zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ζιο εσυ αστα αυτα και κοιταξε μηπως έχεις καμια καλη φιλη να του/μας γνωρισεις. Στην Ελβετία;;
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που λες εσύ δεν στέκει, γιατί δεν έγραψα πουθενά για μαλ@κία. Αφού βλέπεις το ιστορικό του ts πως προτείνεις να "χορτάσει" και ύστερα να προχωρήσει όπως έγραψες;;
tolis1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ...και τα ακυρα στην ζωη ειναι! Απο καπου καπως ξεκινας.. ναι δεν αντιλεγω..αλλα αν τρως συνεχεια ακυρα μετα σε παιρνει απο κατω.
Donalhioy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 κανονισε με παρεα.. πανε σε κανα strip show... να ερθεις σε φαση και πανε σε ιεροδουλη... 1-2-3 φορες μετα φανταζομαι δεν θα εχεις θεμα απορριψης
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ζιο εσυ αστα αυτα και κοιταξε μηπως έχεις καμια καλη φιλη να του/μας γνωρισεις. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου....
xpapias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Στην Ελβετία;; Οι αποστασεις μικρο ρολο παιζουν! 1
Emaros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 φιλε μου το νουμερο 2 ειναι η περιπτωση μου..σκεφτομε οτι και να την πεσω σε καποια ετσι χυμα και φαω το ακυρο μετα θα γινω ρομπα.. σε αυτό η λύση είναι να απομακρυνθείς στην αρχή από καταστάσεις τις οποίες φοβάσαι. Πήγαινε κάπου άκυρα,χωρίς γνωστούς οι οποίοι μπορεί να σε κατακρίνουν, και κάνε το κομμάτι σου. Αυτό το είχα παρατηρήσει και προσωπικά.Όταν ήμουν σε μέρη που έπαιζαν γνωστοί καθόμουν παναγία μήπως και πουν τίποτα,άλλες γκόμενες ή φίλοι.Μόλις πήγαινα κανά εξωτερικό φλέρταρα λες και δεν υπήρχε αύριο.Οπότε απεγκλωβίσου από γνωστούς ή μέρη που σε κομπλάρουν. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό πήγαινε σε ένα στούντιο.Είναι η έσχατη λύση για μένα αλλά είναι δεδομένο ότι θα σε ξεμπλοκάρει ψυχολογικά και πρακτικά.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντως αναρωτιέμαι όσοι του λέτε να πάει σε πουτάνα, πως ακριβώς θα τον βοηθήσει στο πέσιμο μετά? Νομίζω τα λέτε απλά για να τα πείτε μερικοί. Άσε που πιστεύω ότι λογικά θα έχει ήδη πάει. Τι διάλο, 32 χρονών δεν το έχει σκεφτεί ακόμα από μόνος του 2
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 κανονισε με παρεα.. πανε σε κανα strip show... να ερθεις σε φαση και πανε σε ιεροδουλη... 1-2-3 φορες μετα φανταζομαι δεν θα εχεις θεμα απορριψης Ιερόδουλη;; Μην ντρέπεσαι φίλτατε και εκφράσου πιο ελεύθερα, στο 2016 ζούμε....Στο κάτω κάτω μέχρι το πρωί θα υπάρχει το θέμα... 1
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ναι δεν αντιλεγω..αλλα αν τρως συνεχεια ακυρα μετα σε παιρνει απο κατω. Έστω και τηλεφωνικά είχες κάποια επιτυχία, άρα να σκέφτεσαι ότι κάποιες σε βλέπουν και ερωτικά! Δεν χρειάζεται να μπλέξεις με παντρεμένες βέβαια, τόσες ελεύθερες υπάρχουν!
xpapias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 κανονισε με παρεα.. πανε σε κανα strip show... να ερθεις σε φαση και πανε σε ιεροδουλη... 1-2-3 φορες μετα φανταζομαι δεν θα εχεις θεμα απορριψης Βαζω στοίχημα οτι και να ξημεροβραδιαζει στα στριπτιτζαδικα μονο τα λεφτα του θα χάσει. Δεν ειναι αυτο η λυση. Εξαλλου αν το βρεις "ευκολο" μετα δε θα κατσεις να παιδευτείς
tolis1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 τηλεφωνικα εχω γιατι ολες μου λενε εχω ωραια φωνη..αλλα τι να το κανω αυτο;;
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε ο Σέρλοκ Χολμς τέτοιο συμπέρασμα! Ένας βοηθός μου λείπει και λίγο μερικές δεκάδες μονάδες iq και είμαι έτοιμος... 1
bedazzled Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αφού βλέπεις το ιστορικό του ts πως προτείνεις να "χορτάσει" και ύστερα να προχωρήσει όπως έγραψες;; Για να μην πάει «πεινασμένος» και φάει τα μούτρα του... υπάρχει και κόσμος που τον έχει βοηθήσει ένα "kickstart". Όχι όμως να το κάνει σύστημα μετά... Υπάρχει και η εναλλακτική του διαβάσματος (πιο δύσκολο και θα του πάρει χρόνια να δει αλλαγή), η οποία πέρασε στο ντούκου.
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 τηλεφωνικα εχω γιατι ολες μου λενε εχω ωραια φωνη..αλλα τι να το κανω αυτο;; Να κάτι καλό που έχεις και αρέσει (σε ερωτικό επίπεδο)! Εκμεταλλεύσου αυτό, ξεκίνα έτσι και βγες μετά, την μισή δουλειά θα την έχεις κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις