Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορα μαζι με την Hero VIII ενα dual channel kit της gskill στα 3200 ddr4 16Gb με κωδικο GVKB η αληθεια ειναι οτι στο memory support της Asus ο κωδικος τελειωνε σε GVK αλλα στο site της gskill ελεγε οτι ειναι Οκ.

Λεω οκ παρτες, αφου το σεταραμε ολο εβγαζε code 40 σαν σφαλμα, και ήμασταν αναγκασμένοι να το εχουμε στο full check και στο ddr training disable, για σταθεροτητα και οχι επανεκινησεις.

Το θεμα διορθωθηκε με τον σωστο κωδικο και την αμεση εξηπηρετηση απο τα παιδια στο κατάστημα στο Μενιδι, ευχαριστώ και ειδικα τον Σωτήρη.

• Like 6
Δημοσ.

Αγορα μαζι με την Hero VIII ενα dual channel kit της gskill στα 3200 ddr4 16Gb με κωδικο GVKB η αληθεια ειναι οτι στο memory support της Asus ο κωδικος τελειωνε σε GVK αλλα στο site της gskill ελεγε οτι ειναι Οκ.

...

Μας διαβάζουνε φαίνεται και είπανε να φτιάξουν την εικόνα τους ;)

Ένα μπράβο και απο μένα.

• Like 6
Δημοσ.

οτι και να κανουν πλεον απο εμενα ουτε παγκοτινια.

Το καταλάβαμε, είσαι κάθετος με το eshop γιατί δεν σου συμπεριφέρθηκαν σωστά. Και εγώ και οποιοσδήποτε την ίδια στάση θα είχαμε αν έλεγαν λόγια του αέρα και μπούρδες, το ίδιο συμβαίνει και με άλλα μαγαζιά, σε άλλους είναι οκ σε άλλους όχι. Αλλά μπράβο και από εμένα στο eshop που ξύπνησαν και άλλαξαν τις μνήμες του rigasgr.

Δημοσ.

Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και από σκάρτο μαγαζί να γίνει επιτέλους καλό. Κρίμα είναι μια τόσο μεγάλη αλυσίδα να μη πηγαίνει καλά και να χάνει κόσμο. Εγώ δεν είμαι προκατειλημμένος με κανένα κατάστημα αλλά σίγουρα πρέπει να δω και άλλα για να πεισθώ να κάνω αγορές από εκεί μετά από όσα έχω ακούσει από εδω μέσα και όχι μόνο.

Αν έχει και άλλος θετικές εμπειρίες καλό είναι να ενημερώνει, δεν είναι εδω μόνο για τα κακά να μαθαίνουμε και τα καλά

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα εγω χρονα πελατης απο e-shop. Οσες φορες εχει κατσε στραβη, παντα εβρισκα ακρη. Μπραβο στο e-shop, μακαρι να συνεχισει ετσι.

Δημοσ.

Το ESHOP για τις μνημες δεν ειχε ευθυνη, η μαλακια ειναι το site της Gskill που απλα πετανε οτι ειναι ΟΚ και παιζουν.

Τις εβαλα πανω με ενα clear cmos και αμεσως εκανε boot. Με το MRC και το full check enable.

Τελος παρακαλω να κρατηθει το νημα σε νορμαλ τονους και οχι σε διαμαχες.

Δημοσ.

Το καταλάβαμε, είσαι κάθετος με το eshop γιατί δεν σου συμπεριφέρθηκαν σωστά. Και εγώ και οποιοσδήποτε την ίδια στάση θα είχαμε αν έλεγαν λόγια του αέρα και μπούρδες, το ίδιο συμβαίνει και με άλλα μαγαζιά, σε άλλους είναι οκ σε άλλους όχι. Αλλά μπράβο και από εμένα στο eshop που ξύπνησαν και άλλαξαν τις μνήμες του rigasgr.

Δεν μου κάνει. Να δω να είναι σε όλους οκ. Εκεί φαίνεται το κατάστημα. Αυτό έλειπε να μην είναι εντάξει σε όλους, Θα είχε κλείσει καιρό τώρα.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο και το κατάστημα. Στο Μενίδι είναι το κεντρικό και οι αποθήκες. Έχει να κάνει και αυτό. Από εκεί τα αγοράζω όλα και γενικώς, όταν πρόκειται για αλυσίδα, προτιμώ το κεντρικό αν γίνεται. (π.χ. Πλαίσιο πάω πάντα Μεταμόρφωση). 

Δημοσ.

το καλο που εχει το eshop σε σχεση με αλλα καταστηματα ειναι το εξης, αν παραγγειλεις κατι ακριβο, παραδειγμα στα 300ευρω και τελικα δεν το θελεις μολις στο παραδωσουν στο καταστημα, τοτε δεν τρεχει τιποτα..το επιστρεφουν πισω χωρις να σε ζαλιζουν…σε αντιθεση με αλλα καταστηματα που σε πριζουν….μεχρι να το παρεις αναγκαστικα και ας μην το θελεις...

offtopic / στο καταστημα e-shop περιστεριου ειχα παει πριν 2 χρονια ενα μεσημερι για μια παραγγελια μου και ο τυπος μεσα ειχε στο τερμα astral projection, ενα group ηλεκτρονικης μουσικης  psychedelic trance που μεσουρανουσε επι εποχες 1994-1998..ωραιος ο τυπος!

Δημοσ.

Μόνο και μόνο από αυτά που είπες είναι λόγοι για να μη ξανά πατήσω. Όχι πλάκα κάνω δε το εννοώ. Πιστεύω όμως ότι όντως δεν είναι λόγος ο πρώτος που λες. Σκοπός είναι να κάνεις σωστά τη δουλεία σου, να είναι ευγενικοί το οποίο φυσικά πρέπει να είσαι και εσύ αντίστοιχα και να μπορείς να συνεννοηθείς σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος αν έχει κάποια βλάβη. Δεν είναι πολλά βασικά πράγματα είναι και απορώ γιατί δε τα τηρούν όπως θα έπρεπε. Ωστόσο πιστεύω ότι την έχουν "ακούσει" και θα υπάρξουν δείγματα αλλαγής. Πρέπει να έχασε κόσμο αρκετό.

Δημοσ.

Παραθέτω και την δική μου εμπειρία από το κατάστημα, την οποία έχω ξαναγράψει και σε άλλο νήμα.

Έχω αγοράσει πάρα πολλά πράγματα από το συγκεκριμένο κατάστημα ,πρώτον γιατί έχει αρκετά καλές τιμές, και δεύτερον γιατί με εξυπηρετούν με μόλις 3 ευρώ κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής(μένω επαρχία).Και αυτό χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Μάλιστα τρεις (3) φορές πού είχα θέμα με κάλυψε πλήρως το after sales τους.Αναφέρω εδώ,και πήρα τελικά το psu της υπογραφής μου με 30% έκπτωση, και εδώ (αυτό χάλασε από δικό μου λάθος και το αντικατέστησαν με καινούριο σφραγισμένο),καθώς και μία τρίτη φορά που είχα πάρει ένα σκληρό Caviar Black προσφορά από το stock house μάλιστα, που δεν μου το έβλεπε καθόλου ο υπολογιστής το έστειλα πίσω στο service και μου το στείλανε εντάξει, και μάλιστα ο υπάλληλος του service μου είχε περάσει και τρεις ταινίες να μου δείξει ότι πραγματικά δουλεύει.  :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Παιδες, ας κρατησουμε τα πακοτινα, παγωτινια, παγκοτινια ή οπως αλλιως τα ονομαζει ο καθενας, εκτος συζητησης.

Δεν εχω προβλημα με τα 1-2 offtopic μηνυματα, αλλα μεχρι στιγμης εχω σβησει 7 απο τα 19 posts του thread καθως αναφερονταν μονο στο συγκεκριμενο θεμα.

Stick to ontopic ή φροντιστε τα offtopic να μην πλησιαζουν το ~40% του thread ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...