maik42 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 οταν υπαρχουν τα μεσα να σε ελεγξουν με αλλον τροπο οχι. παραδειγμα, ο ελεγχος ταχυτητας με radar φωτογραφιας.
Ison_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 οταν υπαρχουν τα μεσα να σε ελεγξουν με αλλον τροπο οχι. παραδειγμα, ο ελεγχος ταχυτητας με radar φωτογραφιας. Αυτό είναι διαφορετικό. Εννοώ να κάθεται ο τροχονόμος στην άκρη του δρόμου και να σημειώνει από μακριά.
thodorisv90 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 προχτες εκανα μεταβιβαση και ηθελε βεβαιωση τελων!
cambo99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Αρχαίο το θέμα ... αλλά επειδη θα κάνω σύντομα μεταβιβαση μοτ/τας χρειάζεται ακομη βεβαίωση απο ΔΟΥ για πληρωμη τελών κυκλοφορίας; Κανείς με προσφατη εμπειρία;
cambo99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 16 minutes ago, jimzak said: Ναι χρειάζεται. Σ'ευχαριστω... Τα παράβολα για την μεταβιβαση τα πληρώνω σε τράπεζα πριν πάω στο ΚΕΠ σωστα; Απλά ζητάω τα 2 παράβολα ή θέλουν κατι συγκεκριμένο να γράψουν; 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, cambo99 είπε Σ'ευχαριστω... Τα παράβολα για την μεταβιβαση τα πληρώνω σε τράπεζα πριν πάω στο ΚΕΠ σωστα; Απλά ζητάω τα 2 παράβολα ή θέλουν κατι συγκεκριμένο να γράψουν; Δεν είναι παράβολα, κατάθεση στον λογαριασμό που διατηρεί η περιφέρεια στην τράπεζα είναι. Εκτός από το γκισέ μπορείς να τα πληρώσεις και μέσω e-banking. Στην αιτιολογία πρέπει να γραφτεί και ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, και το όνομα στο οποίο θα βγει η νέα άδεια. 1
jimzak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Αν είσαι αγοραστής, με το χαρτί που θα σου δώσουν από το υπουργείο/ΚΕΠ πας και πληρώνεις σε μια τράπεζα τα παράβολα και τους πας το χαρτί της απόδειξης. Αλλιώς νομίζω μπορείτε να τα πάρετε και με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Αν είστε πωλητής τα παράβολα τα πληρώνει ο αγοραστής και εσείς δεν τρέχετε καθόλου, εκτός αν έχετε συμφωνήσει κάτι διαφορετικό. Εν ολίγοις χρειάζεστε βεβαίωση τελών από ΔΟΥ, χαρτί ελέγχου ΚΤΕΟ να μην έχει λήξει εννοείται, τα παράβολα και εννοείται την άδεια κυκλοφορίας.
ALMPANIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδια, πρόκειται να πάω αυριο στην εφορια να εκτήπώσο τα τελη αλλα δεν εχω την αδεια μαζι μου με ταυτότητα και αριθμο της πινακίδας θα μου τα δώσουν
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στις 12/6/2019 στις 11:39 ΜΜ, ALMPANIS είπε πρόκειται να πάω αυριο στην εφορια να εκτήπώσο τα τελη Αν είσαι Αθήνα δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό. Για επαρχία δεν ξέρω αν ασχολούνται ακόμα. Μπες στο taxis net και εκτύπωσέ τα μόνος σου. Ή τα κατεβάζεις και με το στικάκι πας να στα εκτυπώσουν
meletis_m Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2019 στις 11:39 ΜΜ, ALMPANIS είπε Καλησπέρα παιδια, πρόκειται να πάω αυριο στην εφορια να εκτήπώσο τα τελη αλλα δεν εχω την αδεια μαζι μου με ταυτότητα και αριθμο της πινακίδας θα μου τα δώσουν Με ΑΦΜ κατόχου και αριθμό κυκλοφορίας μπορείς να τα εκτυπώσεις μέσω της εφαρμογής του Taxisnet Εάν θές βεβαίωση τελών κυκλοφορίας θα πάς στο υπουργείο μεταφορών Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από meletis_m
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Αν το όχημα βρίσκεται σε ακινησία τότε ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να εκτυπωθούν μέσω taxisnet, η επίσκεψη σε ΔΟΥ είναι υποχρεωτική. Επίσης η βεβαίωση τελών κυκλοφορίας βγαίνει από ΔΟΥ, όχι από το υπουργείο μεταφορών. Στις 12/6/2019 στις 11:39 ΜΜ, ALMPANIS είπε Καλησπέρα παιδια, πρόκειται να πάω αυριο στην εφορια να εκτήπώσο τα τελη αλλα δεν εχω την αδεια μαζι μου με ταυτότητα και αριθμο της πινακίδας θα μου τα δώσουν Αν θέλεις διευκρίνησε τι ακριβώς εννοείς, θέλεις να πληρώσεις τέλη? Το όχημα είναι σε ακινησία ή σε κίνηση? θέλεις βεβαίωση τελών κυκλοφορίας ώστε να το πουλήσεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Με ΑΦΜ κατόχου και αριθμό κυκλοφορίας μπορείς να τα εκτυπώσεις μέσω της εφαρμογής του Taxisnet Εάν θές βεβαίωση τελών κυκλοφορίας θα πάς στο υπουργείο μεταφορών Για μεταβιβαση αυτοκινητου μονο από την εφορια που είναι δηλωμενο το αυτοκινητο.Δεν φτανει το χαρτι από το taxis.Αυτά για πριν 3 χρονια που πουλησα αυτοκινητο. 1
Sorath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Περίεργο. Πριν 4 χρόνια που πούλησα το δικό μου και πήρα άλλο (μεταχειρισμενο) απο ένα πωλητή, δεν χρειάστηκε να δώσουμε βεβαιωτικό πληρωμής τελών κυκλοφορίας. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από Sorath 1
meletis_m Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για μεταβιβαση αυτοκινητου μονο από την εφορια που είναι δηλωμενο το αυτοκινητο.Δεν φτανει το χαρτι από το taxis.Αυτά για πριν 3 χρονια που πουλησα αυτοκινητο. Πρίν μια εβδομάδα που έκανα μεταβίβαση ο πωλητής πήγε εφορία για το αποδεικτικό πληρωμής τελών κυκλοφορίας . Το ζητήσανε στο υπουργείο . Άρα έχετε δίκιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα