tolis1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 εμφανιση ψιλοκαλος ειμαι..παω γυμναστηριο εδω και 2 χρονια.γενικα βλεπομε..ειμαι 1.80 78 κιλα.
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός αν το πρόσωπό σου είναι παραμορφωμένο ή είσαι 180 κιλά αηδία, τότε δεν δικαιολογείται να μην είχες ούτε μία γκόμενα. Άρα αυτό που παίζει είναι συνδιασμός παραγόντων: Όχι τρομερή εμφάνιση ώστε να στην πέφτουν οι γκόμενες από μόνες τους (αλλά ούτε και τελείως χάλια), έλειψη αυτοπεποίθησης επειδή δεν έχεις μάθει πως να την πέφτεις και επειδή δεν είχες γενικά επιβεβαίωση, σίγουρα παραμελημένη εμφάνιση, και σίγουρα μια γενικότερη σχετικά αντικοινωνική συμπεριφορά. Σιγουρα και συνθήκες όπως το αν μένεις σε πόλη ή χωριό. Ακόμα και αν πιστεύεις το αντίθετο, το να έχει παίξει το ρόλο της η δικιά σου συμπεριφορά είναι το πιθανότερο. Προτείνω επίσκεψη σε κάποιον ψυχολόγο. Δεν είναι ότι θα σου βρει ο γιατρός γκόμενα, αλλά πιθανότατα θα μπορέσει να εντοπίσει κάποια στοιχεία που εμμέσως σε δυσκολεύουν σε αυτό το θέμα και με λίγο δουλειά να τα βελτιώσεις. Όπως πχ αυτοπεποίθηση και συμπεριφορά. Χειρότερα θα τον κάνει ο ψυχολόγος πιστεύω. Μπορεί να βρει και μόνος του λύση ή με λίγη βοήθεια από κάποιους φίλους.
tolis1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δουλευεις; Σπουδαζεις; και τα δυο.απλα της σπουδες της εχω παραμελησει λογο δουλειας
xpapias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μηπως γενικα εισαι ντροπαλος; Απο αυτοπεποιθηση; Τι αερα βγαζεις;
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 εμφανιση ψιλοκαλος ειμαι..παω γυμναστηριο εδω και 2 χρονια.γενικα βλεπομε..ειμαι 1.80 78 κιλα. Βάλε και καμιά αγγελία όμως, ινσόμνια είσαι 2
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Να με παρει, είμαι πτώμα θα την πέσω και θα χάσω αυτή την τοπικαρα... Μείνε, αύριο δεν θα υπάρχει...
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Χειρότερα θα τον κάνει ο ψυχολόγος πιστεύω. Μπορεί να βρει και μόνος του λύση ή με λίγη βοήθεια από κάποιους φίλους. Είσαι με τα καλά σου? Από τον εαυτό του δεν έχει βρει λύση εδώ και 15(δεκαπέντε) γαμημένα χρόνια. Θα την βρει τώρα? Αυτό που είπες είναι από αφελές έως και επικίνδυνο. Ένας ψυχολόγος είναι ικανός να εντοπίσει στοιχεία συμεπριφοράς που από μόνος του κάποιος δεν θα τα καταλάβει απλά ποτέ
xpapias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά παιζει παντως πολυ το "δεν εχεις καμια φιλη να μου γνωρισεις". Οσο και αν το απεχθανομαι σαν ιδεα.
bedazzled Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τόλη, αν έχεις όρεξη για διάβασμα μπορείς να ψαχτείς με PUA/seduction...
anwnymh29 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός αν το πρόσωπό σου είναι παραμορφωμένο ή είσαι 180 κιλά αηδία, τότε δεν δικαιολογείται να μην είχες ούτε μία γκόμενα. ...50 ευρω. -ειστε σιγουρα ψυχολογος? 1
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Βάλε και καμιά αγγελία όμως, ινσόμνια είσαι Μέχρι δύο την εβδομάδα! 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Βάλε και καμιά αγγελία όμως, ινσόμνια είσαι Τι φάση;; Πολύ ζήτηση έχει πέσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις