Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα..λογικα πιστευω οτι δεν αρεσω..

Αυτό εννοείς δηλαδή όταν λες ότι είσαι παρθένος;

και τα δυο..και στο ζωδιο και κανονικα παρθενος

Δημοσ.

δεν εχεις κανει ουτε στοματικο ουτε αμοιβαίο αυνανισμο ουτε τιποτα απο ολα αυτα ?

και αυτα σεξ ειναι. 

Το διαβασα με την φωνη του Καλυβατση...!

• Like 2
Δημοσ.

καμια σχεση..απο φειςμπουκ..

Αφού από fb κάτι γίνεται προσπάθησέ το από κει. Έχει και ελεύθερες. Γνώρισε κοπέλες, περιποιήσου λίγο τον εαυτό σου και βγες. Πιες και κανένα ποτηράκι. Το έχεις μεγαλοποίησει πολύ, δεν είναι και πυρηνική φυσική :) 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά που ξεκινησε καποιος με τα αυτονόητα!

Ασε μας ρε anorymous με την πλακα

γιατι πλακα δεν το θεωρω απιθανο γνωριζω ατομα που εκαναν μεγαλη σε ηλικια σεξ

Δημοσ.

@OP

Μιας και είσαι άπειρος, προτείνω μασάζ με happy ending για confidence boost... οι γυναίκες θέλουν να έχεις «αέρα».

Αν δεν θες να πληρώσεις, πόσταρε μια φωτό σου στο ανάλογο νήμα εδώ μέσα και βλέπεις μήπως παρουσιαστεί καμία τολμηρή «εθελόντρια». :D

• Like 1
Δημοσ.

Μύθος είναι αυτό λένε :P

Για να το λένε τόσοι δεν νομίζω ότι είναι μύθος. Βασικά υπάρχει και ένα άλλο που λέει ότι η μ@λακία είναι υγεία.. Βασικά λένε τόσα που δεν ξέρεις ποιο να πιστέψεις με αποτέλεσμα ο απλός μέσος άνθρωπος να μην ξέρει τι να κάνει. Να την παίξει; Να ΜΗΝ την παίξει; Ιδού η απορία!! Τελικά η Γη γυρίζει;;

• Like 2
Δημοσ.

και τα δυο..και στο ζωδιο και κανονικα παρθενος

Ναι οκ, είσαι άσχημος ξέρω γω, αλλά αυτά είναι για την εφηβία. 32 είσαι, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η εμφάνησή.

• Like 2
Δημοσ.

μπα αυτο δεν παιζει , ολοι εχουν μια ομορφιά 

με την συμπεριφορά και τους τρόπους σου κατι δεν παει καλα , ψαχτο

• Like 3
Δημοσ.

@OP

Μιας και είσαι άπειρος, προτείνω μασάζ με happy ending για confidence boost... οι γυναίκες θέλουν να έχεις «αέρα».

Αν δεν θες να πληρώσεις, πόσταρε μια φωτό σου στο ανάλογο νήμα εδώ μέσα και βλέπεις μήπως παρουσιαστεί καμία τολμηρή «εθελόντρια». :D

εχω ποσταρει φωτο εδω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...