DragonDagger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Σε μια καινούργια συσκευή για να μπορέσεις να μπεις στο store πρέπει να βάλεις ένα e-mail ( δημιουργία λογαριασμού ), όμως δεν θέλω να βάλω το βασικό μου e-mail. Εάν ας πούμε δημιουργήσω ένα gmail, μπορώ να χρησιμοποιώ 2 ταυτόχρονα χωρίς να γίνει συγχρονισμός επαφών κ.λ.π; Ένα για να κατεβάζω εφαρμογές κ.λ.π και το άλλο για τις σοβαρές φάσεις ( αγορές, επικοινωνία ). Επίσης θέλω να μάθω εάν μπορώ να συγχρονίσω το dropbox στο να αποθηκεύονται συγκεκριμένες φωτογραφίες και όχι όλες. Εάν δεν το συγχρονίσω θα τις στέλνω εγώ ή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Το onedrive εάν το κατεβάσεις σε android πως το συγχρονίζεις;
Marios mariakos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν μπορείς να έχεις 2 Gmail ταυτόχρονα.Για το Dropbox δεν ξέρω τίποτα για να βοηθήσω μπορεί να απαντήσει άλλο μέλος η ψάξε στο Internet.Για onedrive το κατεβαζεις και συνδέεσαι με λογαριασμό Microsoft.
DragonDagger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν μπορείς να έχεις 2 Gmail ταυτόχρονα.Για το Dropbox δεν ξέρω τίποτα για να βοηθήσω μπορεί να απαντήσει άλλο μέλος η ψάξε στο Internet.Για onedrive το κατεβαζεις και συνδέεσαι με λογαριασμό Microsoft. Που σημαίνει δηλαδή πως για να συνδεθώ με το βασικό μου mail θα πρέπει να έχω και δεύτερο web browser; Εάν δημιουργήσω λογαριασμό με gmail πως θα συνδεθώ με OneDrive εφόσον δεν μπορώ να βάλω δεύτερο mail;
warlock9_0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 μπορείς να βάλεις όσα gmail θες και να απενεργοποιήσεις το συγχρονισμό ανάλογα και στο dropbox μπορείς να ανεβάζεις manually αυτά που θες μόνο
DragonDagger Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 μπορείς να βάλεις όσα gmail θες και να απενεργοποιήσεις το συγχρονισμό ανάλογα και στο dropbox μπορείς να ανεβάζεις manually αυτά που θες μόνο πως ακριβώς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα