Προς το περιεχόμενο

Note 3 SM-N9005 ROOT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έκανα ροοτ με το << CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005 >> μέσω Odin σε windows 7, το note 3 τρέχει lollipop 5.0, όταν τελείωσε το flash στο odin το κινητο έκανε απλά επανεκίνηση, με το που ανοίγει μου βγάζει αρκετά παραθυράκια του τύπου οι επαφές απέτηχαν να ανοιξουν και για διάφορα άλλα apps, αλλα μόνο στην αρχή μετά δεν ξαναβγαίνει κανένα.Εγκατέστησα το TWRP μέσω του app απο το market, μου γράφει οτι έχω root access στο root checker αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω Rom και ούτε άλλα αρχεία zip απο το recovery, μου γράφει zip failed και δεν κάνει τίποτα, υπάρχει κανείς που να γνωρίζει τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Ναι ξανα επαναφορα στην stock rom και μετα εναν αλλο σωστο οδηγο για ρουταρισμα(αν θες παλι).

Stock rom: http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?do=findComment&comment=54637553

Ο πληρες οδηγος ρουταρισματος του Note 3 που εχεις και χωρις να γραψει το KNOX ειναι αυτος εδω:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/root-guide-note-3-lte-sm-n9005-lollipop-t3093183

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, ο KNOX έχει γράψει ήδη 0x4 νομίζω δεν με ενδιαφέρει όμως, θα επηρεάσει την όλη δαδικασία (θα με εμποδίσει π.χ να την κάνω?) Και κάτι άλλο εάν γνωρίζεις, στον οδηγώ ρουταρίσματος που μου έδωσες στο ''Things you will need'' λέει 7). ADB should be set up and accessible via CMD. το χρειάζομαι το ADB οπωσδήποτε? γιατί δεν βλέπω να το αναφέρει παρακάτω στην όλη διαδικασία.

Δημοσ.

Οχι δεν θα σε επηρεασει.

Αλλα ψαχνω να βρω τωρα εναν αλλο τροπο γιατι αυτο με το ADB ειναι για την 4.4.2

Δημοσ.

ωραία, εγώ είμαι έτοιμος να του εγκαταστήσω την 4.4.2 και να κάνω όλη την διαδικασία όπως την γράφει αλλά χωρίς το ADB, δεν γίνετε λές?

Δημοσ.

Λοιπον βρηκα να γυρισης σε stock και παραλληλα να κανεις και ρουταρισμα με το Mobile Odin.

Αρκει να κατεβασης το επισημο firmware απο το SamMobile(θελει μια εγραφη).

Τον οδηγο θα τον βρεις εδω: http://www.insomnia.gr/topic/599870-mobile-odin-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85-firmware-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-samsung-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/?do=findComment&comment=54645392

ωραία, εγώ είμαι έτοιμος να του εγκαταστήσω την 4.4.2 και να κάνω όλη την διαδικασία όπως την γράφει αλλά χωρίς το ADB, δεν γίνετε λές?

Οχι κατεβασε την 5.0(Greece)
Δημοσ.

είσαι ωραίος!Λοιπόν εχω κάνει εγγραφή και έχω κατεβάσει αλλα το 4.4.2 γιατι ακολουθουσα τον αλλο οδηγό, συνεχίζω με αυτο κανονικά?

Δημοσ.

Καλος.

Συνεχισε οτι λεει ο οδηγος.

Αν τα βρεις σκουρα ξανα γυρνα με το Odin(του PC) με τον οδηγο που σου εδωσα στην αρχει.

Και να εχεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων USB γιατι μετα θα ειναι δυσκολα να το επαναφερεις αν γινει κατι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ σε ευχαριστώ και πάλι, θα σου πω τα αποτελέσματα μετά!

Επεξ/σία από addiemo
Δημοσ.

οκ σε ευχαριστώ και πάλι, θα σου πω τα αποτελέσματα μετά!

άσχημα τα νέα, κόλησε στο recovery booting και δεν κάνει τίποτα άλλο!με restart πάλι τα ίδια

πφφφ τώρα μου εμφάνισε το σχόλιο με την 5.0 και το έκανα με την άλλη και πρέπει να brickare, κόλησε δεν ξέρω πως λέγετε

http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?do=findComment&comment=54637553
Δημοσ.

το κατάφερα τώρα τρέχει το 5.0 απο τον οδηγό αλλα όταν πάω να εγκαταστήσω ρομ απο το twrp πάλι μου λεει zip signature failed!

Δημοσ.

καλημέρα, είναι ναι rom άλλη θέλω να εγκαταστήσω για αφτο το κάνω πιο πολύ αλλά δεν με αφήνει, τωρα το έχω μπλοκάρει πάλι, έβαλα το mobile odin να κανει flash την rom και κόλησε στο recovery boot πάλι και δεν με αφίνει και το odin na εγκαταστησω τίποτα κολάει..έχεις καποια ιδέα?

οκ, το κατάφερα να το επαναφέρω, απλά έσβησα το tar απο το τέλος του αρχείου twrp και το odin δούλεψε, τώρα είμαι 5.0 rooted απλά θέλω να καταφέρω να βάλω άλλη rom την darklord note 5 για παράδειγμα, μήπως φταίει το twrp, να δοκιμάσω cwm?

Δημοσ.

Λοιπόν, τα κατάφερα όλα, την ρομ την εγκατέστησα μέσω του cwm rom manager app και όλα τρέχουν φυσιολογικά για τώρα.Ευχαριστώ για την βοήθεια σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...