vagpap Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Καλησπέρα Θα ήθελα μια μικρή εξυπηρέτηση, αν γίνεται βέβαια. Κάνω τα πρώτα μου βήματα στην Java και πρέπει να κατεβάσω το συγκεκριμένο πακέτο από την sun. Είναι free αλλά το μέγεθός του είναι απαγορευτικό για dialup που έχω εγώ (50ΜΒ). Αν το είχε κανείς και μπορούσε να κάνει μια κόπια θα με εξυπηρετούσε πολύ. Μένω Καλλιθέα οπότε κάποιος από Αθήνα θα με βόλευε. Ευχαριστώ πολύ PM me Βαγγέλης Προς moderators: Δεν νομίζω ότι παραβιάζω τους κανόνες του forum αφού το λογισμικό είναι δωρεάν, και απλά ζητάω ένα αντίγραφο. Αν παραβιάζω κάποιο κανόνα, παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα.
hayzel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 file mou to exo katebasei apo to panepistimio mazi me to netbeans IDE (giro sta 90MB) To exo gia linux kai windows. An den to breis telika mporo na sto steilo mia copia (meno eparxia). Filika hayzel.
Γηρυόνης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Μπορώ να σου το δώσω εγώ αν θέλεις αλλά έχω το jdk1.4 και όχι το 1.4.2.
wizard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Είσαι σε κάποια σχολή? Γιατί δε ζητάς από εκεί να σου το γράψουν σε ένα cd?
baxter Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 50 mb = 50.000 kb 50.000 kb / 5kb = 10.000 seconds (estw oti katevazeis me 5 kb/s) 10.000 s / 60 s = 166,6 min 166,6 m / 60 m = 2,77 hours = 2 wres kai 45 lepta gia 3 wres sto internet tsigounevesai ? edw egw ehw katevasei arheia 700 mb.. katevase to download accelarator to opoio katevazei kai grigorotera kai ypostirizei resume.. opote boreis kathe mera na katevazeis apo mia wra.. den einai anagi na to zitas apo allous..
Γηρυόνης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Και σε ένα Net Caffe αν πας θα το κατεβασεις ευκολα και το καις και σε ένα CD μετά... δύο τρία ευρώ θα είναι το κόστος.
vagpap Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Φίλε baxter, δεν είναι θέμα τσιγγουνιάς ή όχι... Απλά εγώ ζήτησα αν το έχεις κανείς και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Πιο συγκεκριμένα βρήκα πολύ περισσότερα από όσα έψαχνα οπότε... ευχαριστώ. Όσο για την διαδικασία download την ξέρω καλά, πίστεψέ με, απλά δεν έχω χρόνο για internet τόσο όσο θα ήθελα. Την ιδέα για το internet cafe δεν την είχα καθόλου στο νου μου... Βρήκα αυτό που ήθελα. Σας ευχαριστώ όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.