Προς το περιεχόμενο

tplink αλλαγή modem vdsl OTE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: tplink

Ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ τελείως έχει προσπαθήσει κανείς να συνδέσει αυτό το modem σε ΟΤΕ vdsl; Ενώ βάζω τις ρυθμίσεις και με το wizzard αλλά και με το χέρι δε συνδέεται. Έχει αλλάξει κανείς το modem του OTE με aftermarket να μου πει αν έχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία;

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε τι range παίζει το δίκτυο σου; 8/35 μπήκε αυτόματα; Δεν έχει κάποια διαδικασία ή δε πήρες κάποιο τηλέφωνο στον ΟΤΕ ε;

Δημοσ.

Link.png Site: tplink

Ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ τελείως έχει προσπαθήσει κανείς να συνδέσει αυτό το modem σε ΟΤΕ vdsl; Ενώ βάζω τις ρυθμίσεις και με το wizzard αλλά και με το χέρι δε συνδέεται. Έχει αλλάξει κανείς το modem του OTE με aftermarket να μου πει αν έχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία;

παιζουν μια χαρα τα aftermarket.

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε τι range παίζει το δίκτυο σου; 8/35 μπήκε αυτόματα; Δεν έχει κάποια διαδικασία ή δε πήρες κάποιο τηλέφωνο στον ΟΤΕ ε;

α.8/35 ειναι σε adsl.σε vdsl πρεπει να βαλεις vlan id 835 που ειναι του οτε.και επισης username/password διοτι ειναι aftermarket και δεν θα τα παρει αυτοματα.

και τυπικα κανε το τελευταιο firmware update απο το site της tp link.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...