Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα οσο το σκεφτεσαι τοσο αγχώνεσαι και τοσο σκαλωνεις.

Εχω αρχίσει να πιστευω παντως αυτο που λενε οτι αν δε μπαζωσεις δεν...

ειναι σκετικο αυτο που λες εσυ μπαζο σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όχι το γράφω για να ξέρει, να βάλει τις σωστές! Μη νομίσει ότι είναι απεριόριστες! :)

Κάτσε ρε συ ένα κορμί θέλει να πουλήσει, όχι τα εκατομμύρια Ουκρανάιζερ (εκτός αν παίζει και τέτοια προώθηση από μέρους του και δεν έχω πάρει πρέφα)

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι θυμα των capital controls; Ο μετρητης καθε Παρασκευή μηδενιζει;

Περα απο την πλάκα, σε οσες την εχεις πεσει μεχρι τωρα τι αποτέλεσμα ειχες; Μηπως εισαι αγαρμπος;

Είπε ότι του λένε ότι τον βλέπουν φιλικά...

Δημοσ.

Όχι το γράφω για να ξέρει, να βάλει τις σωστές! Μη νομίσει ότι είναι απεριόριστες! :)

1 για κάθε τύπο γυναίκας. Βασικά πόσοι τύποι γυναικών υπάρχουν;; Οι τύποι μήπως πάνε ανάλογα τον χαρακτήρα; Μήπως δηλαδή δεν φτάνουν οι αγγελίες συγκεντρωτικά όλων των μελών του φόρουμ;;; Μπέρδεμα...

Δημοσ.

μην βαλεις... αυριο το απογευμα πανε σε ενα "κοκκινο σπιτι"... παρε την πιο εμπειρη και βουρ στον πατσα...

μπα δεν θα το προτεινα μπορει να ειναι χειροτερα σε τετοια φαση πρεπει να παει με φιλο οχι μονος.

Δημοσ.

Το βασικό είναι να μην δείχνεις neediness... οι γυναίκες θέλουν να είσαι χορτάτος/άνετος. Μυρίζονται την πείνα από χιλιόμετρα μακριά και φεύγουν.

Βρες κάποιον τρόπο να «χορτάσεις» προσωρινά και μετά προχωράς...

• Like 1
Δημοσ.

Οκ μπορεί, απλά τη γνώμη μου είπα γιατί δεν τους έχω και σε μεγάλη εκτίμηση και δεν μου αρέσει που προτρέπουμε συχνά (και με το παραμικρό κάποιες φορές) κάποιον να πάει σε ψυχολόγο...σόρυ αν είσαι ψυχολόγος.

Όχι δεν είμαι. Απλά είμαι παρατηρητικός και έχω δει πάμπολες φορές ανθρώπους γύρω μου να έχουν εμφανώς κάποιο ψυχολογικό θέμα, μεγάλο ή μικρό, και να μην πηγαίνουν σε κάποιον ειδικό. Συνήθως δεν πηγαίνουν επειδή δεν ξέρουν ότι η κατάστασή τους έγκειται τέτοιας βοήθειας, και άλλες φορές λόγω παρωχημένων αντιλήψεων του τύπου "άσε που θα παώ εγώ σε τρελογιατρό".

Αν μια μέρα σε πιάσει ένα πόνος κάπου στο σώμα, θα πας σε έναν γιατρό και μπορεί να σου πει ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, και θα περάσει από μόνο του. Όμως δεν έκανε κακό που πήγες.

Ομοίως το να πας σε έναν ψυχολόγο και να μιλήσεις (τρομερά κακό ε?) για ένα πρόβλημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε βλάψει σε απολύτως τίποτα.

Οπότε ναι, η αρχική σου προτροπή να μην πάει σε γιατρό είναι επικίνδυνη

Δημοσ.

Όχι δεν είμαι. Απλά είμαι παρατηρητικός και έχω δει πάμπολες φορές ανθρώπους γύρω μου να έχουν εμφανώς κάποιο ψυχολογικό θέμα, μεγάλο ή μικρό, και να μην πηγαίνουν σε κάποιον ειδικό. Συνήθως δεν πηγαίνουν επειδή δεν ξέρουν ότι η κατάστασή τους έγκειται τέτοιας βοήθειας, και άλλες φορές λόγω παρωχημένων αντιλήψεων του τύπου "άσε που θα παώ εγώ σε τρελογιατρό".

Αν μια μέρα σε πιάσει ένα πόνος κάπου στο σώμα, θα πας σε έναν γιατρό και μπορεί να σου πει ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, και θα περάσει από μόνο του. Όμως δεν έκανε κακό που πήγες.

Ομοίως το να πας σε έναν ψυχολόγο και να μιλήσεις (τρομερά κακό ε?) για ένα πρόβλημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε βλάψει σε απολύτως τίποτα.

Οπότε ναι, η αρχική σου προτροπή να μην πάει σε γιατρό είναι επικίνδυνη

Δεν ήταν προτροπή αλλά οκ, ας το κάνω "εγώ δεν θα πήγαινα σε γιατρό".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...