Dare-Devil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/159916-acer-tablet-iconia-tab-w8-w1-810-white-&-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-smartphone-lumia-532-black-dual-sim?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nlweek42-IT-Tablet-21022016Acer Tablet Iconia Tab W8 W1-810 White & Δώρο Smartphone Lumia 532 Black Dual SimTιμή 169Πραγματική προσφορά . Ουσιαστικά το tablet είναι 20 ευρω πιο ακριβό απο την φθηνότερη τιμή skroutz αλλά παίρνεις το κινητό . Ουσιαστικά είναι σαν να αγοράζεις με 20 ευρώ το κινητό .Εντός δικτύου αποστολής είναι δωρεάν τα μεταφορικά.
funbreaker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Γράψε τιμή στον τίτλο και ότι το κινητό είναι δώρο.
Dare-Devil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Γράψε τιμή στον τίτλο και ότι το κινητό είναι δώρο. To θέμα είναι πως επεξεργάζομαι το τίτλο του θέματος ;
funbreaker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 To θέμα είναι πως επεξεργάζομαι το τίτλο του θέματος ; Κάνε επεξεργασία με τον πλήρη επεξεργαστή κειμένου. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Απο οτι βλεπω ειχε μπει και πιο παλια αναλογη προσφορα απο Media Markt αυτη την φορα http://www.insomnia.gr/topic/553216-acer-iconia-tab-8w-w1-810-lumia-530-dual-sim-160-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%B1-mediamarkt/ 2
someone- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 παιδια δινω 40 για το κινητο οποιος ενδιαφερεται για το ταμπλετ.
plpapadopoulos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά (που σαφώς και είναι), δε μπορώ να διανοηθώ πώς κάποιος θα έδινε 170 ευρώ τη σημερινή ημέρα για να πάρει ένα Tablet που είναι WiFi Only. Δεκτό το ότι οι ανάγκες είναι διαφορετικές και ότι άλλοι ίσως βολεύονται με tethering από το κινητό, αλλά προσωπικά πάντα μου φαίνεται πολύ. Όσο για το κινητό, είναι ένα τελείως entry level κινητό. Δε θεωρώ ότι είναι κάποια επένδυση, εκτός αν κάποιος ενδιαφερόταν αποκλειστικά για ένα WiFi Tablet και είχε σκοπό να κάνει δώρο ένα κινητό κάπου ή να το κρατήσει για δεύτερο. Δε ξέρω, ίσως μόνο εγώ να σκέφτομαι έτσι, τί να πώ. Απο οτι βλεπω ειχε μπει και πιο παλια αναλογη προσφορα απο Media Markt αυτη την φορα http://www.insomnia.gr/topic/553216-acer-iconia-tab-8w-w1-810-lumia-530-dual-sim-160-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%B1-mediamarkt/ Ένα χρόνο και 3 μήνες ακριβώς πρίν. Πολύ σωστή κι εύστοχη η παρατήρησή σου. Που σημαίνει ότι ΤΟΤΕ ήταν σημαντική προσφορά (γιατί μιλάμε για το ίδιο ακριβώς Tablet). 1
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά (που σαφώς και είναι), δε μπορώ να διανοηθώ πώς κάποιος θα έδινε 170 ευρώ τη σημερινή ημέρα για να πάρει ένα Tablet που είναι WiFi Only. Δεκτό το ότι οι ανάγκες είναι διαφορετικές και ότι άλλοι ίσως βολεύονται με tethering από το κινητό, αλλά προσωπικά πάντα μου φαίνεται πολύ. Όσο για το κινητό, είναι ένα τελείως entry level κινητό. Δε θεωρώ ότι είναι κάποια επένδυση, εκτός αν κάποιος ενδιαφερόταν αποκλειστικά για ένα WiFi Tablet και είχε σκοπό να κάνει δώρο ένα κινητό κάπου ή να το κρατήσει για δεύτερο. Δε ξέρω, ίσως μόνο εγώ να σκέφτομαι έτσι, τί να πώ. Ένα χρόνο και 3 μήνες ακριβώς πρίν. Πολύ σωστή κι εύστοχη η παρατήρησή σου. Που σημαίνει ότι ΤΟΤΕ ήταν σημαντική προσφορά (γιατί μιλάμε για το ίδιο ακριβώς Tablet). Το wifi only εμένα δεν μου λέει τίποτα, μη σου ότι θα το προτιμούσα κιόλας! Άρα είναι θέμα αναγκών πιστεύω ναι. Δεν ξέρω το συγκεκριμένο τάμπλετ και αν αξίζει, στο wifi only αναφέρομαι.
Aias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 εμενα μου φαινονται 1gb λιγα στο tablet .Κατα τα αλλα φαινεται τιμια προσφορα. προτιμησα την προσφορα του mediamarkt με το lenovo laptop στα 180 ευρω.
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 το lumia 532 αν και entry level ειναι αξιοπρεπέστατο χωρίς κολλήματα και μάλιστα εχει και τίμια κάμερα. Αρκεί να διαβάσετε μερικά reviews. Το κόστος του ειναι 65 ευρώ χωρις μεταφορικά που απο τι βλέπω ειναι +5 ευρώ χωρίς αντικαταβολή. Οπότε το κινητό κάποιος το πουλάει 50-55 ευρώ σφραγισμένο εαν δεν το θέλει. Για το ταμπλετάκι δεν εχω άποψη αν και 1 gb μνήμης ειναι μια χαρά για καθημερινη χρήση το λέω εκ πειρας απο το lenovo που πήρα απο προσφορά. Οσο για την προσφορά είχε παίξει και περισυ στα ίδια χρήματα αρα μπορουν και καλύτερα εκεί στον Κωτσόβολο. Γενικά φέτος βλέπω προσφορές απο την κατάψυξη και ξεστοκάρισμα.. Ελάχιστες αξίζουν και αυτό υπο συζήτηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα