Προς το περιεχόμενο

s6 ή s7?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ενα κανει 400 και το αλο 800... Θα μπορούσες να παρεις 2 s6 αντι για ενα s7. Πιο καλη σύγκριση θα ηταν το s7 vs g5 (η s6 vs g4).

• Like 3
Δημοσ.

Ή απλά περιμένεις να πέσει η τιμή του S7 σε ανεκτά επίπεδα. Έχει να κάνει και με το τι θες. Θες πχ οπωσδήποτε micro sd? Περίμενε να δεις και κανα review όταν κυκλοφορήσει η συσκευή. Αν έχει πολύ καλύτερη αυτονομία από το άθλιο σε αυτό το τομέα S6 τότε ίσως αξίζει να περιμένεις.

• Like 2
Δημοσ.

Αν φτάνεις τα λεφτά του s7, απλά πας και παίρνεις iphone χωρίς συζήτηση. Αν όχι, τότε ή περιμένεις να κατρακυλήσει η τιμή του s7 ή παίρνεις το s6.

Δημοσ.

Αν φτάνεις τα λεφτά του s7, απλά πας και παίρνεις iphone χωρίς συζήτηση. Αν όχι, τότε ή περιμένεις να κατρακυλήσει η τιμή του s7 ή παίρνεις το s6.

Ευχαριστούμε πολύ για την συμβουλή. 

Που ήσουνα τόσην ώρα και ταλαιπωρούμαστε να βρούμε λύση !!!

• Like 4
Δημοσ.

Χαχα! Η πιο ό,τι να'ναι λύση, EVER!!!! Χαχαχαχαχαχαχα
Δημοσ.

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Άλλη μία:

Αν έχει ο φίλος να διαθέσει 800 ευρώ, τότε κοιτάει λάθος. Σε αυτά τα λεφτά, μόνο iphone. Καμιά διαφωνία επ αυτού δεν νομίζω να υπάρχει.

Αν δυσκολεύεται τότε ή κάνει υπομονή να πέσει η τιμή του s7 (που με μαθηματική ακρίβεια θα κατρακυλήσει λόγω του πρώτου συλλογισμού) ή παίρνει το s6 αν δεν έχει υπομονή.

Προς τι η ειρωνεία λοιπόν;

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά, μόνο iphone. Καμιά διαφωνία επ αυτού δεν νομίζω να υπάρχει.

Μπα. τι μας λες. Ίσως και να υπάρχει. 

Χωρίς να κράζω το iphone το οποίο δεν το έχω δουλέψει καθόλου, άρα ΔΕΝ έχω απλώς άποψη,  αν ο ts είχε υπόψη του και το 6s δεν θα  ρώταγε; 

Γιατί πάντα πετάγεται είτε ένα fanboy είτε ένας hater και διαστρεβλώνει κάθε συζήτηση γι' αυτές τις δύο μάρκες; 

Δημοσ.

Δηλαδή όποιος πιστεύει ότι το να δίνεις 800 ευρώ για κινητό είναι προβληματικό έτσι κι αλλιώς, απλά αν είναι να τα δώσεις τουλάχιστον να πάρεις το καλύτερο είναι φανμπόι;

Δημοσ.

είμαι ακριβώς στην ίδια θέση, η διαφορά μου είναι οτι το χρειάζομαι ψιλοάμεσσα....

το θέμα μου όμως είναι οτι δέν θέλω τις "λίγες" 5.1 ίντσες του σ6 ή του σ7... σκεφτόμουν για σ6+ στις 5,7 αλλά κάνει ακόμη 600. απο την άλλη άν περιμένω να πέσει η τιμή του σ7 edge θα περάσουν μήνες.... σφήνα μπαίνει και η σκ΄ψη του mate s κομψότατο απίστευτη αίσθηση στο χέρι, μπαταριάρα, ότι πρέπει οι ίντσες του (5.5) αλλά με χαλάει η κάμερα που έχει σε 16:9 μόλις 10mp....

απο την άλλη και η τιμή του απλού σ6 κάτω απο 400 είναι άκρως δελεαστική που παρόλο που δέν έχει τις ίντσες και την μπαταρία των άλλων δέν με ενοχλεί μιάς και δέν παίζω παιχνίδια ούτε κολλημένος είμαι στο τηλέφωνο όλη την ώρα....

μπέρδεμα μεγάλο λοιπόν

Δημοσ.

Δηλαδή όποιος πιστεύει ότι το να δίνεις 800 ευρώ για κινητό είναι προβληματικό έτσι κι αλλιώς, απλά αν είναι να τα δώσεις τουλάχιστον να πάρεις το καλύτερο είναι φανμπόι;

Δεν το έθεσες έτσι εξ' αρχής. Και στο κάτω κάτω ο ts δεν ζήτησε οικονομική συμβουλή, αλλά τεχνολογική.

Τι μας νοιάζει εμας πόσα θα δώσει;  ;)

• Like 1
Δημοσ.

μήπως το μπερδεύεις με άλλο?2700mah δεν είναι μπαταριαρα

είμαι ακριβώς στην ίδια θέση, η διαφορά μου είναι οτι το χρειάζομαι ψιλοάμεσσα....

το θέμα μου όμως είναι οτι δέν θέλω τις "λίγες" 5.1 ίντσες του σ6 ή του σ7... σκεφτόμουν για σ6+ στις 5,7 αλλά κάνει ακόμη 600. απο την άλλη άν περιμένω να πέσει η τιμή του σ7 edge θα περάσουν μήνες.... σφήνα μπαίνει και η σκ΄ψη του mate s κομψότατο απίστευτη αίσθηση στο χέρι, μπαταριάρα, ότι πρέπει οι ίντσες του (5.5) αλλά με χαλάει η κάμερα που έχει σε 16:9 μόλις 10mp....

απο την άλλη και η τιμή του απλού σ6 κάτω απο 400 είναι άκρως δελεαστική που παρόλο που δέν έχει τις ίντσες και την μπαταρία των άλλων δέν με ενοχλεί μιάς και δέν παίζω παιχνίδια ούτε κολλημένος είμαι στο τηλέφωνο όλη την ώρα....

μπέρδεμα μεγάλο λοιπόν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...