Grim Ripper Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλήμερα. Ναι το album κοστίζει πιο πολλά. Είδα πως έχεις και ένα hitmonchan, αν δεν γράφει κάπου first edition τότε κοστίζει $2.50, είναι η πιο ακριβή από τις κάρτες που έχεις. Οι άλλες κυμαίνονται στα $0.50.
iordanis77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Aρα, αφου ειναι γυρω στις 100, μπορω να τις πουλησω 50$? Δηλαδη 45€. Και το αλμπουμ 50€?
Comic maniak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια ξερω οτι ειναι παλιο το thread αλλα μπορει να μου προτεινει κανεις τι tcg να αρχισω; Ξερω να παιζω μονο Pokemon αλλα θελω να αρχισω κατι αλλο. Ελεγα για Magic The Gathering (ειχα ενα free deck) ή Force of Will. Το Force of Will πώς ειναι; Μενω Πατρα εντωμεταξυ αρα μπορω να παω να μαθω πως να παιζω στην Κάισσα (αν ξερετε το μαγαζι).
Grim Ripper Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Καλό ήταν το FoW, έχω κάπου κάποιες κάρτες νομίζω. Βασικά παίζει να έχω και deck. 😛 Πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου, ούτε ένας φίλος μου που έπαιζε αρκετά. Νομίζω ψιλοχάλασε το game γενικα.
Comic maniak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Καλό ήταν το FoW, έχω κάπου κάποιες κάρτες νομίζω. Βασικά παίζει να έχω και deck. 😛 Πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου, ούτε ένας φίλος μου που έπαιζε αρκετά. Νομίζω ψιλοχάλασε το game γενικα. Να αρχισω Magic: The Gathering? Αυτος που εχει το μαγαζι με τις καρτες εδω στην Πατρα προσφερθηκε να με μαθει 😂😂. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Comic maniak
Grim Ripper Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Γιατί θες να ξεκινήσεις κάποιο card game; 😛 Δεν λέω, καλά είναι αλλά θέλουν χρόνο και χρήμα. Ελπίζω να έχεις και από τα δύο. 😛 2
Comic maniak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Γιατί θες να ξεκινήσεις κάποιο card game; 😛 Δεν λέω, καλά είναι αλλά θέλουν χρόνο και χρήμα. Ελπίζω να έχεις και από τα δύο. 😛 Χρονο, ναι το λες και ετσι. Χρηματα ενταξει δεν θα πουλησω και το σπιτι μου για να αγορασω καρτες μην το παρακανουμε αλλα εχω. Και γιατι να μην το αρχισω; Ειναι πολυ ενδιαφερον .
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Υπαρχει και το YU-GI-OH το οποιο εχει και online βερσιον και μπορεις να το δοκιμασεις να δεις αν σου αρεσει. Duel links στο κινητο για να μαθεις (ειναι η απλοποιημενη μορφη του παιχνιδιου) και μετα υπαρχει και το YGO pro το οποιο δεν ειναι επισημο της Κοναμι αλλα εχεις ολες τις καρτες τζαμπα. Αν σου αρεσει μετα μπορεις να αρχισεις να αγοραζεις καρτες και να πηγαινεις και κανονικα τουρνουα κτλ. 1
MegalosVeziris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Χρονο, ναι το λες και ετσι. Χρηματα ενταξει δεν θα πουλησω και το σπιτι μου για να αγορασω καρτες μην το παρακανουμε αλλα εχω. Και γιατι να μην το αρχισω; Ειναι πολυ ενδιαφερον . Μη μπλέξεις με κάρτες είναι πεταμένα λεφτά. Παίξε online μονο
Comic maniak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε Μη μπλέξεις με κάρτες είναι πεταμένα λεφτά. Παίξε online μονο Θα μπλεξω .
MegalosVeziris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Comic maniak είπε Θα μπλεξω . αν ειναι να μπλεξεις θα σου προτεινα να δεις τα φιγουρινια που τα βαφεις κιολας και ειναι καλη φαση!
Comic maniak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε αν ειναι να μπλεξεις θα σου προτεινα να δεις τα φιγουρινια που τα βαφεις κιολας και ειναι καλη φαση! I'll pass. Δεν μου αρεσουν αυτα.
nipoa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 και το magic the gathering https://magic.wizards.com/en/mtgarena
Morfe91 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Έχω και εγώ κάρτες ποκεμον, και δεν με ενδιαφέρει να της πουλήσω, απλά θελω ανταλλαγές. Δεν με νιαζουν πολύ η αξια τους, απλα θελω οτιδήποτε δεν εχω. Οι καρτες που εχω ειναι μεχρι το fossil σετ. Αν το διαβασει κάποιος και ξερει που μπορω να απευθυνθώ, τοτε παρακαλω να μου πει. Ψαχνω πολυ καιρο για καποιον που να ασχολείται με καρτες ποκεμον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα