Προς το περιεχόμενο

Trading Card Games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και synchro παίζει αρκετά αυτό το deck όπως και xyz, βασιζομαι κυρίως στον ddd oblivion king abyss ragnarok, στον flame king, στο skull και στον slime. Ετσι μπορώ να φέρω έως και 5 τέρατα για otk, απλά δεν έχω κοιτάξει τιμές πόσο έχουν, το θεωρώ και από τα ποιο δυνατά deck αυτήν την στιγμή οπότε φαντάζομαι θα είναι λίγο ακριβά,έχω καταφέρει να νικήσω πολλές φορές τους monarch έτσι,η μόνη αδυναμία τους που έβρισκα ήταν στα psy...

Ειδικά το 8στερο xyz που έχουν τα ddd είναι όλα τα λεφτά negate τα πάντα στο field και καταστρέφει όλες τις παγίδες και μαγικές κάρτες, οπότε βολεύει και με pendulum γιατί είναι και quick effect

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και synchro παίζει αρκετά αυτό το deck όπως και xyz, βασιζομαι κυρίως στον ddd oblivion king abyss ragnarok, στον flame king, στο skull και στον slime. Ετσι μπορώ να φέρω έως και 5 τέρατα για otk, απλά δεν έχω κοιτάξει τιμές πόσο έχουν, το θεωρώ και από τα ποιο δυνατά deck αυτήν την στιγμή οπότε φαντάζομαι θα είναι λίγο ακριβά,έχω καταφέρει να νικήσω πολλές φορές τους monarch έτσι,η μόνη αδυναμία τους που έβρισκα ήταν στα psy...

Ειδικά το 8στερο xyz που έχουν τα ddd είναι όλα τα λεφτά negate τα πάντα στο field και καταστρέφει όλες τις παγίδες και μαγικές κάρτες, οπότε βολεύει και με pendulum γιατί είναι και quick effect

δεν τα βλεπω ακριβα εδω που κοιταω https://en.yugiohcardmarket.eu/?mainPage=showSearchResult&searchFor=D%2FD%2FD 

fun deck ειναι.

Δημοσ.

Singles από που αγοράζετε;

Παλιότερα έπαιρνα από το troll and toad (πολύ πράγμα έχουν) και πλέον κυρίως από coolstuffinc.

απο το site που εβαλα πιο πανω.

12717357_909444269152720_308145946316850

Δημοσ.

Μόνο από εκεί;

Ωραίο site πάντος, περίπου σε πόσο καιρό τις παραλαμβάνεις;

ναι, ειναι αξιοπιστο. εξαρταται τον πωλητη, κανουν απο 3  μερες εως και 3 εβδομαδες

Δημοσ.

Από Αμερική έρχονται οπότε κατάλαβες, κάνουν περίπου 1 μήνα.

Αρκετά έμπιστο μαγαζί.

Τιμές κανονικές θα έλεγα.

Δημοσ.

το yugioh cardmarket  ειναι ευρωπαικο site και εχει και ελληνες πωλητες οποτε σιγουρα θα σου φτασουν πιο γρηγορα οι καρτες ασε που τα μεταφορικα ειναι φθηνοτερα

Δημοσ.

Ναι είδα πως είναι με βάση ευρωπαίους πωλητές.

Για τα έξοδα ντάξει τα βάζεις $5 αν θες που είναι το πιο φθηνό.

Ίσως πάντως για μεγάλη παραγγελία να σου βγει πιο φθηνό από κάποιο μαγαζί αντί για πολλούς πωλητές ξεχωριστά όπου και εκεί θα έχεις έξοδα μεταφοράς για τον καθένα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν θα δίνα λεφτά ποτέ για κάρτες άσχετα αν βρίσκω αρκετά ωραίο το παιχνίδι και μπορώ να παίζω με τις ώρες, όσο υπάρχει το ygopro δεν νομίζω να αγοράσω αφού μπορώ να παίζω έτσι.

Το μόνο που θα μου άρεσε να υπήρχαν site όπως παλιά που κάναμε πρωταθλήματα και ήμασταν όλοι από Ελλάδα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...