Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα, φτιάχνω ένα σύστημα με μητρική: ASROCK B85M PRO3 και CPU: i5-4570. 

Τα σεταρω και όταν ανοίγω  τον υπολογιστή, το ανεμιστηρακι του cpu αργεί να ξεκινήσει μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια αρχίζει να γυρίζει και σταματάει σιγά σιγά. Οι ανεμιστήρες του κουτιού δουλεύουν κανονικά αλλά ο υπολογιστής δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη και μετά από λίγο κλείνει μόνος του. Ουσιαστικά δεν δουλεύει.

Ο επεξεργαστής σε άλλο σύστημα δουλεύει κανονικά. Επίσης εχω δοκιμάσει και άλλο λειτουργικό τροφοδοτικό και κάνει πάλι το ίδιο. Και έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά σετακια ram. 

Τι μπορεί να φταίει? Είναι χαλασμένη η μητρική ή είναι θέμα ασυμβατότητας? 

Δημοσ.

Οχι το ανεμιστηρακι δουλευει σε αλλη μητρικη οπως και ο επεξεργαστης. Αλλα ο υπολογιστης δεν δινει σημα στην οθονη.

Δημοσ.

Το καλωδιο ρεύματος του επεξεργαστή το έχεις συνδέσει;

Αν βγάλεις τελείως μνήμες, δίσκους κλπ και τον ανοίξεις με τον επεξεργαστή μόνο δουλεύει;

Δημοσ.

Ναι το τροφοδοτικο ειναι σωστα συνδεδεμενο. Εχω αφησει μονο εναν ανεμιστήρα κουτιου και τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη. Μνημες σκληροι κτλ δεν ειναι συνδεδεμενοι. Παλι δεν δουλευει. 

Δημοσ.

Βγάλτα όλα έξω απο το κουτί χύμα και δες αν παίζει. Αν όχι, μάλλον είναι μητρική.

Α, δες μήπως έχει στραβώσει κάνα πιν του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Μητρική μου μυρίζει και εμένα. Δοκίμασε πάλι με την μητρική έξω από το κουτί, πάνω σε μη αγώγιμη επιφάνεια. Τσέκαρε και τα πινάκια. Κάπου εκεί πιστεύω ότι κρύβεται το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...