Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Piece of shit. Δεν περιμενα να χαλασει.

Αν πριν δουλευε και τώρα όχι κάνω μια υποθεση ότι (δυσκολο μεν ) έγινε ηλεκροστατική εκκένωση απο λάθος σου . Δεν ξέρω αν πήρες τις προφυλάξεις που πρέπει έστω την πιο απλή και βασική .

Δημοσ.

Ναι ακουμπησα το καλοριφερ πρωτα και φορουσα και βραχιολακι. Δεν νομιζω να εκανα καποια ζημια, ουτε ειναι η πρωτη φορα που αλλαζω μνημες. Χρονια ασχολουμαι. Επισης τεσταρα ολες τις μνημες με memtest και βγηκαν ενταξει και οταν λειτουργουσε και το χαλασμενο slot, χτυπουσε επανεκιννησεις και bsods και τωρα που ειναι με 3 μνημες επανω δεν εχει γινει το παραμικρο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτη ειναι η μητρικη. Δεν βρισκω κατι εκει που λες.

Πίσω πίνακας
- 1 θύρα ποντικιού PS/2
- 1 θύρα πληκτρολογίου PS/2
- 1 σειριακή θύρα
- 1 παράλληλη θύρα
- 1 θύρα IEEE 1394 (προαιρετικό)
- 1 υποδοχή ομοαξονικής εξόδου SPDIF
- 4 θύρες USB 2.0
- 2 υποδοχές LAN
- 5 ευέλικτες υποδοχές ήχου
- 1 υποδοχή εξόδου SPDIF οπτικών ινών
? Ενσωματωμένοι συνδετήρες
- 1 συνδετήρας D-Bracket 2
- 1 συνδετήρας IrDA
- 3 συνδετήρες USB 2.0
- 1 συνδετήρας 1394 (προαιρετικό)

Αλλα και παλι, ανοιγει και δεν αουγεται τιποτα απο beep
Δημοσ.

Blue θα το κοιταξω αυριο για το speaker. Icyd δεν νομιζω οτι παιζει ρολο. 7 x32. 

Επισης βλεπω καποιους οτι μετα απο bios update λυθηκαν πολλα προβληματα. Εχω την 3.9 και ειδα εχει βγει η 3.10 η αλλιως 3.A. Δεν μπορω ομως να κανω update γιατι ειδα μεσα στο manual γινεται διαμεσω floppy!! Τι στο καλο? Αν μπορειτε βοηθηστε καποιος ρε παιδες.

Δημοσ.

Σε ρωτησα γιατι και γω ειχα ενα θεματακι με τις παλιες μου μνημες. εχω ειχα μεσα 4GB,εβλεπα μονο τα 2(1.96GBγια την ακριβεια) . Eιχα τρεξει και memtest και τα παντα αλλα δεν. Τελικα το ειχα κανει μεσω

run-> msconfig -> starup ->advanced-> και ξετικα την μεγιστη μνημη.

Τωρα ειδα βασικα οτι αν το βαλεις σε αλλη θυρα δεν κανει τιποτα,οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο που σου λεω εγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Blue θα το κοιταξω αυριο για το speaker. Icyd δεν νομιζω οτι παιζει ρολο. 7 x32. 

Επισης βλεπω καποιους οτι μετα απο bios update λυθηκαν πολλα προβληματα. Εχω την 3.9 και ειδα εχει βγει η 3.10 η αλλιως 3.A. Δεν μπορω ομως να κανω update γιατι ειδα μεσα στο manual γινεται διαμεσω floppy!! Τι στο καλο? Αν μπορειτε βοηθηστε καποιος ρε παιδες.

Όχι δεν χρειάζεται δισκέτα. Άσε να το θυμηθώ πρώτα. Κόλλησα  :P

Edit: Αφού συνδέσεις το φλασάκι τρέχεις το rufus με fat32 και Freedos. Στη συνέχεια ρίχνεις στο φλασάκι τα 2 αρχεία (A7250NMS.3A0 και Afud408.exe)από το ζιπαρισμένο αρχείο (BIOS) που κατέβασες v 3A. 

Μπουτάρεις με το φλασάκι και θα σε βγάλει σε μορφή dos αφού πατήσεις enter σε μια εντολή (ένα μακρυνάρι είναι). Εκεί γράφεις την παρακάτω εντολή και πατάς enter.

Afud408 A7250NMS.3A0

Κάνεις reboot και λογικά σου πει να πατησεις F1 to run setup και F2.... Πατάς F1 και μπαίνεις στο BIOS. Κάνεις κλικ στο Load optimized Defaults και ok. Κάνεις save και είσαι έτοιμος.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 1
Δημοσ.

Εισαι μαστορατζαααα χαχα το καταφερα :D Δεν διορθωσε τιποτα με τις ram ομως. Μαλλον διορθωσε ενα μηνυμα που μου εβγαζε μια στο τοσο κατι για την cpu. Ειμαι με 1536 και 3 dimmaκια. Η τεταρτη μας κανει ναζια. Δεν πειραζει θα μεινουμε ετσι :) Βλεπω πολλους με προβληματα με αυτη την χαζομητρικη. Καποιοι πειραζουν τα volts απο τις ram καποιοι απο την cpu, αλλα δεν θελω να  καψω τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...