Dysfuntional Genius Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Η απόδειξη εάν υπάρχει θα ειναι στα χέρια του πρώην φίλου της με τον οποίο δεν εχει καμμία επαφή! Για όσους θέλουν να βοηθήσουν αλλα ειναι δύσπιστοι μπορώ να παραθέσω screenshots με τις συνομιλίες μου απο τον πωλητή του κινητού και απο την κοπέλα που της ανήκει!
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Φανταζομαι δεν εχει! Αλλως θα μου το ειχε πει για να αποφυγουμε την ολη διαδικασια! Οταν μιλησαμε μου ειπε οτι το κινητο ηταν δωρο απο το αγορι της μιας και ηταν σπασμενο το καπακι! Τα στοιχεια για το κινητο της τα εκανε ο κολλητος του φιλου της! Τωρα χωρισε μαζι του και δεν εχει καμμια επαφη! To mail του icloud σίγουρα δεν είναι δικό της; Αν δεν μπορεί από το mail νομίζω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γενικά, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο. Θεούληςςςςςςς Φίλε με συγχωρείς κατά τα λεγόμενα σου ή είσαι ένα κλεφταριό της κοινωνίας ή η φάση είναι "Οικογενειακές Ιστορίες" AlphaTV Οι συντονιστές που είναι τόση ώρα να κλειδώσουν το θέμα;;; Αλήθεια είναι 100%. 1
Dysfuntional Genius Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ουτε με jb ή dfu μπορώ να κανω κατι??
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ουτε με jb ή dfu μπορώ να κανω κατι?? Αν είναι από ios 7 και πάνω όχι. Αν είναι ios 6 (μικρή πιθανότητα) με restore σε dfu ανοίγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις