Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καλη και καινουρια

Ποια?

Γιατί αν δεν είναι top down υπερθερμένονται τα vrm.

Αυτό το πράγμα πια,να βγάζεις τις πληροφορίες με το τσιγκέλι,λες και θα τους βρεις και θα κλέψεις την ψύκτρα/μητρική/καλώδιο τροφοδοτικού είναι άνω ποταμών.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα πια,να βγάζεις τις πληροφορίες με το τσιγκέλι,λες και θα τους βρεις και θα κλέψεις την ψύκτρα/μητρική/καλώδιο τροφοδοτικού είναι άνω ποταμών.

Η απάντηση μου θύμησε το:

-"έχω γκόμενα ρε"

-"ποια ρε, λέγε"

-"μια απο το χωριό δεν την ξέρεις"

Ontopic, πες μας μοντέλο TS.

Δημοσ.

Ωραίος ο Sherlock ;)

Αρα μάλλον ψήνονται τα vrm χωρίς direct ariflow και χωρίς ψύκτρα.

Δημοσ.

Ωραίος ο Sherlock ;)

Αρα μάλλον ψήνονται τα vrm χωρίς direct ariflow και χωρίς ψύκτρα.

Ναι coolermaster hyper 212evo.. Κατι μου παν οτι υπερθερμαινεται μαλλον στην μητρικη και μου καναν μια πατεντα με ενα ανεμηστηρακι αλλα δεν κανει δουλεια.. Και για αυτο μου ειπαν οτι χρειαζεται αλλη μητρικη.. Και συγκεκριμενα απο 970 και πανω..
Δημοσ.

Ναι coolermaster hyper 212evo.. Κατι μου παν οτι υπερθερμαινεται μαλλον στην μητρικη και μου καναν μια πατεντα με ενα ανεμηστηρακι αλλα δεν κανει δουλεια.. Και για αυτο μου ειπαν οτι χρειαζεται αλλη μητρικη

vrm_cooling.jpg

Aυτό θες!

Και βρες την ελάχιστη σταθερή τάση! ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα δεν ξερω αν μπορει οντως να φταςι καποια υπερθερμανση γιατι εχει τυχει να κολλησει και κατα το ξεκινημα των windows..

ram heatsinks, vrm heatsinks κτλ. Ή φτιάχνεις με έναν φίλο σου ψύκτρα απο παλιά cpu πχ pentium4)

https://www.youtube.com/watch?v=rN2dfsEZVUc

Ολο αυτο ειναι custom φαση η τα πουλανε eshops κλπ? και οταν λες να βρω την ελαχιστη σταθερη ταση; Επεξ/σία από alexaras92
Δημοσ.

Αλλαξε θερμαγωγικη στα Northbridge & Southbridge και δες. Έχω top down CPU cooler στον phenom ii x 6 1090t και ειχα freezarisma λόγω ξεραμενης θερμαγωγικης παστας στα chipset.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Oι μνημες που εχεις ποιες ακριβως ειναι? Ειναι στην Memory Support List της μητρικης?

Κανε και ενα MemOK καλου κακου.

Δεν εχουν θεμα οι μνημες το χω τσεκαρει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...