jvgrjohn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, Έχω ένα laptop lenovo το οποίο το συνδέεται ασύρματα σε δίκτυο wifi που έχω στο κάτω διαμέρισμα. Σε αυτό το ρούτερ συνδέονται και άλλοι υπολογιστές ασύρματα. Όταν το laptop το απομακρύνω αρκετά από το σημείο που βρίσκεται το router στο κάτω διαμέρισμα χάνεται η σύνδεση και επίσης μπλοκάρει το router χωρίς να μπορούν και οι υπόλοιποι να συνδεθούν και να χρειάζεται επανεκίνηση του router. Γνωρίζετε μήπως τι μπορεί να φταίει και πως θα λύσω αυτό το πρόβλημα??? Τα windows του laptop είναι τα 7.
SPANK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Λογικό ειναι να χάνει το σήμα αφου και τώρα ειναι οριακά αφου μεσολαβεί διαμέρσμα / τοίχος κτλπ οποτε αν το πάς λιγο παραπέρα χάνει και αυτο που εχει , η λύση σου σε τετοιες περιπτώσει ειναι ενα repeater αρκετά δυνατό ώστε να σου ενισχήσει το σήμα και να πιάνει καλύτερα το laptop αλλα ακομα καλύτερα θα ηταν να τραβηχτεί ενα καλώδιο ethernet
jvgrjohn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε μου σε ευχαριστώ, θα ψάξω για repeater αφού ούτως ή άλλως θα μου χρειαστεί στο σπίτι.
damoclesword Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε μου αντιμετώπιζα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν ενάμιση χρόνο. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν πως το σήμα κοβόταν και ήθελε επανεκκίνηση το ρούτερ ΜΟΝΟ όταν χρησιμοποιούσα τον Chrome. Δηλαδή με τη χρήση ΙΕ και Mozilla δεν συνέβαινε και παρά την απόσταση (είχα απώλεια μιας παύλας από το σήμα μόνο) το ρούτερ δούλευε κανονικά και απροβλημάτιστα. Ίσως είχε να κάνει με το firmware του, δεν έμαθα ποτέ. Δοκίμασέ το αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα