Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες.
Θέλω να συνδέσω το ps3 με την οθόνη του υπολογιστή μου.
Έχω την συγκεκριμένη οθόνη http://www.lg.com/gr/monitors/lg-22EN33S
Γίνεται με καλώδιο hdmi to dvi στην προκειμένη περίπτωση ή χρειάζεται κάτι άλλο που πρέπει να ρυθμίσω/προσέξω?
Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Τα προβληματα σου βασικα ειναι 2(ή 1 οπως το δει κανεις).Θελεις σιγουρα υποδοχη HDMI για 2 λογους

1)1080p σε αρκετα παιχνιδια

2)Γιατι το HDMI σε αντιθεση με το DVI μεταφερει και ηχο.

Και το τελευταιο οδηγει και το αλλο προβλημα που εχει το Monitor αν ειδα καλα οτι δεν εχει ενσωματομενα ηχεια επανω αρα θα εχεις προβλημα με το πως θα βγαινει ο ηχος(εκτως αν δεν σε ενδιαφερει που δεν το νομιζω :P).Αρα θα πρεπει να το ψαξεις το συγκεκριμενο αρκετα.

Δημοσ.

Τα προβληματα σου βασικα ειναι 2(ή 1 οπως το δει κανεις).Θελεις σιγουρα υποδοχη HDMI για 2 λογους

1)1080p σε αρκετα παιχνιδια

2)Γιατι το HDMI σε αντιθεση με το DVI μεταφερει και ηχο.

Και το τελευταιο οδηγει και το αλλο προβλημα που εχει το Monitor αν ειδα καλα οτι δεν εχει ενσωματομενα ηχεια επανω αρα θα εχεις προβλημα με το πως θα βγαινει ο ηχος(εκτως αν δεν σε ενδιαφερει που δεν το νομιζω :P).Αρα θα πρεπει να το ψαξεις το συγκεκριμενο αρκετα.

Καλησπέρα φίλε και ευχαριστώ για την απάντηση καταρχήν.

Με βάση αυτά που μου είπες, γίνετε να βάλω ανταπτοράκι με hdmi θύρα στο dvi καλώδιο που θα φεύγει από την οθόνη, και σε αυτή την hdmi θύρα να μπαίνει το hdmi καλώδιο το οποίο θα έρχεται από το ps3?

Δημοσ.

Θεωρητικα πολλα γινονται αλλα δεν ξερω ακομα και να γινεται αυτο αν θα σου βγαζει μετα το καλωδιο ηχο ή οχι.Θα πρεπει να ψαξεις οπωσδηποτε στο google για αλλες περιπτωσεις που να το εχουν δοκιμασει.

Οπως μπορεις να δεις και εσυ(σε περιπτωση που σκεφτεις να πουλησεις το monitor σου και να πας σε καινουργιο)με ενσωματομενα ηχεια(αλλα και tv monitor πανω κατω)οι τιμες καπως ετσι ειναι

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/m/30/LG/f/5429/%CE%95%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1.html?o=lg

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καινούργιο Monitor. Απλά αγόρασε έναν αντάπτορα που δέχεται HDMI και έχει δύο εξόδους, μια DVI και μία θύρα 3,5mm για να συνδέσεις ηχέιο/ηχεία μέσω AUX. Αγόρασα έναν τέτοιο πριν κανένα χρόνο σύνδεσα ένα παλιό Monitor που είχα πάνω και 1 X-Mini ηχειάκι μεσω 3.5mm AUX καλώδιο και λειτούργησε μια χαρά η συσκευή με έξοδο ήχου.

Δεν ξέρω αν έχεις δυνατότητα αγοράς από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.. αυτόν εδώ είχα πάρει: http://www.amazon.de/gp/switch-language/product/B00GJP2PZS/ref=cs_switchlang?ie=UTF8&keywords=hdmi%20to%20dvi%20audio&language=en_GB&qid=1456234617&sr=8-2

Δημοσ.

Αν γινεται το παραπανω σιγουρα αξιζει.

Φτηνή εναλλακτική, σκεφτόμουν και εγώ να πάρω οθόνη και κατάφερα να το συνδέσω σε μία άχρηστη Noc που είχα σκονισμένη στην άκρη του δωματιού:P

Δημοσ.

Γίνεται σίγουρα απλά ο παραπάνω αντάπτορας είναι από vga to hdmi εσύ θέλεις dvi to hdmi είπες. Τι DVI είναι d, i αυτό πρέπει να το δεις.

Δημοσ.

Γίνεται σίγουρα απλά ο παραπάνω αντάπτορας είναι από vga to hdmi εσύ θέλεις dvi to hdmi είπες. Τι DVI είναι d, i αυτό πρέπει να το δεις.

What? Καλά που το είδες, άλλαξαν το Προϊόν στο Link -.- Hdmi to Dvi είχα λινκάρει. @Dexamethasone πρόσεχε να είναι Hdmi to DVI! γιατί αλλάξανε το προϊόν στην σελίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...