Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πρίν μια εβδομάδα που έκανα μεταβίβαση ο πωλητής πήγε εφορία για το αποδεικτικό πληρωμής τελών κυκλοφορίας . Το ζητήσανε στο υπουργείο . Άρα έχετε δίκιο Το κανουν μαλλον για να δουν αν εχει απληρωτα τελη προηγουμενων ετων εκτος το τελευταιο . 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Sorath είπε Περίεργο. Πριν 4 χρόνια που πούλησα το δικό μου και πήρα άλλο (μεταχειρισμενο) απο ένα πωλητή, δεν χρειάστηκε να δώσουμε βεβαιωτικό πληρωμής τελών κυκλοφορίας. Παλιότερα ο έλεγχος των τελών κυκλοφορίας γινόταν επιτόπου στο υπουργείο μέσα από το online σύστημα που διαθέτουν, από τα μέσα του 2014 περίπου ζητάνε βεβαίωση τελών κυκλοφορίας από την εφορία. Σίγουρα κάτι δεν θυμάσαι καλά, είτε δεν θυμάσαι τα ακριβή δικαιολογητικά που σας είχαν ζητηθεί, είτε δεν θυμάσαι πότε ακριβώς έγιναν οι μεταβιβάσεις.
ALMPANIS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αν το όχημα βρίσκεται σε ακινησία τότε ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να εκτυπωθούν μέσω taxisnet, η επίσκεψη σε ΔΟΥ είναι υποχρεωτική. Επίσης η βεβαίωση τελών κυκλοφορίας βγαίνει από ΔΟΥ, όχι από το υπουργείο μεταφορών. Αν θέλεις διευκρίνησε τι ακριβώς εννοείς, θέλεις να πληρώσεις τέλη? Το όχημα είναι σε ακινησία ή σε κίνηση? θέλεις βεβαίωση τελών κυκλοφορίας ώστε να το πουλήσεις? ειχα πληρώσει τα τέλη μεσώ ebakink και ήθελα να τα έχω και μαζί μου για τυχών έλεγχο από την τροχαια 1
Sorath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Παλιότερα ο έλεγχος των τελών κυκλοφορίας γινόταν επιτόπου στο υπουργείο μέσα από το online σύστημα που διαθέτουν, από τα μέσα του 2014 περίπου ζητάνε βεβαίωση τελών κυκλοφορίας από την εφορία. Σίγουρα κάτι δεν θυμάσαι καλά, είτε δεν θυμάσαι τα ακριβή δικαιολογητικά που σας είχαν ζητηθεί, είτε δεν θυμάσαι πότε ακριβώς έγιναν οι μεταβιβάσεις. Μωρέ μια χαρά θυμάμαι. Το 09/2015 ήταν, μόνο την άδεια κυκλοφορίας έδωσα στο υπουργείο για να γίνει η μεταβίβαση.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, ALMPANIS είπε ειχα πληρώσει τα τέλη μεσώ ebakink και ήθελα να τα έχω και μαζί μου για τυχών έλεγχο από την τροχαια σου έχω απαντήσει ήδη Στις 18/6/2019 στις 10:00 ΜΜ, Xacti είπε Μπες στο taxis net και εκτύπωσέ τα μόνος σου. Ή τα κατεβάζεις και με το στικάκι πας να στα εκτυπώσουν Εφαρμογή Εκτύπωσης Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων
jimzak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, Sorath είπε Μωρέ μια χαρά θυμάμαι. Το 09/2015 ήταν, μόνο την άδεια κυκλοφορίας έδωσα στο υπουργείο για να γίνει η μεταβίβαση. Ισχύει αυτό μόνο εάν γίνει μεταβίβαση μέσα στην ίδια χρονιά, και εγώ αγόρασα μηχανή από ένα παιδί που την είχε αγοράσει το 2018 και επειδή μερικούς μήνες αργότερα πάλι μέσα στο ίδιο έτος έγινε μεταβίβαση στο όνομα μου, δεν ξανά ζήτησαν αποδεικτικό για τα τέλη.
vasilllis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για μεταβιβαση οχηματος αναγραφει: Βεβαίωση περί μη οφειλής τελών κυκλοφορίας από την αρμόδια Δ.Ο.Υ ή εκτύπωση εικόνας οφειλών οχήματος «printscreen» με τη σχετική σφραγίδα της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. που την βρισκουμε αυτη την βεβαιωση?Σχετικη σφραγιδα της αρμοδιας δου εννοει να φαινεται στο printscreen ή να παω ΔΟΥ να το ελεγξει/σφραγισει? Ειναι στο gsis η επιλογη κατασταση οχηματων?Ανοιγει ενα παραθυρο με ολα τα οχηματα που εχω και λεει 1η αδεια ταδε κανονικη πληρωμη: σε κινηση Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από vasilllis
dtzgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πας σε μια οποιαδήποτε ΔΟΥ, ζητάς βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας για πώληση και σου το δίνουν επί τόπου. Δεν γίνεται ηλεκτρονικά (τουλάχιστον πριν 14 μήνες δεν γινόταν). Το print screen που λέει σημαίνει ότι η ΔΟΥ αντί να σου ετοιμάσει βεβαίωση, μπορεί απλά να τραβήξει ένα print screen την καρτέλα από το πρόγραμμα που έχουν. Σ' εμένα αυτό είχαν κάνει, και μου την είχαν σφραγίσει από κάτω με τη σφραγίδα της ΔΟΥ και υπογραφή υπαλλήλου. Δεν είναι κάποιο print screen από κάτι στο οποίο έχεις πρόσβαση εσύ. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από dtzgr 1
vasilllis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Στις 20/11/2019 στις 8:58 ΜΜ, dtzgr είπε Πας σε μια οποιαδήποτε ΔΟΥ, ζητάς βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας για πώληση και σου το δίνουν επί τόπου. Δεν γίνεται ηλεκτρονικά (τουλάχιστον πριν 14 μήνες δεν γινόταν). Το print screen που λέει σημαίνει ότι η ΔΟΥ αντί να σου ετοιμάσει βεβαίωση, μπορεί απλά να τραβήξει ένα print screen την καρτέλα από το πρόγραμμα που έχουν. Σ' εμένα αυτό είχαν κάνει, και μου την είχαν σφραγίσει από κάτω με τη σφραγίδα της ΔΟΥ και υπογραφή υπαλλήλου. Δεν είναι κάποιο print screen από κάτι στο οποίο έχεις πρόσβαση εσύ. Να επιβεβαιωσω οτι την ιδια διαδικασια εκανα σημερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα