Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα συστημα με μητρικη msi k9n sli με 4 dimmακια των 512. Τις εβγαλα, τις ξαναεβαλα, αναβει μπαινω στο bios, αλλα μου βγαζει 1500 συνολικα. Παρατηρησα στο ενα το slot επισης, μολις τωρα, με το που βαλω οποιαδηποτε ram δεν με βγαζει ουτε στο logo του bios. Σημειωση, πριν τις βγαλω στα windows ελεγε 2gb. Δεν εχω πειραξει τιποτα στο bios.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καθάρισε το συγκεκριμένο σλοτ ειτε με καποιο πινέλο ειτε με πιστολακι μηπως και εχουν μπεί σκόνες και δεν πατάει σωστά η ραμ.

Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να χάλασε το σλοτ.

Δημοσ.

Εβαλα πινελακι και καθαρισα οσο μπορουσα, περασα και τα 4 ντιμακια και δεν αναψε με κανενα. Να βαρεσε μπιελα το slot? Δεν ειναι λιγο κουφο ομως που πριν τις αφαιρεσω εδειχνε 2gb?

Δημοσ.

Βάλε μόνο ένα dimaki σε αυτό το slot που έχεις εντοπίσει το πρόβλημα να δεις αν ο υπολογιστής θα ανοίξει η θα χτυπήσει ότι δεν έχει RAM.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά μήπως δουλεύουν σε dual channel οι μνήμες στην συγκεκριμένη μητρική και πρέπει να τις βάλεις με τον σωστό τρόπο?Ειναι ιδια μάρκα - μοντέλο κλπ όλα τα dims?

Δημοσ.

Ολα τα ντιμακια ειναι το ιδιο μοντελο ακριβως. Εκανα clear cmos. Τιποτα παιδες. Εβαλα μονο σε αυτη την θυρα και για καποιο λογο δεν χτυπαει το speaker. Ισως τα εχει φτυσει γιατι και οταν εμπαινα μεσα παλι δεν εκανε beep. Ελεγξα και την μπαταρια με πολυμετρο. Ειναι οκ η μπαταρια.

Δημοσ.

Ναι ηταν μια χαρα αλλου ολες. Ανεφερα οτι τις περασε ολες τις μνημες απο την συγκεκριμενη θυρα. Μας αφησε χρονους μαλλον το slot. Παρεδωσε πνευμα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...