Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@OP

Μιας και είσαι άπειρος, προτείνω μασάζ με happy ending για confidence boost... οι γυναίκες θέλουν να έχεις «αέρα».

Αν δεν θες να πληρώσεις, πόσταρε μια φωτό σου στο ανάλογο νήμα εδώ μέσα και βλέπεις μήπως παρουσιαστεί καμία τολμηρή «εθελόντρια». :D

Ποιο είναι το ανάλογο νήμα εδώ μέσα;;

Δημοσ.

@OP

Μιας και είσαι άπειρος, προτείνω μασάζ με happy ending για confidence boost... οι γυναίκες θέλουν να έχεις «αέρα».

Αν δεν θες να πληρώσεις, πόσταρε μια φωτό σου στο ανάλογο νήμα εδώ μέσα και βλέπεις μήπως παρουσιαστεί καμία τολμηρή «εθελόντρια». :D

Εντάξει εδώ οι γυναίκες είναι το 2%, δεν έχει και πολλές πιθανότητες πιστεύω...

Καλα δεν είναι και παιχνιδι.

Το μεγαλοποιούμε πιστεύω.

Δημοσ.

Εντάξει εδώ οι γυναίκες είναι το 2%, δεν έχει και πολλές πιθανότητες πιστεύω...

μπορει να θελει ο τοξο να κανει κανενα ψυχικο χαχα

• Like 5
Δημοσ.

Να με παρει, είμαι πτώμα θα την πέσω και θα χάσω αυτή την τοπικαρα...

Βάλ'το να γράφει να το δεις αύριο :P

(Δε νομίζω ότι κάνει πλάκα πάντως)

Δημοσ.

μπορει να θελει ο τοξο να κανει κανενα ψυχικο χαχα

Ο τόξο δεν έχει πει ότι είναι ενεργητικός; Δεν θέλει τέτοιο ξεπαρθένεμα ο OP νομίζω... :P

Δημοσ.

Εκτός αν το πρόσωπό σου είναι παραμορφωμένο ή είσαι 180 κιλά αηδία, τότε δεν δικαιολογείται να μην είχες ούτε μία γκόμενα.

Άρα αυτό που παίζει είναι συνδιασμός παραγόντων: Όχι τρομερή εμφάνιση ώστε να στην πέφτουν οι γκόμενες από μόνες τους (αλλά ούτε και τελείως χάλια), έλειψη αυτοπεποίθησης επειδή δεν έχεις μάθει πως να την πέφτεις και επειδή δεν είχες γενικά επιβεβαίωση, σίγουρα παραμελημένη εμφάνιση, και σίγουρα μια γενικότερη σχετικά αντικοινωνική συμπεριφορά. Σιγουρα και συνθήκες όπως το αν μένεις σε πόλη ή χωριό. Ακόμα και αν πιστεύεις το αντίθετο, το να έχει παίξει το ρόλο της η δικιά σου συμπεριφορά είναι το πιθανότερο.

Προτείνω επίσκεψη σε κάποιον ψυχολόγο. Δεν είναι ότι θα σου βρει ο γιατρός γκόμενα, αλλά πιθανότατα θα μπορέσει να εντοπίσει κάποια στοιχεία που εμμέσως σε δυσκολεύουν σε αυτό το θέμα και με λίγο δουλειά να τα βελτιώσεις. Όπως πχ αυτοπεποίθηση και συμπεριφορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...