ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Να τα πάρουμε από την αρχή. Μου είχε χαρίσει η ανηψιά μου ένα iphone 5c που είχε το οποίο το έχω εδώ και 3 μήνες. Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Καλή μπαταρία , δεν κολλάει αλλά έχει ένα σημαντικότατο πρόβλημα. Έχει ξεχάσει τον κωδικό του Icloud , δεν μπορώ να κάνω επαναφορά και επιπρόσθετα το mail το οποίο θα πρέπει να σταλούν οι οδηγίες για να μπει νέος κωδικός είναι του γαμπρού μου ο οποίος δεν ξέρει ότι η μικρή μου χάρισε το κινητό ( το είχε από επιδότηση της αδερφής μου) Τι μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω βγάλη καμία άκρη και δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχεις την απόδειξη μιλάς με την apple και στο ανοίγουν.
La_MoRt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δε μπορείς να κάνεις τίποτα... Αν δεν μπορέσεις να κάνεις recovery με το email δε μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως. Μπορείς ακόμα και με αποδεικτικό αγοράς αν και εφόσον είναι ονομαστικό και αποδείξεις ότι σου ανήκει να ζητήσεις τηλεφωνική βοήθεια από την Apple να στο ξεκλειδώσουνε. Καλά αμα χτυπήσει το τηλέφωνο ενώ είσαι με το γαμπρό σου δε θα το δει; Και ο γαμπρό σου δε θα ρωτήσει τη κόρη του που είναι το τηλέφωνο αν το δει να λείπει; Τι άλλο θα σκεφτείτε ήθελα να ήξερα...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Απόδειξη δεν ξέρω αν υπάρχει.Με τον γαμπρό μου δεν έχω τρελές επαφές (δηλαδή αποκλείεται να βρεθούμε μαζί πέρα από κάποιες γιορτές η γενέθλια της μικρής). Βασικά δεν γνωρίζω αν το ξέρει αλλά τις προάλλες που έστειλα μήνυμα στην αδερφή μου να του μιλήσει για να κάνουμε recovery τον κωδικό μου είπε ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει. Περιμένω τώρα τέλος του μήνα βασικά να πάρω ένα android να ησυχάσω και να το δώσω πίσω στην ανηψιά μου γιατί πέρα από κλήσεις και μηνύματα και ιντερνετ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι αποθηκευμένα μέσα όλα τα στοιχεία της και θέλω να το καθαρίσω για να περάσω τα δικά μου.Ούτε εφαρμογές μπορώ να περάσω ούτε τίποτα. La_Mort : Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι περίεργες στην ζωή, Κάποια πράγματα τα οποία είναι περίπλοκα.Δεν φτιάχνονται όλα με μια απλή επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ 2 ατόμων.Και παρόλο που είμαι πίσω από μια οθόνη στον χαώδη κόσμο του ιντερνετ νιώθω πολύ ευτυχισμένος που είμαι ο εαυτός μου . Ο πραγματικός εαυτός μου. Αυτά στα γράφω στην περίπτωση που υποννόησες ότι το έχω κλέψει. Αν δεν υποννόησες αυτό τα αναιρώ. 1
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Απόδειξη δεν ξέρω αν υπάρχει.Με τον γαμπρό μου δεν έχω τρελές επαφές (δηλαδή αποκλείεται να βρεθούμε μαζί πέρα από κάποιες γιορτές η γενέθλια της μικρής). Βασικά δεν γνωρίζω αν το ξέρει αλλά τις προάλλες που έστειλα μήνυμα στην αδερφή μου να του μιλήσει για να κάνουμε recovery τον κωδικό μου είπε ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει. Περιμένω τώρα τέλος του μήνα βασικά να πάρω ένα android να ησυχάσω και να το δώσω πίσω στην ανηψιά μου γιατί πέρα από κλήσεις και μηνύματα και ιντερνετ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι αποθηκευμένα μέσα όλα τα στοιχεία της και θέλω να το καθαρίσω για να περάσω τα δικά μου.Ούτε εφαρμογές μπορώ να περάσω ούτε τίποτα. La_Mort : Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι περίεργες στην ζωή, Κάποια πράγματα τα οποία είναι περίπλοκα.Δεν φτιάχνονται όλα με μια απλή επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ 2 ατόμων.Και παρόλο που είμαι πίσω από μια οθόνη στον χαώδη κόσμο του ιντερνετ νιώθω πολύ ευτυχισμένος που είμαι ο εαυτός μου . Ο πραγματικός εαυτός μου. Αυτά στα γράφω στην περίπτωση που υποννόησες ότι το έχω κλέψει. Αν δεν υποννόησες αυτό τα αναιρώ. Άστο φίλε μην μπλέκεις, είναι διαδικασία. Αφού είναι να πάρεις άλλο δώστο πίσω στη μικρή.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Απλά έλεγα μήπως γλυτώσω τα 100-120 ευρώ με κάποιο τρόπο έστω και τελευταία στιγμή . Πάω να αναζητήσω smart phone τώρα .Ευχαριστώ παιδιά πάντως.
spyros007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ειλικρινα προτιμώ "το βρήκα ενα i phone " παρα αυτο το παραμύθι λες και τρώμε κουτόχορτο.
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ειλικρινα προτιμώ "το βρήκα ενα i phone " παρα αυτο το παραμύθι λες και τρώμε κουτόχορτο. Έχει σημασία και ποιος γράφει κάτι φίλε μου. Αν έχεις παρακολουθήσει το φόρουμ ο Μανώλης δεν είναι από τα άτομα που γράφουν ό,τι να 'ναι. Ας μην είμαστε καχύποπτοι με όλους 3
Dysfuntional Genius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Guys εγω αγορασα ενα iPhone 4s το οποιο καταλαβα οτι ειναι κλεμμενο! Εχω το ιδιο προβλημα με τον μανωλη! Ειναι συνδεδεμενο στο icloud της κοπελας απο την οποια ειναι κλεμμενο! Εψαξα το ονομα της στο facebook, την βρηκα και τελικα επικοινωνησα μαζι της! Προσπαθησε να με βοηθησει λεγοντας μου πιθανους κωδικους οπως πχ την ημερομηνια γεννησης της αλλα δεν τα καταφεραμε! Θυμαται τον αριθμο του κινητου της που χρησιμοποιησε για να κανει verify to icloud αλλα δυστηχως μετα την κλοπη κλειδωσε και το νουμερο και ετσι δεν μπορουμε να δουμε τον κωδικο επανακτησης που στελνει το icloud σε αυτο το νουμερο! Υπαρχει κατι που μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση για να μην παει χαμενη η συσκευη? Αν κανω jb γινεται τιποτα? Η με DFU MODE! Αξιζει να κυνηγησω νομικα αυτον που μου το πουλησε, μιας και ξερω τα στοιχεια του, η ειναι χαμενος κοπος για 130 ευρω?
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Guys εγω αγορασα ενα iPhone 4s το οποιο καταλαβα οτι ειναι κλεμμενο! Εχω το ιδιο προβλημα με τον μανωλη! Ειναι συνδεδεμενο στο icloud της κοπελας απο την οποια ειναι κλεμμενο! Εψαξα το ονομα της στο facebook, την βρηκα και τελικα επικοινωνησα μαζι της! Προσπαθησε να με βοηθησει λεγοντας μου πιθανους κωδικους οπως πχ την ημερομηνια γεννησης της αλλα δεν τα καταφεραμε! Θυμαται τον αριθμο του κινητου της που χρησιμοποιησε για να κανει verify to icloud αλλα δυστηχως μετα την κλοπη κλειδωσε και το νουμερο και ετσι δεν μπορουμε να δουμε τον κωδικο επανακτησης που στελνει το icloud σε αυτο το νουμερο! Υπαρχει κατι που μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση για να μην παει χαμενη η συσκευη? Αν κανω jb γινεται τιποτα? Η με DFU MODE! Αξιζει να κυνηγησω νομικα αυτον που μου το πουλησε, μιας και ξερω τα στοιχεια του, η ειναι χαμενος κοπος για 130 ευρω? Μπορεί η κοπέλα να μπει στο iforgot.apple.com και να φτιάξει νέο κωδικό. Αρκεί να έχει πρόσβαση στο mail του icloud.
Dysfuntional Genius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Φανταζομαι δεν εχει! Αλλως θα μου το ειχε πει για να αποφυγουμε την ολη διαδικασια! Οταν μιλησαμε μου ειπε οτι το κινητο ηταν δωρο απο το αγορι της μιας και ηταν σπασμενο το καπακι! Τα στοιχεια για το κινητο της τα εκανε ο κολλητος του φιλου της! Τωρα χωρισε μαζι του και δεν εχει καμμια επαφη!
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Φανταζομαι δεν εχει! Αλλως θα μου το ειχε πει για να αποφυγουμε την ολη διαδικασια! Οταν μιλησαμε μου ειπε οτι το κινητο ηταν δωρο απο το αγορι της μιας και ηταν σπασμενο το καπακι! Τα στοιχεια για το κινητο της τα εκανε ο κολλητος του φιλου της! Τωρα χωρισε μαζι του και δεν εχει καμμια επαφη! Τότε μπορείς μόνο να της ζητήσεις την απόδειξη, αν την έχει και να μιλήσεις με την apple. Δεν την πείραξε που είναι το κινητό της;
Eliaskat Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 και μετα βγηκαν οι δρακοι... μπραβο ρε Apple τουλαχιστον τα αχρηστευουν τα "χαμενα"
d4mage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ειλικρινα προτιμώ "το βρήκα ενα i phone " παρα αυτο το παραμύθι λες και τρώμε κουτόχορτο. Θεούληςςςςςςς Απόδειξη δεν ξέρω αν υπάρχει.Με τον γαμπρό μου δεν έχω τρελές επαφές (δηλαδή αποκλείεται να βρεθούμε μαζί πέρα από κάποιες γιορτές η γενέθλια της μικρής). Βασικά δεν γνωρίζω αν το ξέρει αλλά τις προάλλες που έστειλα μήνυμα στην αδερφή μου να του μιλήσει για να κάνουμε recovery τον κωδικό μου είπε ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει. Περιμένω τώρα τέλος του μήνα βασικά να πάρω ένα android να ησυχάσω και να το δώσω πίσω στην ανηψιά μου γιατί πέρα από κλήσεις και μηνύματα και ιντερνετ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι αποθηκευμένα μέσα όλα τα στοιχεία της και θέλω να το καθαρίσω για να περάσω τα δικά μου.Ούτε εφαρμογές μπορώ να περάσω ούτε τίποτα. La_Mort : Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι περίεργες στην ζωή, Κάποια πράγματα τα οποία είναι περίπλοκα.Δεν φτιάχνονται όλα με μια απλή επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ 2 ατόμων.Και παρόλο που είμαι πίσω από μια οθόνη στον χαώδη κόσμο του ιντερνετ νιώθω πολύ ευτυχισμένος που είμαι ο εαυτός μου . Ο πραγματικός εαυτός μου. Αυτά στα γράφω στην περίπτωση που υποννόησες ότι το έχω κλέψει. Αν δεν υποννόησες αυτό τα αναιρώ. Φίλε με συγχωρείς κατά τα λεγόμενα σου ή είσαι ένα κλεφταριό της κοινωνίας ή η φάση είναι "Οικογενειακές Ιστορίες" AlphaTV Οι συντονιστές που είναι τόση ώρα να κλειδώσουν το θέμα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις