Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

τα προιοντα apple δεν χαλανε ποτε, αμα χαλασουν ομως.............. :P

Στη συσκευή περάστηκε beta έκδοση του λειτουργικού. Μην το ξεχνάμε!

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον παλαιοτερα ειχα γραφτει στο developer και επαιρνα αναβαθμισεις λειτουργικο beta(κακη ιδεα για τη βασικη συσκευη) αυτο κανει τις ενημερωσεις σχεδον αυτοματα υπαρχει ομως τροπος να ξεγραφτεις 

εδω λεει τον τροπο πως να σταματησεις να παιρνεις developers updates

λοιπον ειχα βαλει τη δοκιμαστικη 9,3 η οποια μου ετρωγε αδικαιολοτα χωρο στο τηλεφωνο (και παλαιοτερα μου το κανε αυτο) οποτε και εγω εκανα backup με σκοπο να κανω erase all data and setting και restore.

κανω λοιπον backup μετα erase all data and settings και καπακι restore

μεχρι εδω ολα καλα και ερχομαστε στο προβλημα που ανοιξα εδω θεμα, δε μου δεχοταν τον κωδικο apple id ενω τον επαιρνε κανονικα στο Mac και στη σελιδα icloud

προσπαθησα πολλα αλλα η λυση ηρθε βαζοντας το μηλοφωνο σε DFU mode και καπακι downgrade στην επισημη 9,2.

αφου τελειωσα περασα και το backup που ειχα καανει αλλα ομως εκει προεκυψε αλλο προβλημα δεν μου κατεβαζε καμια εφαρμογη μου εβγαζει το εξης μυνημα λαθους : app could not installed this time

η λυση ηταν η εξης erase all contents και τα εβαλα ολα μεσω icloud 

συμπερασμα αν εχετα μια βασικη συσκευη iphone ειναι κακη ιδεα να του περασετε developer mode beta εκδοση λειτουργικου

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον παλαιοτερα ειχα γραφτει στο developer και επαιρνα αναβαθμισεις λειτουργικο beta(κακη ιδεα για τη βασικη συσκευη) αυτο κανει τις ενημερωσεις σχεδον αυτοματα υπαρχει ομως τροπος να ξεγραφτεις 

εδω λεει τον τροπο πως να σταματησεις να παιρνεις developers updates

λοιπον ειχα βαλει τη δοκιμαστικη 9,3 η οποια μου ετρωγε αδικαιολοτα χωρο στο τηλεφωνο (και παλαιοτερα μου το κανε αυτο) οποτε και εγω εκανα backup με σκοπο να κανω erase all data and setting και restore.

κανω λοιπον backup μετα erase all data and settings και καπακι restore

μεχρι εδω ολα καλα και ερχομαστε στο προβλημα που ανοιξα εδω θεμα, δε μου δεχοταν τον κωδικο apple id ενω τον επαιρνε κανονικα στο Mac και στη σελιδα icloud

προσπαθησα πολλα αλλα η λυση ηρθε βαζοντας το μηλοφωνο σε DFU mode και καπακι downgrade στην επισημη 9,2.

αφου τελειωσα περασα και το backup που ειχα καανει αλλα ομως εκει προεκυψε αλλο προβλημα δεν μου κατεβαζε καμια εφαρμογη μου εβγαζει το εξης μυνημα λαθους : app could not installed this time

η λυση ηταν η εξης erase all contents και τα εβαλα ολα μεσω icloud 

συμπερασμα αν εχετα μια βασικη συσκευη iphone ειναι κακη ιδεα να του περασετε developer mode beta εκδοση λειτουργικου

Χαίρομαι που λειτούργησε το DFU Mode και δεν χρειάστηκε να το στείλεις για Service. (Μία ερώτηση γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη :P πως παραθέτεις βίντεο στο post?) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...