gr234567 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 [λογισμικό] τσάμπα Bitdefender Mobile Security & Antivirus http://sharewareonsale.com/s/bitdefender-mobile-security-antivirus-sale
Neg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κόσμος πλέον που χρησιμοποιεί AntiVirus σε κινητά; 1
SpirosLouis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τις προάλλες που είχε το AVG, επικοινώνησα με την AVG αν όντως κάνουν με το συγκεκριμένο site την προσφορά και μου απάντησα αρνητικά. Προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι. Πολλώ δε μάλλον όταν σε προηγούμενο άρθρο κάποιου συμφορουμίτη είχε χτυπήσει ένα πρόγραμμα στο anti-virus...
pasio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά είναι το site. Σε στέλνει στο site της bitdefender. Δοκιμασμένο χρόνια τώρα (το site). 1
Socratis_g Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 ναι αλλά antivirus στο κινητό είναι περιτο. αντε να βάλεις ένα clean master, αν βαριέσαι να καθαρίζεις manualy πράγματα.
geoman87 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κι εγώ που πήγα Αγγλία σε μια φίλη και από τότε το κινητό μου πετάει συνέχεια διαφημίσεις τι να κάνω Ίσως αν είχα ένα antivirus να το είχα γλυτώσει.τώρα κάθε τρεις και λίγο μου πεταγεται μια full screen διαφήμιση ανεξάρτητα με το αν σερφαρω στον browser μου.τον crome δηλαδή...καμία ιδέα ώστε να μην κάνω factory reset?
Socratis_g Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 κάνε ένα scan με cleanmaster, ή με malwarebytes ή με ccleaner ή με ένα cm security ή Stubborn Trojan Killer 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα