zeus8 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Νομιζα οτι τα ρολογακια θα ψαρωναν κανεναν εκτος τεχνολογικου forum. Δεν εχουν διαφορα αυτοι οι 2 επεξεργαστες σε θεματα αποδοσης. Μονο σε θεμα καταναλωσης αν διαφερουν. Σε αυτα τα λεφτα μεχρι και 8πυρινο μπορουσε να ειναι με διπλασια Ram. Οποτε αυτο τκινητο ειτε επρεπε να χει τα μισα λεφτα (οπως ειναι το 640) ειτε τα διπλασια χαρακτηριστικα Και μην ακουσω περι "δεν χρειαζεται ram το wp". Ναι συμφωνω... ομως δεν χρειαζεται να το πουλας και στα διπλασια λεφτα. Αλλιως παει ο αλλος android που με τα specs που θα το παρει σε αυτα τα λεφτα (πχ redmi note 3, Site: lgg3 κλπ) δεν θα χει θεματα αποδοσης... έχεις δει το red mi note 3 που αναφέρεις με τα 3G ram πόση RAM έχει διαθέσιμη όταν η συσκευή είναι σε αναμονή;
TheLordOne Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Νομιζα οτι τα ρολογακια θα ψαρωναν κανεναν εκτος τεχνολογικου forum. Δεν εχουν διαφορα αυτοι οι 2 επεξεργαστες σε θεματα αποδοσης. Μονο σε θεμα καταναλωσης αν διαφερουν. Σε αυτα τα λεφτα μεχρι και 8πυρινο μπορουσε να ειναι με διπλασια Ram. Οποτε αυτο τκινητο ειτε επρεπε να χει τα μισα λεφτα (οπως ειναι το 640) ειτε τα διπλασια χαρακτηριστικα Και μην ακουσω περι "δεν χρειαζεται ram το wp". Ναι συμφωνω... ομως δεν χρειαζεται να το πουλας και στα διπλασια λεφτα. Αλλιως παει ο αλλος android που με τα specs που θα το παρει σε αυτα τα λεφτα (πχ redmi note 3, Site: lgg3 κλπ) δεν θα χει θεματα αποδοσης... Ε παρε κινεζια τοτε να εισαι καλυμμενος απο ολες τισ αποψεις και ασε τα Microsoft.. Εκει θα δεις μεγαλες διαφορες στα ρολογακια!
LongTom Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτα τα λεφτα μεχρι και 8πυρινο μπορουσε να ειναι με διπλασια Ram. Οποτε αυτο τκινητο ειτε επρεπε να χει τα μισα λεφτα (οπως ειναι το 640) ειτε τα διπλασια χαρακτηριστικα Και μην ακουσω περι "δεν χρειαζεται ram το wp". Ναι συμφωνω... ομως δεν χρειαζεται να το πουλας και στα διπλασια λεφτα. Αλλιως παει ο αλλος android που με τα specs που θα το παρει σε αυτα τα λεφτα (πχ redmi note 3, Site: lgg3 κλπ) δεν θα χει θεματα αποδοσης... E ναι, να μη μπει και η κλασσική φτηνοκινεζιά για να πούμε ότι τα lumia θα έπρεπε να κάνουν 40€ και να έχουν τουλάχιστον Χeon και 128Gb πάνω; Πραγματικά έλεος. 1
Antretng Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κινεζια το g3 της lg? Τι λετε ρε παιδια; Χειροτεροι και απο iphon-ακιδες εχετε γινει. Και το redmi note 3 δεν ειναι καθολου κινεζια. Μακαρι να ταν ετσι τα περισσοτερα κινητα. 1
zeus8 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το γράφει ο σύνδεσμος που παρέθεσα, οπότε μπορώ. Η msft είναι εταιρία public traded με index στο NASDAQ. Εκδίδει ισολογισμό, στον οποίο αναφέρονται οι ταμειακές εκροές - εισροές της εταιρίας, με σκοπό οι μέτοχοι να γνωρίζουν πού πετάνε επενδύουν τα χρήματά τους. Στις ταμειακές εκρόες και εισροές λέει πόσα χρήματα μπήκαν στην εταιρία απο την πώληση office για i προϊόντα; αυτό θα είχε ενδιαφέρον..
