eMike Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Μετά την αναβάθμιση στο laptop μου από Windows 7 σε 10 έχω θέματα με τις εισόδους usb/hdmi.. Συνδέω το πολυμηχάνημα με usb, έδωσε μια-δυο εκτυπώσεις αλλα όταν πάω να σκανάρω κάτι μου γράφει (στον εκτυπωτή) "usb not found/connected". Συνδέω τον σκληρό δίσκο, δε τον βλέπει πλέον. Συνδέω την τηλεόραση με το hdmi να δω ταινία..τίποτα. Παίζει να είναι κάτι άλλο που εγώ ο άμπαλος δεν έχω προσέξει?
eMike Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 drivers Ναι..οκ... και τι πρέπει να κάνω
corsair04 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 διαχείριση συσκευών και βλέπεις ποιες δεν είναι ενημερωμένες και τις ενημερώνεις απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις δίκτυο(ίντερνετ) από το site του κατασκευαστή
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά μπαίνεις στο site του κατασκευαστή του λάπτοπ. Βρισκεις το μοντέλο Βρισκεις τι drivers για 10αρια υπάρχουν για το συγκεκριμένο μοντέλο. Τους περνάς Βλέπεις εαν το πρόβλημα λύθηκε. Εαν οχι ξαναγυρνάς στα 7αρια δυστυχώς. Προβληματάκια με γραφικά και ηχο συνάντησα και στο δικό μου Ν5110 μιας και η dell δεν θα βγάλει drivers,δεν έχω ηχο και δεν παίζουν σωστά οι κάρτες γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα