xpapias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω δεν είναι το θεμα του (μονο) το σεξ. Αν το εβλεπε ετσι ωμα δε θα ειχε κολλημα.
Mau-Maus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ντροπαλος οχι παρα πολυ..Στα προκαταρκτικά έχεις φτάσει ποτέ και φοβάσαι να προχωρήσεις η δεν έχει εμπειρία ούτε από αυτά? Είσαι και λιγομίλητος πανάθεμα σε πες πιο νομίζεις είναι το θέμα και γιατί πιστεύεις ότι κολλάς?? Από πεο καλά πάμε??
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ...50 ευρω. -ειστε σιγουρα ψυχολογος? Του δίνω φιλική συμβουλή (μόνο με 20€) να πάει σε λωκόμπαρο αν είναι έτσι τα πράγματα..Και το ίδιο θα κοστίσει και θα είναι πιο ευχάριστη η συνεδρία...
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Είσαι με τα καλά σου? Από τον εαυτό του δεν έχει βρει λύση εδώ και 15(δεκαπέντε) γαμημένα χρόνια. Θα την βρει τώρα? Αυτό που είπες είναι από αφελές έως και επικίνδυνο. Ένας ψυχολόγος είναι ικανός να εντοπίσει στοιχεία συμεπριφοράς που από μόνος του κάποιος δεν θα τα καταλάβει απλά ποτέ Οκ μπορεί, απλά τη γνώμη μου είπα γιατί δεν τους έχω και σε μεγάλη εκτίμηση και δεν μου αρέσει που προτρέπουμε συχνά (και με το παραμικρό κάποιες φορές) κάποιον να πάει σε ψυχολόγο...σόρυ αν είσαι ψυχολόγος.
j0hnn1e Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Στα προκαταρκτικά έχεις φτάσει ποτέ και φοβάσαι να προχωρήσεις η δεν έχει εμπειρία ούτε από αυτά? Είσαι και λιγομίλητος πανάθεμα σε πες πιο νομίζεις είναι το θέμα και γιατί πιστεύεις ότι κολλάς?? Από πεο καλά πάμε?? Sticky Monday Tuesday Troll 2
Anorymous Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ο τόξο δεν έχει πει ότι είναι ενεργητικός; Δεν θέλει τέτοιο ξεπαρθένεμα ο OP νομίζω... οχι ειναι ντουμπλεξ και φις και μπριζα 5
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέχρι δύο την εβδομάδα! Κάτσε δεν το 'πιασα έχει βάλει ήδη δύο και δεν μπορεί να βάλει άλλη; είναι πραγματικά κρίμα αλλά του φούστη 32 χρόνια περίμενε ας περιμένει μια βδομάδα ακόμα, δεν χάθηκε ο κόσμος!
tolis1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κάτσε δεν το 'πιασα έχει βάλει ήδη δύο και δεν μπορεί να βάλει άλλη; είναι πραγματικά κρίμα αλλά του φούστη 32 χρόνια περίμενε ας περιμένει μια βδομάδα ακόμα, δεν χάθηκε ο κόσμος! δεν εχω βαλει καμια αγγελια.. 1
xpapias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλα οσο το σκεφτεσαι τοσο αγχώνεσαι και τοσο σκαλωνεις. Εχω αρχίσει να πιστευω παντως αυτο που λενε οτι αν δε μπαζωσεις δεν...
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κάτσε δεν το 'πιασα έχει βάλει ήδη δύο και δεν μπορεί να βάλει άλλη; είναι πραγματικά κρίμα αλλά του φούστη 32 χρόνια περίμενε ας περιμένει μια βδομάδα ακόμα, δεν χάθηκε ο κόσμος! Όχι το γράφω για να ξέρει, να βάλει τις σωστές! Μη νομίσει ότι είναι απεριόριστες!
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 δεν εχω βαλει καμια αγγελια.. Ήγγικεν η ώρα....
Donalhioy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 μην βαλεις... αυριο το απογευμα πανε σε ενα "κοκκινο σπιτι"... παρε την πιο εμπειρη και βουρ στον πατσα...
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλα οσο το σκεφτεσαι τοσο αγχώνεσαι και τοσο σκαλωνεις. Εχω αρχίσει να πιστευω παντως αυτο που λενε οτι αν δε μπαζωσεις δεν χτίζεις!!!! Έγραψες ολόκληρη πρόταση και κόλλησες στην λέξη για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενα;;
xpapias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κάτσε δεν το 'πιασα έχει βάλει ήδη δύο και δεν μπορεί να βάλει άλλη; είναι πραγματικά κρίμα αλλά του φούστη 32 χρόνια περίμενε ας περιμένει μια βδομάδα ακόμα, δεν χάθηκε ο κόσμος! Ειναι θυμα των capital controls; Ο μετρητης καθε Παρασκευή μηδενιζει; Περα απο την πλάκα, σε οσες την εχεις πεσει μεχρι τωρα τι αποτέλεσμα ειχες; Μηπως εισαι αγαρμπος; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις