gpapava Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να βρω λύση στο εξής πρόβλημα. Έχω παρόμοιες web φόρμες σε πολλά διαφορετικά website. Οι φόρμες είναι ακριβώς ίδιες, τα form fields έχουν το ίδιο όνομα κτλ. Για να μην συμπληρώνω τα ίδια στοιχεία κάθε φόρα σε κάθε φόρμα ξεχωριστά, θα ήθελα ένα σκριπτάκι το οποίο να κάνει αυτήν την δουλειά. Έτσι ώστε εγώ με το χέρι να τα γράφω μόνο μία φορά. Φαντάζομαι αυτό θα γίνεται από την console του chrome ή του firefox. Υπάρχει κάποια τέτοια λύση;
dominotrix Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δουλευεις με καποιο CMS ; Ή τις περνας με το χερι τις φορμες;
gpapava Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Η φόρμα δεν είναι σε δικό μου site. Είναι απλά μια φόρμα, η οποία φιλοξενείται σε αρκετά sites, και εγώ θέλω απλά να την συμπληρώσω σε όλα τα sites.
dominotrix Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοεις να την συμπληρωσεις; Θελεις να ανοιξεις πχ 10 tabs με τις φορμες απο 10 διαφορετικα site και να συμπληρωσεις μια αλλα να πιασει και στις 10 καρτελες η συμπληρωση των φορμων;
gpapava Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κάπως έτσι. Σκέψου την ίδια φόρμα, ακριβώς ίδια, σε 10 πχ διαφορετικά site. Και θέλω με την μία να συμπληρώσω και τις 10. Φαντάζομαι ότι ένας τρόπος θα είναι με ένα τύπου σκριπτάκι, το οποίο θα το κάνω copy paste στην console του Chrome με τα στοιχεία που θέλω να μπουν στα ανάλογα fields της φόρμας. Αυτό το σκριπτάκι ψάχνω. Ή αν υπάρχει και κάποιος άλλος καλύτερος τρόπος. Για παράδειγμα. Σκέψου μια φόρμα με 2 fields. πχ ONOMA, ΕΠΩΝΥΜΟ. Πως θα μπορούσα από την console του Chrome να γεμίσω τα 2 αυτά με πεδία (fname, lname) με ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
dominotrix Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δε ξερω αν μπορεις μεσα απο το DOM να δεις τα name id των πεδιων και να τους τα περασεις απλα απο το URL τύπου: tosite.gr/?pedio1=kostas&pedio2=papadopoulos&...
gpapava Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Βλέπω τα name id των πεδίων κανονικά. Πως τα γεμίζω όμως;
dominotrix Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δωσε αν θελεις το URL. Αν το id ειναι πχ #pedio1 δοκιμασε να βαλεις στο URL www.tosite.gr/?pedio1=onoma&pedio2=epitheto και πατα enter. Ισως χρειαστει να κανεις καποιες αλλαγες αν δεν λειτουργησει. πχ να βαλεις ' ' στα values 'η δε θυμαμαι αν θελει # πριν το id name. Παιξε λιγο, πιστευω θα το βρεις. Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι μπορει να δουλεψει αυτο. Αν θυμαμαι καλα λειτουργει μονο σε φορμες με GET method.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε το Selenium http://www.seleniumhq.org/projects/ide/
t(o.ot) Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ή απλά με Javascript: var fields = { 'a-name': 'a value', 'another-name': 'another value' ... }; for (var field in fields) { if (document.getElementByName(field)[0]) { document.getElementByName(field)[0].value = fields[field]; } }
groot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Με python απλά θα το κάνεις πολύ εύκολα. Ψάξε για beautifulsoup και mechanize.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα