Προς το περιεχόμενο

Overclocking Gigabyte GTX 660 Ti

mike1945

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα

Εχω την καρτα γραφικων  Gigabyte GF GTX 660Ti  και επειδη ειμαι ασχετος με το πουσαρισμα της, θα παρακαλουσα να που υποδειξετε ποιες τιμες και ποσο να τις μεταβαλλω  αυτές που φαινονται στο  MSI Afterburner .

Ευχαριστω.

http://i64.tinypic.com/118g16o.jpg

post-63664-0-85402600-1456174170_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αξιζει τον κοπο αγαπητε το OC. Η καρτα αυτη για την αναλυση που παιζεις οτι ειναι να αποδωσει πλεον το βγαζει με ή χωρις oc. Μονο σε αλλαγη καρτας θα δεις αξιοσημειωτες διαφορες.

• Like 1

Επι τη ευκαιρια,και χωρις να γινομαι κουραστικος,τι γνωμη εχετε για την  Gigabyte GF GTX970 4GB? Δεν ανεβαινω πιο ψηλα.λογω οικονομικης δυσπραγιας.

Ευχαριστω

Θα σου προτεινα την Sapphire R9 390 8gb Nitro. Καλυτερες επιδοσεις απο την 970 και πιο καινούρια με πολυ περισσοτερη vram!

• Like 2

Επι τη ευκαιρια,και χωρις να γινομαι κουραστικος,τι γνωμη εχετε για την  Gigabyte GF GTX970 4GB? Δεν ανεβαινω πιο ψηλα.λογω οικονομικης δυσπραγιας.

Ευχαριστω

Αν μιλαμε για αναλυσεις 1080p ειναι τιμια επιλογη και απο τις καλυτερες overall καρτες που κυκλοφορουν.Παιζει και προσφορα σε επιλεγμενα καταστηματα που δινουν δωρο το TheDivision αν εισαι τυχερος αρα η καρτα βγαινει και πιο φθηνα(το ειδα πχ στο Πλαισιο αυτο).

Θα σου προτεινα την Sapphire R9 390 8gb Nitro. Καλυτερες επιδοσεις απο την 970 και πιο καινούρια με πολυ περισσοτερη vram!

Τι λες ρε παιδι μου....Καφε φτιαχνει?????Γιατι οταν μου γραφεις οτι εχει περισσοτερη Vram και ο ts πχ παιζει σε 1080p καταλαβαινεις οτι απλα ειναι οτι να ναι αυτα. Επισης ναι ειναι πιο καινουργια στην αγορα αλλα στην ουσια ειναι μια rebrand R9 290-290x και τιποτα αλλο.

• Like 1

Δε βαρεθηκατε με τα 8γιγα μνήμης της renbranded r9 290 σε 390, είναι και τυπικα και ουσιαστηκά αχρηστα, απλά ενα gimmick για να κάνουμε πιο ελκυστικό το παλίο μουλάρι δεν είχε να βγάλει τίποτα νέο στην ουσία η amd βάφτισε όλη την παλιά σειρά σε νέα και έβγαλέ μόνο ένα τσιπ fiji και αυτό.

Και εξηγούμαι είχα την gtx 980 την οποία και σε αντίθεση με οτι κάνουν πολλοί αντι να αρχίσω σαν παιδάκι να γράφω τι γαμάτη κάρτα που είναι αντίθετα την έθαψα στο φόρουμ λέγοντας οτι για τα χρήματα της 700€ όταν την πήρα είναι λίγη και δεν με κάλυψε για 1080p ενω η nvidia την πλάσαρε ως high end. To πρόβλημα της κάρτας αυτής δεν ήταν τα 4γίγα μνήμης της τα μισά δηλαδη απο τα 8 της 390 αλλά το κρισιμότερο στοιχείο μιας κάρτας γραφικών aka gpu. Η μνήμη της κάρτας ήταν επαρκέστατη ακόμη και στο δημοφιλές gta 5  με όσες ρυθμίσεις γραφικών προσφέρει στο έρμα τους (ΟΛΑ για να εξηγούμαστέ, grass, AA) όχι οπως πολύ εννοούν το περίφημο τέρμα όλα, και με ΟΛΑ αυτά λοιπόν ΠΟΤΕ δεν ξεπέρασε η χρήση της μνήμης τα 3,6 γιγα, ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ σε μεγαλύτερη ανάλυση τα fps δεν θα τραβούσαν σε αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας γιατί η gpu είχε τερματίσει και ας είχε και 16 γιγα μνήμης η κάρτα ΔΕΝ θα βοηθούσε σε τίποτε απολύτως, Π.χ. στα 1400p για να έχουμε smooth frame rate θα ρίχναμε φίλτρα αυτό θα ελευθέρωνε vram οπότε και πάλι η ποσότητα της μνήμης θα ήταν επαρκέστατη.

Τι λοιπόν να τα κάνει ακριβώς τα 8 γίγα μνήμης vram η 390 ενα τσιπάκι πολύ πιο αδύναμο απο το GM 204 της gtx 980.

Kαι επειδή μ ου τη βαράει να ακούω ανακρίβειες και για να δείτε το μέγεθος της τρολιάς της AMD, δείτε το high end μοντέλο aka Fury X, με το τεράστιο bandwith 512 GB/s και το τερατώδες εύρος 4096 bit, ΠΟΙΑ είναι η ποσότητα της HBM μνήμης της fury ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ 4 γίγα, δηλαδή το flagship μοντέλο που προορίζεται για 4Κ gaming αρκείται χωρίς πρόβλημα σε 4 γίγα μνήμης ενω το αδύναμο mid high χρειάζεται 8 μάλιστα, νομίζω οτι δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση και οποιοσδήποτε με νοημοσύνη χωρίς πράσινα ή κόκκινα γιαλιά μπορεί να αντιληφθεί όσα ανέφερα

ΑΥΤΟ δεν έγινε τώρα πρώτη φορά ακόμα θυμάμαι τη geforce 6600 το κανονικο μοντέλο είχε 250 mb ram αργης ddr2, το κομμένο μοντέλο 6600LE (light edition) έιχε βγεί σε κάποιες υλοποιήσεις ακόμη και με 512mb ram, ΕΝΩ το γρήγορο 6600GT είχε μόλις 128mb γρήγορης τότε gddr3 συνήθως samsung 1.1ns δεν θέλει και πολλή φαντασία να καταλάβει κάποιος ποιά εκ των τριών ήταν και ποιό γρήγορη 

• Like 1

Λοιπον, για να ξεκαθαριζω. Εγραψα μια προταση και δεν ειπα να παρει αναγκαστικα την r9. Εγω αν επαιρνα καρτα αυτην θα επαιρνα μιας και ειμαι και λιγο red fan. Συμφωνω οτι ειναι rebrand αλλα ειναι μια καλη προταση οπως και η 970 που ειναι τουμπανακι!

• Like 1

Δεν εγραψα φίλε οτι έγραψα για να την πώ σε εσένα ούτε σε κανένα απλά έγραψα οτι ισχύει για την συγκεκριμένη κάρτα τίποτε άλλο προς αποφυγή παρεξηγήσεων

• Like 1

Ναι βρε καταλαβα. Απλα εξηγησα γιατι την προτεινα εγω. Δεν θελω να γινει κανα vs παλι ουτε κανεις μας δεν εχει ορεξη για αυτα. Ο ts πρεπει να δει τι απαιτησεις εχει και σε τι τις εχει αυτες και μετα επιλεγει την καταληλοτερη καρτα γι αυτον!

• Like 2

Λοιπον, για να ξεκαθαριζω. Εγραψα μια προταση και δεν ειπα να παρει αναγκαστικα την r9. Εγω αν επαιρνα καρτα αυτην θα επαιρνα μιας και ειμαι και λιγο red fan. Συμφωνω οτι ειναι rebrand αλλα ειναι μια καλη προταση οπως και η 970 που ειναι τουμπανακι!

Ναι βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλο.Οταν λες στον αλλο οτι η R9 390 ειναι καλυτερη απο την 970 πραγμα που δεν ισχυει για ολα τα παιχνιδια,εν μερη δεν ειναι σαν να του λες ''παρε αυτη''???Οταν ο αλλος που δεν ξερει διαβαζει οτι η μια εκ των δυο καρτων ειναι καλυτερη για ποιο λογο να παρει την χειροτερη???Αν παλι γουσταρει την Nvidia θα την ειχε παρει ηδη και δεν θα ειχε ανοιξει καν θεμα. Απλη λογικη ειναι δεν ειναι αφορμη για κανενα vs.

Καλημερα σε ολους με τις ευχαριστιες μου για τις συμβουλες και υποδειξεις σας Θελω να διευκρινησω τα εξης που κακως δεν τα εξηγησα στην αρχη. Πρωτον,παιχνιδια δεν παιζω σχεδον καθολου,ασχολουμαι με το FSX simulator και μονο.Το προβλημα ειναι οτι το συγκεκριμενο προγραμμα υποστηριζεται απο πολλες εταιρειες  παραγωγης add-ons οι οποιες εχουν κυκλοφορησει απιστευτης ρεαλιστικοτητας scenerys & airports τα οποια η καρτα μου δεν μπορει να τα αναδειξει,και γιαυτο ψαχνομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...