Antretng Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 έχεις δει το red mi note 3 που αναφέρεις με τα 3G ram πόση RAM έχει διαθέσιμη όταν η συσκευή είναι σε αναμονή; Το οτι δεν εχει τεραστιο ογκο μνημης διαθεσιμη δεν σημαινει οτι κολλαει. Το κινητο χρησιμοποιει οσο το δυνατον περισσοτερη ram για να μην pusharei την cpu.
zeus8 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το οτι δεν εχει τεραστιο ογκο μηνμης διαθεσιμη δεν σημαινει οτι κολλαει. Το κινητο χρησιμοποιει οσο το δυνατον περισσοτερη ram για να μην pusharei την cpu. Το αν κολλάει ή όχι θα ήθελα να μου το πεί κάποιος 18χρονος που θα το σκίσει... εγώ το είδα σε αναμονή να χρησιμοποιεί 1,7G. Αυτό που θέλω να πω κυρίως είναι ότι μερικές φορές τα τεχνικά χαρακτηριστικά έιναι η μία όψη του νομίσματος. Η αρχιτεκτονική του κάθε OS είναι αυτή που κάνει την διαφορά και όχι οι πυρήνες... Για τον λόγο αυτό οι συσκευές της apple δεν έχουν μπει σε αυτό τον χορό... που έχουν μπει οι Android συσκευές.Το αντίστοιχο ισχύει και για τα Windows. Ποιοτικά δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο λειτουργικά και αυτό φαίνεται απο τις απαιτήσεις που έχουν, από τις συσκευές που τα φέρουν. 1
TheLordOne Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κινεζια το g3 της lg? Τι λετε ρε παιδια; Χειροτεροι και απο iphon-ακιδες εχετε γινει. Και το redmi note 3 δεν ειναι καθολου κινεζια. Μακαρι να ταν ετσι τα περισσοτερα κινητα. g3 που κανει lag καθε 5 λεπτα να παρεις εσυ.. Επισης η Xiaomi ειναι κινεζικη εταιρεια σορρυ που στο λεω.. 1
Antretng Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 g3 που κανει lag καθε 5 λεπτα να παρεις εσυ.. Επισης η Xiaomi ειναι κινεζικη εταιρεια σορρυ που στο λεω.. Oh the humanity!!! Το τερματισες... Αστο. Ευχομαι μονο να μην ειναι η πλειοψηφια των wp users σαν εσενα και υπερτιμολογησουν τα wp που τοσο πολυ γουσταρω. 1
Antretng Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το αν κολλάει ή όχι θα ήθελα να μου το πεί κάποιος 18χρονος που θα το σκίσει... εγώ το είδα σε αναμονή να χρησιμοποιεί 1,7G. Αυτό που θέλω να πω κυρίως είναι ότι μερικές φορές τα τεχνικά χαρακτηριστικά έιναι η μία όψη του νομίσματος. Η αρχιτεκτονική του κάθε OS είναι αυτή που κάνει την διαφορά και όχι οι πυρήνες... Για τον λόγο αυτό οι συσκευές της apple δεν έχουν μπει σε αυτό τον χορό... που έχουν μπει οι Android συσκευές.Το αντίστοιχο ισχύει και για τα Windows. Ποιοτικά δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο λειτουργικά και αυτό φαίνεται απο τις απαιτήσεις που έχουν, από τις συσκευές που τα φέρουν. Και 300 να χε ελευθερα (εφοσον εχει δουλεψει λιγο και δεν χρειαζεται περισσοτερη ram) δεν θα κολλαγε και συ μου λες οτι ειχε 1,2 gb ελευθερα και ανησυχεις; Γενικα δεν διαφωνω με το os. Προσωπικα ειμαι οπαδος των wp. Απλα λεω οτι ειναι τοσο overpriced που ακομα και αν επαιρνες laggy android σε αυτα τα λεφτα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο αποδοση το 650. Και οχι δεν θα χεις θεμα. Στα χερια μου εχω ενα Lumia 730 και ενα lg g2 που ειναι ακομα πιο αδυναμο απο g3 και redmi 3 note. Ε δεν εχεις θεμα τι να λεμε; Οταν βλεπεις να χει τα διπλασια λεφτα ή και παραπανω απο παρομοια μοντελα lumia (640, 730, 550, 535 κλπ) δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι υπερτιμολογημενο; Επισης μην το συγκρινουμε με iphone. Τα iphone εχουν υψηλες πωλησεις και την τσιμπανε την τιμουλα τους. Αλλα και παλι δεν εχω iphone ακριβως γιατι δεν ειμαι αυτης της λογικης. Και στη τελικη δεν εχουν το προβλημα του windows store
