Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα θεμα με την μητρικη μου και ψαχνω καινουρια ποια θα μου προτεινατε μεχρι τα 100 ευρω; Ευχαριστω!

Το συστημα μου: CPU: AMD fx 8120

RAM: 6GB ddr3

Grafic card: Saphire R9 270

PSU: COOLERMASTER V550S 550W 80+ GOLD

Δημοσ.

8πυρηνο εχω :P

γενικα ειχα την 870 την asus και μου βγαλε προβλημα ( μου freezare στα καλα καθουμενα) και ειπαν απο eshop οτι λογικα φταιει οτι ο επεξεργαστης τραβαει πολυ ρευμα και οτι η 870 την υποστηριζει μονο με ενα bios update

Δημοσ.

8πυρηνο εχω :P

γενικα ειχα την 870 την asus και μου βγαλε προβλημα ( μου freezare στα καλα καθουμενα) και ειπαν απο eshop οτι λογικα φταιει οτι ο επεξεργαστης τραβαει πολυ ρευμα και οτι η 870 την υποστηριζει μονο με ενα bios update

Μαλακίες σου είπαν λογικά. Ποιο μοντέλο ήτανε?

Ναι σε μπέρδεψα με ένα παρόμοιο θέμα με 6300 που είχε ένας.

Δημοσ.

Μαλακίες σου είπαν λογικά. Ποιο μοντέλο ήτανε?

Ναι σε μπέρδεψα με ένα παρόμοιο θέμα με 6300 που είχε ένας.

Την M5A87 εχω.. Γιατι να μου παν μλκιες?

Δημοσ.

Γιατί απλά θέλουν να σε αναγκάσουν να αγοράσεις νέα μητρική όταν αυτή υποστηρίζει ανετότατα τον επεξεργαστή σου.

Πιθανόν να είναι προβληματική και να μην θέλουν να χρεωθούν την επιστροφή!

https://www.asus.com/Motherboards/M5A87/HelpDesk_CPU/

Αν έχεις το bios 0602 ή νεότερο ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ να μην τον υποστηρίζει. Αν δεν το έχεις απλά φλασαρέ το.

Όσο για την κατανάλωση ο 8120 έχει 95watt tdp και αυτή η μητρική γράφει με μεγάλα γράμματα 140w support.

428937.jpg

Δημοσ.

Γιατί απλά θέλουν να σε αναγκάσουν να αγοράσεις νέα μητρική όταν αυτή υποστηρίζει ανετότατα τον επεξεργαστή σου.

Πιθανόν να είναι προβληματική και να μην θέλουν να χρεωθούν την επιστροφή!

https://www.asus.com/Motherboards/M5A87/HelpDesk_CPU/

Αν έχεις το bios 0602 ή νεότερο ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ να μην τον υποστηρίζει. Αν δεν το έχεις απλά φλασαρέ το.

Όσο για την κατανάλωση ο 8120 έχει 95watt tdp και αυτή η μητρική γράφει με μεγάλα γράμματα 140w support.

428937.jpg

Το link αυτο λεει και καταναλωση 125W.. Αλλα γενικα τι αλλο να φταιει εχω ψαξει τα παντα! Οσο για τα bios πως το τσεκαρω τι εχω??

Δημοσ.

Eχει δύο version, 125 και 95.

Mε το cpuz.

Οκ θα το κοιταξω αλλιως τι αλλο?? τα εχω ολα καινουρια εκτος απο ram που εχω τσεκαρει οτι ειναι κομπλε

Δημοσ.

Το γυρίζεις eshop και λες είναι προβληματική. Απλό.

Εχει τελειωσει η εγγυηση. Και εννοω αν δεν ειναι η μητρικη τι αλλο να ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...