βασίλης33 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 μήπως το μπερδεύεις με άλλο?2700mah δεν είναι μπαταριαρα κι όμως φίλε βγάζει 2 μέρες απο όσα reiew έχω διαβάσει και δεδομένου οτι έχει απλώς fhd οθόνη είναι μιά χαρά.... για σκέψου και του κακόμοιρου του g5 που είναι 2800 με qhd...
Belisarius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή όποιος πιστεύει ότι το να δίνεις 800 ευρώ για κινητό είναι προβληματικό έτσι κι αλλιώς, απλά αν είναι να τα δώσεις τουλάχιστον να πάρεις το καλύτερο είναι φανμπόι; Ποιό καλύτερο; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Σε τεχνολογικό forum είστε, όχι σε καφετέρια. Μην ξεφτιλίζεστε. Για fanboy δεν ξέρω, πλήρης άγνοια σίγουρα. Η μπαταρία του σ6 με χρήση κανονική πόσες ώρες κρατάει και γενικά ποσό κρατάει η μπαταρία του;; 4 ώρες πάνω κάτω με normal φωτεινότητα και full ιντερνετ.
βασίλης33 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Πωωωωω πολύ λίγο! φίλε μου μήν ακούς ότι του κατέβει του καθενός. με πολύ βαριά χρήση βγάζει μισή μέρα άνετα με κανονική μία μέρα και απλά με τηλέφωνα και τίποτα καμιά φωτό ίσως και δύο. άκου εκεί 4 ώρες...
noFEARgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Πανω απο 4-5 ωρες screen time δεν βγαζει με την καμια . τωρα την μιση μερα δεν ξερω που τη βρηκες .
leo06 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 στο gsmarena στο endurance rating είναι χειρότερο από το galaxy s6 60 ώρες έναντι 73 κι όμως φίλε βγάζει 2 μέρες απο όσα reiew έχω διαβάσει και δεδομένου οτι έχει απλώς fhd οθόνη είναι μιά χαρά.... για σκέψου και του κακόμοιρου του g5 που είναι 2800 με qhd...
βασίλης33 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 και συγκεκριμένα 19,48 ώρες ομιλίας, 10+ ώρες συνεχούς web browsing και 12+ ώρες βίντεο
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτα απο ολα μα τον Θεο αναρωτιεμαι οταν βλεπω τετοιους τιτλους τι ψυχολογια εχει ο καθε ts οταν ανοιγει τετοια μην τα σχολιασω θεματα. Ξερεις τι προσφερει το ενα και το αλλο βλεπεις και την χρηματικη διαφορα και αγοραζεις αναλογα.Τι ακριβως θες να σου πουμε εμεις???Δηλαδη αν σου πουμε οχι δεν αξιζει τραβα παρε το Iphone 6s plus 128gb με 1000ευρω θα πρεπει να πας να το παρεις????Την δικια σου τσεπη και τις αναγκες σου κοιτας οχι τι σου λεει ο καθε ξεμπαρκος.Εδω στο Insomnia(και οχι μονο)υπαρχουν ατομα που αλλαζουν ολες τις ακριβες ναυαρχιδες καθε μηνα και τρωνε ενας Θεος ξερει ποσα λεφτα περιμενεις να ακουσεις σοβαρες αποψεις? Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Άλλη μία: Αν έχει ο φίλος να διαθέσει 800 ευρώ, τότε κοιτάει λάθος. Σε αυτά τα λεφτά, μόνο iphone. Καμιά διαφωνία επ αυτού δεν νομίζω να υπάρχει. Αν δυσκολεύεται τότε ή κάνει υπομονή να πέσει η τιμή του s7 (που με μαθηματική ακρίβεια θα κατρακυλήσει λόγω του πρώτου συλλογισμού) ή παίρνει το s6 αν δεν έχει υπομονή. Προς τι η ειρωνεία λοιπόν; Ετσι μπραβο.Γιατι ως γνωστος το Iphone(εκτως του plus που ειναι phablet Και αρα για λιγους)ειναι σε ολα πρωτο.16gb βασικο χωρο(εδω γελαμε),μπαταρια χρονια τωρα της πλακας μονο και μονο για να σου πλασαρουν τωρα την θηκη με ενσωματομενη μπαταρια κοινως να στα φανε παραπανω τα λεφτα(παλι γελαμε),απουσια micro sd και δικαρτου,Sar οσο ανεβαινει σε ιντσες ανεβαινει και αυτο που ειναι απο τα υψηλοτερα στην Ευρωπη,bluetooth και ραδιοφωνο χρονια τωρα ανεκδοτο για αυτους(και ναι υπαρχει κοσμος που τα κοιταζει αυτα καλως ή κακως),και τιμη για αυτα που προσφερει παντα σε υψηλα για την εποχη επιπεδα(που λενε και οι μετερεωλογοι). Οντως καμια διαφωνια.Τοσο πληρες προιον δεν βρισκεις πουθενα.... Παλι καλα που τα διαφορα forum μαζευουν τετοια ατομα για να πληροφορουν ''σωστα'' τον κοσμο. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 To ενα κανει 400 και το αλο 800... Θα μπορούσες να παρεις 2 s6 αντι για ενα s7. Πιο καλη σύγκριση θα ηταν το s7 vs g5 (η s6 vs g4). Αν πάρει 2 s6 θα έχει αθροιστικά την αυτονομία ενός μόνο s7... 1
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Η μονη ενδιαμεση λυση για τωρα ειναι το Galaxy S6 edge Plus που και αυτο εχει 3000μπαταρια(βεβαια παραπανω ιντσες απο το απλο S7)και 4gb Ram και κοστιζει και φθηνοτερα απο το S7 https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=s6+edge+plus Γενικα το S7 βλεπω να βιαζονται να το παρουν μονο οσοι θελουν και το VR που δινει δωρο στις προπαραγγελιες.
βασίλης33 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Η μονη ενδιαμεση λυση για τωρα ειναι το Galaxy S6 edge Plus που και αυτο εχει 3000μπαταρια(βεβαια παραπανω ιντσες απο το απλο S7)και 4gb Ram και κοστιζει και φθηνοτερα απο το S7 https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=s6+edge+plus Γενικα το S7 βλεπω να βιαζονται να το παρουν μονο οσοι θελουν και το VR που δινει δωρο στις προπαραγγελιες διάβασες την σκέψη μου πρός τα εκεί κλείνω κι εγώ. αλλά τα 600 δέν τα λές και λίγα... (κινητάρα γαρ)
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Θα πεσει το εν λογω κινητο ακριβως λογω S7 edge.Απλα θελει λιγη υπομονη για να κυκλοφορησουν τα κινητα καλη ωρα τον Μαρτιο.
βασίλης33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μπα χλωμο.... το s6 παντως απο τα 433.80 πριν 5 μερες εχει πεσει κστω απο τα 400. αλλα δεν μου κανει η οθονη ρε πουστη μου... απο την αλλη το s6 edge plus ακομη και αν πεσει στα 500 παλι πολυ ακριβο θα ειναι... και οταν γινει αυτο θα εχει περασει μηνας+ να παω σε αλλη δυσκευη το σκεφτομαι αλλα λεω ζπο την αλλη η σαμμυ εχει τις κορυφαιες οθονες κορυφαιες καμερες καθ πλεον απο s6 και μετα και απιστευτη ποιοτητα κατασκευης. ειναι πραγματικα κοχμημα το s6 edge plus * το λεει καποιος που δεν ειχε ποτε samsung δυσκευη...
ziaba Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν φτάνεις τα λεφτά του s7, απλά πας και παίρνεις iphone χωρίς συζήτηση. Αν όχι, τότε ή περιμένεις να κατρακυλήσει η τιμή του s7 ή παίρνεις το s6. σωστος αν δινεις 800αρα για κινητο εφυγες για αιφων χωρις δευτερη σκεψη
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μπα χλωμο.... το s6 παντως απο τα 433.80 πριν 5 μερες εχει πεσει κστω απο τα 400. αλλα δεν μου κανει η οθονη ρε πουστη μου... απο την αλλη το s6 edge plus ακομη και αν πεσει στα 500 παλι πολυ ακριβο θα ειναι... και οταν γινει αυτο θα εχει περασει μηνας+ να παω σε αλλη δυσκευη το σκεφτομαι αλλα λεω ζπο την αλλη η σαμμυ εχει τις κορυφαιες οθονες κορυφαιες καμερες καθ πλεον απο s6 και μετα και απιστευτη ποιοτητα κατασκευης. ειναι πραγματικα κοχμημα το s6 edge plus * το λεει καποιος που δεν ειχε ποτε samsung δυσκευη... Θα πεσει η τιμη του S6 edge plus μονο και μονο γιατι πολυ απλα θα αρχισουν μετα την κυκλοφορια τους και οι τιμες των S7/S7 edge να πεφτουν. Το μονο ερωτημα σε αυτο που γραφεις ειναι ποσο διαστημα μπορεις να περιμενεις μεχρι να παρεις το κινητο που θελεις σε τιμη κοντα σε αυτη που θελεις Το ιδιο δεν ισχυει και στην περιπτωση των G4 και G5????Αρκετες διαφορες το G5 απο το G4 σε γενικες γραμμες αλλα και εκει η χρηματικη διαφορα θα ειναι τεραστια,ειδικα οσο αργει να κυκλοφορησει το g5 και αρα η τιμη του g4 να συνεχισει να πεφτει. Ηδη στα 315ευρω το g4 ειναι μια απιστευτη τιμη για το πακετακι που προσφερει το G4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα