Προς το περιεχόμενο

Δωρεαν Mini Bluetooth USB Dongles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αξίζει τον κόπο ρε παιδιά να ασχολούμαστε με το Zapals; Χρειάζεστε αλήθεια ένα USB Bluetooth ή ότι άλλη σαβούρα χαρίζει αυτό το κατάστημα; Και αν το χρειάζεστε τόσο πολύ γιατί δεν το παίρνατε μέχρι τώρα; λυπόστασταν τα €0.66 που έχει στο eBay μαζί με τα μεταφορικά; (http://www.ebay.com/itm/281902286896)

Χωρίς παρεξήγηση παιδιά, απλά τροφή για σκέψη και για κουβέντα...

Επειδή δευ υπάρχει κόπος γι αυτό αξίζει.

Ακόμη κι αν δεν χρειάζεσαι κάτι άμεσα, αν στο δίνουν δωρεάν δεν είναι κακό να υπάρχει για όταν χρειαστεί και να μην περιμένεις τότε.

Μου συνέβει 2 φορές από zapals, 2 απ τα δώρα μου χρειάστηκαν και είπα καλά που τα πήρα γιατί θα περίμενα 1 μήνα να ρθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τον TS. Μέχρι τώρα παρά ότι έδινε τόσα πράματα τσάμπα δεν με είχε συγκινήσει κάτι. Αυτό όμως μου είναι χρήσιμο. Άντε να δούμε πόσο καιρό θα κάνει να έρθει.

Δημοσ.

Έχει έρθει σε κάποιο τίποτα από όλα αυτά; Είχα δοκιμάσει να πάρω ένα usb-φακο αλλά πότε δεν σ

σε εμένα έχουν έρθει τα 2 από τα 3 προς το παρόν

Δημοσ.

Αξίζει τον κόπο ρε παιδιά να ασχολούμαστε με το Zapals; Χρειάζεστε αλήθεια ένα USB Bluetooth ή ότι άλλη σαβούρα χαρίζει αυτό το κατάστημα; Και αν το χρειάζεστε τόσο πολύ γιατί δεν το παίρνατε μέχρι τώρα; λυπόστασταν τα €0.66 που έχει στο eBay μαζί με τα μεταφορικά; (http://www.ebay.com/itm/281902286896)

Χωρίς παρεξήγηση παιδιά, απλά τροφή για σκέψη και για κουβέντα...

Δεν αξιζει, απλα πιστευω οτι μας πιανει η υπερκαταναλωτικη μας μανια και το θυμα του τζαμπα  :-D

Εγω ακομα περιμενω τις μισες παραγγελιες απο το ζαπαλς (2 απο 4) που εγιναν τελη Νοεμβρη και αρχες Δεκεμβρη και στην επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν να περιμενω και αλλο γιατι οι καθυστερησεις ειναι αναμενομενες και δικαιολογημενες  :rolleyes:

Δεν θα κατσω να σκασω βεβαια, τσαμπα ηταν και τα 4, αν δεν ερθουν τα αλλα δυο απλα δεν ηρθαν, τι ειχαμε τι χασαμε. Κουβεντα να γινεται.

Παντως κατι πραγματακια που παραγγειλα απο ebay  απο Κινα αρχες Γεναρη εχουν φθασει ηδη. Του ζαπαλς 1,5 μηνα νωριτερα και ακομα ερχονται  :P

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παραλαβη 22 του μηνα Τριπολη μια χαρα λειτουργικοτατο ... πλεον οτι περιμενα απο Zapals δωρακια τα εχω παραλαβει ολα καπου 8 στον αριθμο .. αψογοι !!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...