο κινητο για όποιον ενδιαφέρετε για μια ποιο φθηνή λύσει σε windows phone.ένας υπάλληλος μια κινητής τηλεφωνίας μου είπε ότι τους έδωσαν Lumia 535 εταιρικά τηλέφωνα από τότε εχει κατά ενθουσιαστεί λόγο λειτουργικού επειδή δε κολλάει συσκευή γερή για τα λεφτά της και στο τέλος είπε ότι ναι θα ξανά έπαιρνε windows phone. Τωρα με τα 10αρια βγάζει νέες εφαρμογές ,παιχνίδια και όσο κατασκευαστές βγάζουν συνέχεια ταμπλετ λαπτοπ ταμπλετ τηλέφωνα με αυτό το λειτουργικο σημαίνει ότι οι εφαρμογες θα αυξηθούν.τωρα βέβαια ακομα περιμένω Facebook instagram klp να γίνουν όπως τα αλλα λειτουργικά.αλλα για instagram να χρησιμοποιείτε το 6tag ειναι το ιδιο με τα αλλα λειτουρφικα

Sent from my RM-1118_15207

Και μενα φιλοι του αδελφου μου που ειναι σε εταιρια πληροφορικης σαν budget κινητο εχουν το MotoG 3rd gen(με 1gb ram κιολας)και ολοι τα καλυτερα λενε μιας και δεν εχουν και πολλες απαιτησεις.Δεν εχει να λεει κατι αυτο. Καλα για τον γνωστο αγνωστο που βρισκεται σε καθε θεμα για windows phone και κλασσικα δινει like σε οσους λενε καλα λογια για Windows phone θα το αφησω ασχολιαστο.

ρε παιδια, αυτοι οι φιλοι σας που πηραν wp και κατενθουσιαστηκαν, ειναι ενα πραγμα σα τη γκομενα απο το χωριο, δε την ξερεις :D

σταματηστε να προσπαθησετε να δικαιολογισετε τις επιλογες σας....

στα του κινητου τωρα...θετικο η αμολεντ οθονη, θετικο τα μπροστινα ηχεια που αν καταλαβα καλα εχει

στα αρνητικα τωρα...212?ριλι? 1gb ram? ριλι? (στα wp φτανει το 1γβ ραμ γιατι απλα δεν υπαρχουν εφαρμογες να γεμισουν 1γβ ραμ, και επισης αρκει και ο 212 για αγκεν, δεν υπαρχουν εφαρμογες που να χρειαζοντε επεξεργαστικη ισχυ...χωρις εφαρμογες μονοπυρηνα αντροιτ τρεχουν νερακι)

και επισης...250ε?ΡΙΛΙ?????

αν ειναι δυνατον, αυτες οι επιλογες προσωπικα μου μοιαζουν σαν συνειδητη προσπαθεια της μικρομαλακης να χαντακωσει το συστημα της...

Γιατι ειπαμε αν ακουστει και η αλλη αποψη οπως η παραπανω κατευθειαν να πεσει κραξιμο.... Ετσι 220-250ευρω για κινητο με αυτα τα specs εν ετη 2016.Και μετα λενε γιατι κραζουμε..Αλλα εχει βρεθει και για αυτο δικαιολογια..''περιμενετε να πεσουν οι τιμες μην κανετε ετσι''' λες και ειναι κινητο με τουμπανα specs για να περιμενει καποιος να πεσει η τιμη του...

Α και οσο για την ποιοτητα κατασκευης ουτε καν full αλουμινιο ή γυαλι ειναι ολο το κινητο αφου οπως λεει και το αρθρο''Στο πίσω μέρος το οποίο καλύπτεται από πολυκαρβονικό πλαστικό''

• Like 1
Δημοσ.
στα αρνητικα τωρα...212?ριλι? 1gb ram? ριλι? (στα wp φτανει το 1γβ ραμ γιατι απλα δεν υπαρχουν εφαρμογες να γεμισουν 1γβ ραμ, και επισης αρκει και ο 212 για αγκεν, δεν υπαρχουν εφαρμογες που να χρειαζοντε επεξεργαστικη ισχυ...χωρις εφαρμογες μονοπυρηνα αντροιτ τρεχουν νερακι)

και επισης...250ε?ΡΙΛΙ?????

αν ειναι δυνατον, αυτες οι επιλογες προσωπικα μου μοιαζουν σαν συνειδητη προσπαθεια της μικρομαλακης να χαντακωσει το συστημα της...

Φαντάσου... παίρνει τηλέφωνο, παίρνει και email και επίσης δεν κολλάει... Βέβαια χάνει σε features, ξέρεις δεν γίνεται ψηστιέρα μετά από 5' χρήσης, οπότε πρέπει να τηγανίσεις τα αυγά στο τηγάνι... και όλα αυτά μόλις με λιγότερα από 700€ που κάνουν οι κλασσικές Android ναυαρχίδες!!!!

Βέβαια αν είσαι 15, μπορεί να σου φαίνεται παράξενο που κάποιος αγοράζει smartphone για τη λειτουργικότητα και όχι για να το μετράει μπροστά στους φίλους του...

ΥΓ: Ένας εξυπνάκιας trainer σε ένα web session μιας Αμερικάνικης πολυεθνικής έκανε πλακίτσα και πήγε να δικαιολογήσει την έλλειψη app του προϊόντος του για WP λόγω μικρού market penetration. Όταν τον ρώτησα τι γίνεται με τα business tablets -το προϊόν του είναι αποκλειστικά business oriented- έπεσε σιγή ασυρμάτου και κόπηκε η πλακίτσα... Αυτό φυσικά δεν αλλάζει τη πραγματικότητα ότι δηλαδή στην Αμερική business = iPhone. Χώρια που το πραγματικό πρόβλημα για τα WP δεν είναι το FB, αλλά όλες οι άλλες εξειδικευμένες εφαρμογές που μπορεί να αποκλείσουν την πλατφόρμα από μεγάλες δουλειές....

• Like 2
Δημοσ.

Φαντάσου... παίρνει τηλέφωνο, παίρνει και email και επίσης δεν κολλάει... Βέβαια χάνει σε features, ξέρεις δεν γίνεται ψηστιέρα μετά από 5' χρήσης, οπότε πρέπει να τηγανίσεις τα αυγά στο τηγάνι... και όλα αυτά μόλις με λιγότερα από 700€ που κάνουν οι κλασσικές Android ναυαρχίδες!!!!

Βέβαια αν είσαι 15, μπορεί να σου φαίνεται παράξενο που κάποιος αγοράζει smartphone για τη λειτουργικότητα και όχι για να το μετράει μπροστά στους φίλους του...

ΥΓ: Ένας εξυπνάκιας trainer σε ένα web session μιας Αμερικάνικης πολυεθνικής έκανε πλακίτσα και πήγε να δικαιολογήσει την έλλειψη app του προϊόντος του για WP λόγω μικρού market penetration. Όταν τον ρώτησα τι γίνεται με τα business tablets -το προϊόν του είναι αποκλειστικά business oriented- έπεσε σιγή ασυρμάτου και κόπηκε η πλακίτσα... Αυτό φυσικά δεν αλλάζει τη πραγματικότητα ότι δηλαδή στην Αμερική business = iPhone, οπότε η ανάπτυξη των app πάει εκεί....

LG G4 η τωρινη ναυαρχιδα μεχρι να βγει στην αγορα το G5 στα 315ευρω https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html?from=catspan

Και το Galaxy S6 κατω απο 400ευρω.

Επισης για απλη χρηση δεν κολλαει και το MotoG 3rd gen ή για την παραπανω χρηση που αναφερεις και κοστιζει και αυτο σχεδον τα μισα χρηματα δεν εχει να λεει κατι αυτο. Βασικα οπως αναφερθηκε ακομα και κινητο της ιδιας εταριας το 640 και κοστιζει και αυτο πλεον κατω απο τα μισα χρηματα.

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ωραιο κινητο δεν λεω.Εχω δοκιμασει το 640 για μισο χρονο.Για την τιμη αγορας τους ειναι οκ σε σχεση με αυτα που προσφερουν.Οι εφαρμογες ομως που χρεισιμοποιουσα ηταν κακογραμμενες(viber insta messenger).Για μενα ο browser αν οχι αισχρος αθλιος ειναι οκ.Στα συν δεν μου πεταξε σχεδον ποτε διαφημιση  στυλ το κινητο σας εχει ιο και αλλα τετοια χαζα.

Δημοσ.

Πολυ ωραιο κινητο δεν λεω.Εχω δοκιμασει το 640 για μισο χρονο.Για την τιμη αγορας τους ειναι οκ σε σχεση με αυτα που προσφερουν.Οι εφαρμογες ομως που χρεισιμοποιουσα ηταν κακογραμμενες(viber insta messenger).Για μενα ο browser αν οχι αισχρος αθλιος ειναι οκ.Στα συν δεν μου πεταξε σχεδον ποτε διαφημιση  στυλ το κινητο σας εχει ιο και αλλα τετοια χαζα.

Δεν ειναι τυχαιο γιατι το 640 απο τοτε που βγηκε μεχρι και σημερα θεωρειται το καλυτερο Windows phone κινητο(και οχι μονο)στην τιμη που ειναι τωρα.

Δημοσ.

multitasking ειναι ενα πραγμα που δε μπορουν να κανουν...και μαντεψε...θες ραμ για να κανεις αυτο το πραγμα...

Xaxaxax τι θες να πεις δηλαδη οτι τα iphone μπορουν με 1 gb ram ενω τα windows phone δεν μπορουν και γι αυτο δεν το εχουν?Και για multitasking θα πρεπει εγω να σκασω 700+ ευρωπουλακια,συνελθε αν για κατι παραδεχομαι την apple ειναι οτι ξερει να κανει πολυ καλα πλυση εγκεφαλου στους καταναλωτες της-θυματα...

Δημοσ.

Όπως έκανε και το S6 με 4 GB ραμ, ένα πράγμα ... 

η ποσοτητα ραμ ειναι αναγκαια για να κανεις μουλτιτασκινγκ...χωρις ραμ δε γινεται...το οτι καποιος αποφασισε να βαλει ραμ στα κινητα του αλλα να του κοψει το multitasking, ειναι θεμα κατασκευαστη...υπαρχει περιπτωση δηλαδη ενας 2,20 να μη μπορει να καρφωσει, γιατι θα ειναι κουλος...ενας νανος ομως δε θα καρφωσει ποτε...το σχολιο σου ειναι εντελως ακυρο λοιπον

Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαιο γιατι το 640 απο τοτε που βγηκε μεχρι και σημερα θεωρειται το καλυτερο Windows phone κινητο(και οχι μονο)στην τιμη που ειναι τωρα.

Συμφωνω δεν παιζεται στην τιμη που ειναι τωρα δεν εχει αντιπαλο συμφωνω μακαρι να δωσουν καμοια αναβαθμιση σε τετοιες εφαρμογες οπως viber να βαλουν το clas of clan (νμζω δεν το εχει) και εχω γυρισει σε windows προς το παρων θα απολαυσω το g4!

Δημοσ.

Συμφωνω δεν παιζεται στην τιμη που ειναι τωρα δεν εχει αντιπαλο συμφωνω μακαρι να δωσουν καμοια αναβαθμιση σε τετοιες εφαρμογες οπως viber να βαλουν το clas of clan (νμζω δεν το εχει) και εχω γυρισει σε windows προς το παρων θα απολαυσω το g4!

Μα αυτο ειναι και το κουλο της υποθεσης.Το 650 καλως ή κακως επρεπε να κοστιζε κατω απο 200ευρω day one απο την στιγμη που το 640 κοστιζει πλεον 115ευρω.Και αντι να δω ακομα και τους Windows phone κατοχους/οπαδους να αποδοκιμαζουν αυτη την τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας βλεπω στα πρωτα σχολια καλα λογια και για την τιμη τσιμουδια....

Δημοσ.

Xaxaxax τι θες να πεις δηλαδη οτι τα iphone μπορουν με 1 gb ram ενω τα windows phone δεν μπορουν και γι αυτο δεν το εχουν?Και για multitasking θα πρεπει εγω να σκασω 700+ ευρωπουλακια,συνελθε αν για κατι παραδεχομαι την apple ειναι οτι ξερει να κανει πολυ καλα πλυση εγκεφαλου στους καταναλωτες της-θυματα...

Το WinMo, μέχρι και το v8.1 oύτε με 128GB RAM δεν κάνει multitasking. Για multitasking, χρειάζεσαι αποκλειστικά WinMo 10 και universal apps για να έχεις την προαναφερθείσα δυνατότητα.

Δημοσ.

Το WinMo, μέχρι και το v8.1 oύτε με 128GB RAM δεν κάνει multitasking. Για multitasking, χρειάζεσαι αποκλειστικά WinMo 10 και universal apps για να έχεις την προαναφερθείσα δυνατότητα.

Πιστεύεις οτι πραγματικά ξέρουν τι σημαίνει multitasking; Ούτε που καταλαβαίνουν τα βασικά και γι αυτό γράφουν όσα γράφουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...