ektor7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καμία σχέση. Από κάθε Lumia που διατίθεται στην αγορά, η msft χάνει χρήματα. Μέχρι στιγμής, οι απώλειες είναι περί τα ~8 δισεκατομμύρια $. Αυτές τις απώλειες προσπαθεί να αντισταθμίσει με το να αυξάνει πλέον τις τιμές στις καινούριες συσκευές της (2016). https://goo.gl/eCTnKf Λάβε υπόψη, ότι δεν κοστίζει μόνο η συσκευή, αλλά και η ανάπτυξη του ΛΣ, dev tools, κλπ. Γι' αυτό το λόγο, έχει εστιάσει όλες τις προσπάθειές της στις δυο βασικές πλατφόρμες (Android, iOS), αναπτύσσοντας εκεί τις όποιες εφαρμογές - υπηρεσίες έχει να προσφέρει. 1.Γι'αυτο και η MS εχωσε το τμημα των κινητων ,στο τμημα των surface,που εχουν τις τιμες στο θεο και κανουν αρκετες πωλησεις, για να περιορισει τα εξωδα και να μην φαινεται η χασουρα!Με αλλα λογια ξερει οτι χανει και δε την νοιαζει να συνεχισει να βγαζει κινητα! 2.Το λογισμικο των windows mobile,το αναπτυσει το ιδιο το τμημα των windows desktop,οπως και τις universal εφαρμογες και γενικα ,οτι εχει σχεση με το ενοποιημενο οικοσιστημα.Και τα windows που θα μπουν στο Xbox1,αυτο το τμημα το αναπτυσσει και οχι το ξεχωριστο τμημα του XBOX. Οποταν,δεν εχει ιδιαιτερα εξοδα για την αναπτυξη του λογισμικου,γιατι οι ομαδες που δουλευουν στο λογισμικο,δουλευουν και τα 3 λογισμικα ταυτοχρονα και ιδιως τα default apps και το store που ειναι ενας κωδικα και για τα τρια.Το να φυγει το 1 απο τα 3,δε θα κερδισουν ιδιαιτερες εργατοωρες,ουτε θα φυγει προσωπικο και μισθοι. Αλλα και στο σεναριο απομακρυνσης του windows mobile,εφοσων τα universal apps προσαρμοζονται απο τις 4" μεχρι 104"+ ,το πιο πιθανο στην θεση τους να δουμε τα windows desktop με mobile mode επιλογη,παρα οτιδηποτε αλλο ή να τερματισουν τα smartphones με windows.Εκει να δεις promotion για το continuum που εχει να πεσει,σ'αυτα τα windows smartphone!!!
AlexKane Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 1.Γι'αυτο και η MS εχωσε το τμημα των κινητων ,στο τμημα των surface,που εχουν τις τιμες στο θεο και κανουν αρκετες πωλησεις, για να περιορισει τα εξωδα και να μην φαινεται η χασουρα! Αυτό λέω. Είναι ζημιογόνο και το ενσωματώνει σε κερδοφόρα τμήματα αυξάνοντας τις τιμές. Εξάλλου, είναι δύσκολο να κρύψεις τόσα δισεκατομμύρια. 2.....Οποταν,δεν εχει ιδιαιτερα εξοδα για την αναπτυξη του λογισμικου... Αυτό σημαίνει ότι έχει έξοδα. Για να τα μειώσει όσο μπορεί, συμπτύσσει τα επιμέρους τμήματα, προβαίνει σε επιχειρηματική αναδιάρθρωση, και απολύει δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους. Επί της ουσίας, το WinMo είναι αναγκαίο κακό πλέον για τη msft. Από τη μία δε μπορεί να βγει από την αγορά (για ευνόητους λόγους), ενώ ταυτόχρονα δε μπορεί να επενδύσει σε αυτό.
ektor7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό λέω. Είναι ζημιογόνο και το ενσωματώνει σε κερδοφόρα τμήματα αυξάνοντας τις τιμές. Εξάλλου, είναι δύσκολο να κρύψεις τόσα δισεκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι έχει έξοδα. Για να τα μειώσει όσο μπορεί, συμπτύσσει τα επιμέρους τμήματα, προβαίνει σε επιχειρηματική αναδιάρθρωση, και απολύει δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους. Εχει φροντισει να καλυψει τα νοτα της για να κρατα ενεργο και ολοκληρομενο ολο το οικοσυστημα και να περιορισει τις δαπανες του.Γι'αυτο εδωσε το τμημα στον Παναη για να κουμανταρει καλυτερα τα κερδοι με την χασουρα,γιατι οσο ηταν ξεχωριστα τμηματα,δε μπορουσε το κερδοφορο τμημα να καλυψει αυτο με την χασουρα και ουτε να υποδειξει τι πρεπει να γινει,για να βγαινει το κερδος περισσοτερο απο τη χασουρα. Επί της ουσίας, το WinMo είναι αναγκαίο κακό πλέον για τη msft. Από τη μία δε μπορεί να βγει από την αγορά (για ευνόητους λόγους), ενώ ταυτόχρονα δε μπορεί να επενδύσει σε αυτό. Προς το παρον ειναι αναγκαιο. Αν ομως το 70-80% των metro εφαρμογων μετατραπουν σε Universal apps,τοτε τα windows mobile ,ουσιαστικα θα τους ειναι αχριστα,εφοσων τα windows desktop θα εχουν τις ΙΔΙΕΣ universal εφαρμογες και οταν θα τρεχουν σε συσκευες με οθονη 4-6" θα εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο UI με το ui που ειχαν και στα windows mobile. Δε ξερω αν μπορει ή εχει σκοπο, να το αναπτυξει ή οχι ,το μονο σιγουρο ειναι οτι η MS εχει πεσει με τα μουτρα στις universal εφαρμογες και την καλυτερη συνεργασια και συμβατοτητα,μεταξυ των πλατφορμων της,οτι και αν σημαινει/συνεπαγεται αυτο!
Belisarius Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 έχεις δει το red mi note 3 που αναφέρεις με τα 3G ram πόση RAM έχει διαθέσιμη όταν η συσκευή είναι σε αναμονή; Ειλικρινά πείτε μου ένας λογαριασμός τα γράφει όλα αυτά; Γιατί η πλειοψηφία των wp fans δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει; Σε συνδυασμό και με το προηγούμενο post σου που όλα θα αλλάξουν με τα 10άρια πραγματικά αρχίζω και ανησυχώ. Θα μου πεις για να είναι κάποιος wp fan δεν πολυέχει σχέση με την τεχνολογία που οκ είναι θεμιτό ως ένα σημείο αλλά τα μαργαριτάρια που γράφονται σε αυτό το τοπικ ξεπερνάνε και την πιο αρρωστημένη φαντασία. 1
Καρκίνος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ειλικρινά πείτε μου ένας λογαριασμός τα γράφει όλα αυτά; Γιατί η πλειοψηφία των wp fans δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει; Σε συνδυασμό και με το προηγούμενο post σου που όλα θα αλλάξουν με τα 10άρια πραγματικά αρχίζω και ανησυχώ. Θα μου πεις για να είναι κάποιος wp fan δεν πολυέχει σχέση με την τεχνολογία που οκ είναι θεμιτό ως ένα σημείο αλλά τα μαργαριτάρια που γράφονται σε αυτό το τοπικ ξεπερνάνε και την πιο αρρωστημένη φαντασία.Λες και οι περισσότεροι φανς του αντροιντ ξεχωρίζουν για τη σχέση τους με την τεχνολογία. Ζήτημα το 3% να ξέρει τι εστί Rom και το 1% πως να αλλάξει κιολας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα