ababapanos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εχω ενα apple trackpad στο οποιο δυστηχως οι μπαταριες που ειχα μεσα , εβγαλαν τα υγρα τους και απο εκεινη την ωρα δεν λειτουργει. Ο χωρος που μπαινουν οι μπαταριες εχει ξεραμενα καταλοιπα και ειναι πολυ βρομικος, φανταζομαι πως αν υπηρχε ενας τροπος να τα καθαρησω το trackpad θα λειτουργουσε .... δοκιμασα με πολλα , οινοπνευμα, νερο με μπατονετες , με κατσαβιδι, δεν καταφερα κατι. Υπαρχει κανεις που να γνωριζει κατι που θα μπορουσα να κανω για να το σώσω? Σας ευχαριστω
nickolas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Είχε τύχει σε εμένα σε keyboard. Στην περίπτωσή μου τα κατάλοιπα δεν άφηναν τις μπαταρίες να μπουν τέρμα μέσα. Καθάρισέ το όπως μπορείς και θα έλεγα να βάλεις τις καινούργιες λιθίου (μη επαναφορτιζόμενες) της energyzer που λένε ότι κρατάνε 10 φορές παραπάνω από αλκαλικές. Εγώ έπρεπε να σπρώξω τις μπαταρίες αρκετά ώστε να βιδώνει εύκολα το καπάκι και δούλεψε. Τις βγάζω, κοπανώντας κάθετα το πληκτρολόγιο στο γραφείο... ευτυχώς παραμένει άθικτο αν και το γραφείο έχει σημάδια!
ababapanos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 απλα πιστευα να γνωριζε καποιος αν υπαρχει καποια μεθοδος- καποιο καθαρηστικο που αφαιρει τα οξυνα υγρα απο τις μπαταριες
SaFiS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 To Trackpad ανοίγει. Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό. Για καθαρισμό να δοκιμάσεις ισοπροπυλική αλκοόλη και μια μικρή οδοντόβουρτσα. Τα υγρά μπορεί να έχουν περάσει και στην πλακέτα, γι' αυτό είναι καλά να το ανοίξεις. Απλά μην φτάσεις στο τελευταίο στάδιο (Step 7) και ξεκολλήσεις την επιφάνεια της αφής... https://www.ifixit.com/Teardown/Magic+Trackpad+Teardown/3395
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα