heavyrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 σωστος αν δινεις 800αρα για κινητο εφυγες για αιφων χωρις δευτερη σκεψη Εγω θα ελεγα να παρει καλυτερα το moto g3... Με κανονικη χρηση (αν και το κανονικο ειναι μαλλον υποκειμενικο) οποτε θα πω με καθημερινη χρηση βγαζει ανετα την ημερα. Αν θες πιο βαρια χρηση εχεις μαζι σου τον ταχυφορτιστη και το φορτιζεις μεσα σε λιγα λεπτα η ενα powerbank. Για να πεσει η τιμη του κατω απο 500 πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι οποτε αν τα δινεις πας στο s7 με την μια. Το g4 δεν το εχεις σκεφτει ως εναλλακτικη αφου θες μεγαλυτερη οθονη;βεβαια εχει χειροτερη μπαταρια απ το s6.
Belisarius Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 φίλε μου μήν ακούς ότι του κατέβει του καθενός. με πολύ βαριά χρήση βγάζει μισή μέρα άνετα με κανονική μία μέρα και απλά με τηλέφωνα και τίποτα καμιά φωτό ίσως και δύο. άκου εκεί 4 ώρες... Ξέρεις τι σημαίνει ανοιχτή οθόνη με ίντερνετ; Γράψε ώρες ανοιχτής οθόνης, αυτά τα κρατάει μισή μέρα με μια κανονική και μου κρατάει 2 μέρες και 3 μέρες με μέτρια ή βασική χρήση δεν αποδεικνύουν τπτ για την αυτονομία μιας συσκευής. Το αν ένα κινητό έχει καλή ή κακή αυτονομία φαίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις ώρες ανοιχτής οθόνης με ίντερνετ όπου ταυτόχρονα σερφάρεις σε browser ή fb. Το S6 δύσκολα θα βγάλει πάνω από 4,5 ώρες με μέτρια φωτεινότητα σερφάροντας. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Εγώ ο ίδιος το αγόρασα στην αδερφή μου γιατί κατα τ άλλα είναι κινητάρα και ξέρω τις ανάγκες της. Διαδώστε και σε φίλους και γνωστούς να γράφουν τις ώρες ανοιχτής οθόνης. Έχω βαρεθεί να διαβάζω σε σχόλια και κριτικές για καλή ή κακή μπαταρία και να λένε για μια μέρας βαριάς χρήσης ή 1,5 μέρα με βαριά χρήση. ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. Ναι, φωνάζω. Να τελειώσει πια αυτή η μάστιγα. Ευχαριστώ τον φίλο παρακάτω που κατάλαβε το αυτονόητο. Πανω απο 4-5 ωρες screen time δεν βγαζει με την καμια . τωρα την μιση μερα δεν ξερω που τη βρηκες .
vchristod84 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. Ναι, φωνάζω. Να τελειώσει πια αυτή η μάστιγα.Καλά βρε φίλε,δεν είναι και μάστιγα να μην αναφέρουμε τις ώρες ανοιχτής οθόνης :) 1
stelarasg7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ρε Fulgore γιατι με από παίρνεις έτσι; Ενώ με βοηθάς πολύ με την απάντηση σου! Ρε παιδιά οκ,θέλω να πάρω ένα ρημάδι κινητό και έχω χάσει την μπάλα επειδή δεν παρακολουθώ τι γίνεται στον χώρο των κινητών ρωτάω! Δεν είναι ότι δεν έχω τι να κάνω η ότι έχω ψυχολογικά και λέω ας μπω λίγο στον insomnia να τους πρηξω! Τα δυο μου τελευταία κινητά που είχα ήταν iPhone 3GS και iPhone 4s. Πριν από δυο χρόνια αγόρασα ένα ταμπλετ nexus 7 και είδα πως τα ανδροιντ (ενώ τα σνομπαρα) είναι ωραία λειτουργικά! Γενικά το 4s που έχω τα τελευταία χρόνια μου κολλάει παρά πολύ και θέλω να το αλλάξω! Έτσι λοιπόν είπα να το γυρίσω σε σαμσουνγκ! Επειδή λοιπόν δεν ξέρω τι παίζει γι αυτό ρωτάω! Το iPhone που έχω τώρα ζήτημα είναι να μου κρατάει 2 ώρες ανοιχτής οθόνης και ίσως σερφαρισματος... Τώρα από εκεί και πέρα προσπαθώ με αυτά που μου γράφεται να βγάλω μια άκρη! Πιστεύω ότι μέχρι 500-550€ να μπορώ να τα δόσω! Τώρα τα 700 και κάτι τέτοια δεν το σκέφτομαι κάν! Δεν έχω ψυχολογικά,απλά δεν έχω πολλές γνώσεις... Αν σας κουράζω συγγνώμη δεν θα ξανά γράψω!
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ρε Fulgore γιατι με από παίρνεις έτσι; Ενώ με βοηθάς πολύ με την απάντηση σου! Ρε παιδιά οκ,θέλω να πάρω ένα ρημάδι κινητό και έχω χάσει την μπάλα επειδή δεν παρακολουθώ τι γίνεται στον χώρο των κινητών ρωτάω! Δεν είναι ότι δεν έχω τι να κάνω η ότι έχω ψυχολογικά και λέω ας μπω λίγο στον insomnia να τους πρηξω! Τα δυο μου τελευταία κινητά που είχα ήταν iPhone 3GS και iPhone 4s. Πριν από δυο χρόνια αγόρασα ένα ταμπλετ nexus 7 και είδα πως τα ανδροιντ (ενώ τα σνομπαρα) είναι ωραία λειτουργικά! Γενικά το 4s που έχω τα τελευταία χρόνια μου κολλάει παρά πολύ και θέλω να το αλλάξω! Έτσι λοιπόν είπα να το γυρίσω σε σαμσουνγκ! Επειδή λοιπόν δεν ξέρω τι παίζει γι αυτό ρωτάω! Το iPhone που έχω τώρα ζήτημα είναι να μου κρατάει 2 ώρες ανοιχτής οθόνης και ίσως σερφαρισματος... Τώρα από εκεί και πέρα προσπαθώ με αυτά που μου γράφεται να βγάλω μια άκρη! Πιστεύω ότι μέχρι 500-550€ να μπορώ να τα δόσω! Τώρα τα 700 και κάτι τέτοια δεν το σκέφτομαι κάν! Δεν έχω ψυχολογικά,απλά δεν έχω πολλές γνώσεις... Αν σας κουράζω συγγνώμη δεν θα ξανά γράψω! Να γιατι το παιρνω ετσι.Γιατι ξαφνικα απο εκει που ηταν σιγουρο για τους υπολοιπους οτι μπορεις να δωσεις τα 730ευρω για το S7 ξαφνικα το Budget σου εγινε μεχρι 550.Γιατι τοτε δεν το ανεφερες αυτο εξ αρχης??Αυτοματως και το θεμα κακως ανοιχτηκε αφου εξ αρχης δεν μπορεις να παρεις το S7. Ειδες λοιπον γιατι εγραφα οτι εγραφα και ας ακουγομαι κακος?? Και στην τελικη δεν ειναι κακο να μην εχεις πολλα χρηματα να διαθεσεις για κινητο. Υπαρχουν και φθηνοτερες επιλογες απο το αψογο για τα χρηματα του MotoX play με μπαταρια τερας https://www.skroutz.gr/s/7314178/Motorola-Moto-X-Play-16GB.html?keyphrase=Moto+X+play,στοG4 μετα και στο S6 με καποια χρηματα παραπανω. Για τα Iphone μην περιμενεις να εχουν αυτονομια γιατι ανεκαθεν ειχαν μπαταριες σκουπιδια μεσα,εκτως των τελευταιων Plus.
βασίλης33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 πάντως το άτιμο το s6 έχει πέσει στα 390 ευρώ. άν αναλογιστεί κανείς οτι έχει την καλύτερη οθόνη ακόμη και τώρα που μιλάμε την καλύτερη κάμερα δυνατά specs overall και είναι σαν κόσμημα στο χέρι το κάνει ακόμη ποιό ελκυστικό....
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 πάντως το άτιμο το s6 έχει πέσει στα 390 ευρώ. άν αναλογιστεί κανείς οτι έχει την καλύτερη οθόνη ακόμη και τώρα που μιλάμε την καλύτερη κάμερα δυνατά specs overall και είναι σαν κόσμημα στο χέρι το κάνει ακόμη ποιό ελκυστικό.... Με τετοια μπαταρια ομως δεν πας πουθενα αυτο ειναι το θεμα.
βασίλης33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Με τετοια μπαταρια ομως δεν πας πουθενα αυτο ειναι το θεμα. συμφωνώ αλλά για καποιον που είναι όλη μέρα ιντερνετ παιχνίδια κτλ, εγώ το θέλω για τηλέφωνα μυνήματα καμιά φωτό πού και πού σε εξορμήσεις η στο χωριό και μετά κάνα viber κτλ. λίγη χρήση για ίντερνετ και ελάχιστη παιχνίδια
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 συμφωνώ αλλά για καποιον που είναι όλη μέρα ιντερνετ παιχνίδια κτλ, εγώ το θέλω για τηλέφωνα μυνήματα καμιά φωτό πού και πού σε εξορμήσεις η στο χωριό και μετά κάνα viber κτλ. λίγη χρήση για ίντερνετ και ελάχιστη παιχνίδια Ακομα και με την δικη σου χρηση παλι η μπαταρια θα τελειωσει σε λιγες ωρες αυτο ειναι το θεμα.
βασίλης33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 τί με συμβουλεύεις λοιπόν?? να περιμένω για το 6 edge plus?? έχει καλύτερη μπαταρία? το τέλειο/ιδανικό είναι σο s7 edge αλλα...
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 τί με συμβουλεύεις λοιπόν?? να περιμένω για το 6 edge plus?? έχει καλύτερη μπαταρία? το τέλειο/ιδανικό είναι σο s7 edge αλλα... Συμβουλευω οτι σε οθονες 2κ το πρωτο πραγμα που πρεπει να δινει βαση ο κοσμος ειναι η μπαταρια εκτως αν κυκλοφορουν με power bank... Και στην περιπτωση των Galaxy συμβουλεω το κινητο που θα παρεις να μην εχει κατω απο 3000μπαταρια.
βασίλης33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 το s7/s7 edge για μένα αυτή τ στιγμή είναι τα κορυφαία κινητά. δυστηχώς όμως το κόστος τους είναι απαγορευτικό. όταν θα αρχίσουν να παίρνουν την κατιούσα τότε θα έχει περάσει κάνα 3μηνο... edit. το mate s πώς σου φαίνεται??? το μόνο κριτήριο που ταιριάζει στα θέλω μου είναι η οθόνη στις ίντσες που την θέλω η ποιότητα κατασκευής και η πολύ καλή μπαταρία. στα μείον η κάμερα στα 10pm kai oti είναι ακριβότερο απο το s6!!!
heavyrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 συμφωνώ αλλά για καποιον που είναι όλη μέρα ιντερνετ παιχνίδια κτλ, εγώ το θέλω για τηλέφωνα μυνήματα καμιά φωτό πού και πού σε εξορμήσεις η στο χωριό και μετά κάνα viber κτλ. λίγη χρήση για ίντερνετ και ελάχιστη παιχνίδια Μια χαρα θα σου βγαλει την ημερα για τη καθημερινη χρηση που θες.
Kazama88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Απλα δεν υπαρχει αντιπαλος του s7 αυτη την στιγμη. Οποιο ψεγαδι και αν ειχε το ηδη πολυ καλο s6 το εχουν φτιαξει και με το παραπανω. Το λεω σαν κατοχος s6 και εχοντας ηδη πιασει στα χερια μου το s7. Αν μπορεις να τα διαθεσεις go for it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα