Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα 6+ και ειναι στην 9,3 εχθες εκανα backup μετα erase all contents και επιχειρησα restore backup μου ζητησε φυσικα apple id password το οποιο ομως δεν το δεχεται με τιποτα μου πεταει συνεχεια οτι ειναι λαθος τι μπορω να κανω

Δημοσ.

εχω ενα 6+ και ειναι στην 9,3 εχθες εκανα backup μετα erase all contents και επιχειρησα restore backup μου ζητησε φυσικα apple id password το οποιο ομως δεν το δεχεται με τιποτα μου πεταει συνεχεια οτι ειναι λαθος τι μπορω να κανω

https://appleid.apple.com/

Δοκίμασε μία εδώ, αν δεν μπαίνει έχεις τότε θέμα και πρέπει να πατήσεις ότι ξέχασες τον κωδικό. Αλλαγή μέσω των ερωτήσεων ή μέσω αναπληρωματικού E-mail.

• Like 1
Δημοσ.

εκανα αλλαγη τον κωδικο και συνεχιζει να μην τον δεχεται, τωρα εκανα erase απο icloud και restore απο itunes μπας και το παρει αλλα τιποτα παλλι λαθος μου βγαζει. με πηραν απο vontafone να παω σε ενα καταστημα τους αλλα δεν ξερω τι παραπανω μπορουνε να κανουν μου ζητησαν και 15 ευρα.

απο apple που μιλησα βρηκαν πατημα να με ξεφορτωθουν οτι εχω την 9,3 που ειναι μπετα και με κοψαν, παντως απο οσο εχω δει ειναι γνωστο θεμα

Δημοσ.

εκανα αλλαγη τον κωδικο και συνεχιζει να μην τον δεχεται, τωρα εκανα erase απο icloud και restore απο itunes μπας και το παρει αλλα τιποτα παλλι λαθος μου βγαζει. με πηραν απο vontafone να παω σε ενα καταστημα τους αλλα δεν ξερω τι παραπανω μπορουνε να κανουν μου ζητησαν και 15 ευρα.

απο apple που μιλησα βρηκαν πατημα να με ξεφορτωθουν οτι εχω την 9,3 που ειναι μπετα και με κοψαν, παντως απο οσο εχω δει ειναι γνωστο θεμα

Κάνε τότε Downgrade στην Stable.

• Like 1
Δημοσ.

ελα που δε μπορω να κανω downgrade γιατι πρεπει να απενεργοποιησω το find my phone και αυτο γινεται μονο με τον κωδικο τον οποιο και δεν δεχεται   :cry:

Δημοσ.

ελα που δε μπορω να κανω downgrade γιατι πρεπει να απενεργοποιησω το find my phone και αυτο γινεται μονο με τον κωδικο τον οποιο και δεν δεχεται   :cry:

Κάτσε ούτε στο Site Appleid μπορείς να κάνεις Login?

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε ούτε στο Site Appleid μπορείς να κάνεις Login?

εκει μπορω να μπω τον δεχεται τον κωδικο, και στον μακ

Δημοσ.

εκει μπορω να μπω τον δεχεται τον κωδικο, και στον μακ

Έχεις Two-Factor-Authentication ενεργοποιημένο; Αν όχι, δοκίμασες να κάνεις το iPhone Restore σε DFU Mode?

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις Two-Factor-Authentication ενεργοποιημένο; Αν όχι, δοκίμασες να κάνεις το iPhone Restore σε DFU Mode?

δεν εχω tow factor θα βοηθησει το  dfu mode?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...