Προς το περιεχόμενο

x-box + mp3

atvelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πήρα XBOX

Για να γίνουν όλα αυτά που έχτε περιγράψει παραπάνω(evolution-x κ.τ.λ),πρέπει το XBOX να είναι τσιπαρισμένο ή μπορεί να παίξει evolution-x χωρίς τσιπάρισμα.

Αν όντως χρείάζεται τσιπάρισμα,έχει σημασία τι τσιπ θα χρησιμοποιησεις ή παίζουν όλα.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έβαλα τσιπ στο xbox και ένα 120 δίσκο φόρτωσα και καμιά 10 παιχνίδια αλλά mp3 δεν παίζει δεν αναγνωρίζει το cd με τα mp3 τραγούδια το cd το έγραψα στο nero 6 σαν mp3 παίζει κανονικά σε sony cd - κασετόφωνο που έχω, εάν κάποιος γνωρίζει κάτι;;; το xbox είναι καινούριο το σκληρό δεν μπόρεσε το παιδί που έβαλε το τσιπάκι να τον ξεκλειδώσει ξέρει κάποιος κάτι;;

Δημοσ.

Πολύ απλά, δοκίμασε άλλη μάρκα cd. Δεν έχω βρει ούτε δύο ΧΒΟΧ που να παίζουν ακριβώς τις ίδιες μάρκες. Το κάθε μηχάνημα κάνει κυριολεκτικά τα δικά του. Εαν είναι πρόσφατα αγορασμένο το ΧΒΟΧ θα έχει λογικά το DVDROM της Philips που σε γενικές γραμμές παίζει πολλές μάρκες cd, ακόμα και no-name. Τουλάχιστον το δικό μου έτσι κάνει. Αφού όμως λες ότι πήρες τόσο μεγάλο σκληρό, δεν περνάς κατευθείαν (μέσω ftp εννοείται, από το PC) τα mp3 στο ΧΒΟΧ να τελειώνεις?

Φυσικά θα χρειαστείς και τον XBOX Media Player για να τα ακουσεις. Ακόμα και να καταλάβει το ΧΒΟΧ το δισκάκι με τα mp3, χωρίς τον XBMP δεν γίνεται τίποτα.

Με ξεκλείδωμα σκληρών δεν έχω ασχοληθεί οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω, ψάξε σε κανένα forum του xbox-scene.com. Φαντάζομαι ότι θέλεις να τον ξεκλειδώσεις για να τον βάλεις σε PC. Αλλιώς σε τι θα σε βοηθήσει το ξεκλείδωμα?

Δημοσ.

paidia, egw exw ena palio XBox, kai prospa8isa na to sindeso me to pc san lan! me sosto kalodio!

alla den ta katafera! :( den 3ero ti na kanw eki sta Options tou XBox live :(

kai exw apelpistei, giati eki stous IRC servers pou rotaw palikaria, pws to exoun kanei. o ka8e enas mou leei na katebasw diaforetiko programa!

telika enas aplos user(opos egw) mporei na ta kataferei me enan poli aplo tropo; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει μεγάλη σημασία που είναι παλιό το ΧΒΟΧ. Αυτό με το ΧΒΟΧ Live δεν το κατάλαβα. Εννοείς από το dashboard της Microsoft? Αν ναι, δεν γίνεται έτσι η σύνδεση, δεν πειράζεις καθόλου το XBOX Live. Καλύτερα πήγαινε στη δέυτερη σελίδα αυτού του topic και δες που έχω κάνει ένα μεγάλο post, για το πως να κάνεις τη σύνδεση χρησιμοποιώντας το EvolutionX και το FlashFXP (ή το CuteFTP).

Αν κολλήσεις πουθενά στείλε μου ένα pm να βοηθήσω όσο μπορώ και ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...