OptimusSprite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα! Μετά από χρόνια στη cyta ήρθε η ώρα για vdsl. Προς το παρόν είμαι προφανώς μέσω της forthnet, wind, και ΟΤΕ. Μερικές απορίες που έχω είναι οι ακόλουθες. Αν θα ήθελα nova να διαλέξω forthnet? Σε ποια περίπτωση η τηλεόραση είναι καλύτερη ( σε ποια εταιρία) Ένας φίλος μου έχει forthnet στον Πειραιά και ΟΤΕ στο νησί. Κάθε καλοκαίρι παίρνει τον απο κωδικοποιητη απο τον Πειραιά στο νησί και έχει τηλεόραση εκεί! Είναι δυνατόν; Αν ναι πως ακριβώς ; Εσείς ποια εταιρία θα διαλέγατε τώρα; Είμαι αρκετά κοντά σε κόμβο!
dbconan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ΗΟL αν θες ιντερνετ και καλη εξυπηρετηση.. Αν θες TV και βαλεις forthnet,απλα την πατησες...τους λογους αν ψαξεις θα μαθεις...(πολεμος) Αν θες TV χωρις προβληματα,μονο ΟΤΕ... Δυστηχως....Πολυ το χρημα...
OptimusSprite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τόσο χάλια η forthnet? νομίζω είναι σχεδόν δίπλα τα χρήματα για ΟΤΕ. Wind?
dbconan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι θεμα χαλια,το προβλημα τους ειναι με τον ΟΤΕ δεν εχουν καμια επαφη.... Τεσπα επειδη θα με λενε παλι κακο,ψαξε καλα πριν αλλαξεις παροχο...Μην βιαστεις και μετα δεν αλλαζει ευκολα..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 εγω θα πω οτι ολα ειναι θεμα τυχης και περιοχης... Εβαλα forthnet vdsl μου ενεργοποιηθηκε τριτη το ρουτερ ηρθε πεμπτη και το απογευμα ειδα οτι δεν επιανα ταχυτητες vdsl αλλα adsl...πηρα τηλεφωνο παρασκευη πρωι δηλωσα το προβλημα μου ειπαν οτι κανανε λαθος και οτι μεσα σε 3-4 εργασιμες μερες θα το φτιαξουν...σημερα το πρωι 10 η ωρα το ειχα ετοιμο! Εχει τυχει βεβαια να περιμενω και 2-3 μερες για να μου φτιαξουν κατι αλλα δεν ειναι ολα τα προβληματα ιδια... Εγω σου συνιστω να ρωτησεις γειτονες...μονο αυτοι μπορουν να σε βοηθησουν!δηλαδη αν ο απο πανω σου εχει wind και πιανει 23mbps χωρις διακοπες και πληρωνει ADSL τοτε πηγαινε για wind...Εδω στο ινσομνια που να ξερουμε ποια εταιρια ειναι καλη στην περιοχη σου...απλα ο καθενας θα σου πει την προσωπικη του εμπειρια... Απο εκει και περα κοιτας εσυ και σε τι πακετα θες και ποσα λεφτα...ο οτε ειναι ο πιο ακριβος ισως ο πιο αξιοπιστος ομως!Αλλα για να εχουν ολες οι αλλες εταιριες τοσο κοσμο φανταζομαι δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα και με λιγη υπομονη και καλη θεληση ολα γινονται! 1
OptimusSprite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν κάποιος γνωρίζει μένω Καμίνια υπερβολικά κοντά στη ΔΕΗ. Αν βοηθήσει.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν βαλεις δοριφορικη την πας οπου θέλεις, ανεξαστητα απο την σύνδεση και τον παροχο του ιντερνετ, θα σου συνιστούσα να πας σε δορυφορική για να εχεις και καλές ταχύτητες στο ίντερνετ, τα χρηματα ειναι ιδια
Grey29 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν θες TV ΚΑΙ vdsl η forthnet/nova τρέχει μια καλή προσφορά με 60 το μηνα όλη τη nova, vdsl 50αρι και απεριοριστα απο σταθερο προς σταθερα και κινητα. Στον ΟΤΕ για τα αντιστοιχα θα πρέπει να δώσεις πολλά...
dbconan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν θες TV ΚΑΙ vdsl η forthnet/nova τρέχει μια καλή προσφορά με 60 το μηνα όλη τη nova, vdsl 50αρι και απεριοριστα απο σταθερο προς σταθερα και κινητα. Στον ΟΤΕ για τα αντιστοιχα θα πρέπει να δώσεις πολλά... Και παλι πολλα ειναι τα 60 ευρω,γιατι απο ολα αυτα ,αν θα καταφερεις να πιασεις τα μισα θα εισαι τυχερος...Νοva,αν δουν απο τον ΟΤΕ οτι εβαλες,τοτε καλα τρεξιματα,χαχαχαχαχα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 αν θα καταφερεις να πιασεις τα μισα θα εισαι τυχερος για το ιντερνετ λες?γτ εγω πιανω 49,9 και χθες κατεβαζα με 5.2
notist Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα.Η wind δεν έχει τηλεόραση.Αν θες να το συνδιάσεις με τηλέφωνο και internet απλά την ξεχνάς.Η forthnet έχει τη nova που αν σε ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο έχει μόνο την σούπερ λίγδα.Ο ΟΤΕ έχει τον OTE TV που έχει όλα τα καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης-αγγλικό-ισπανικό-γερμανικό-ιταλικό,champions leaque-Europa league-κύπελλο Ελλάδος με τα μισά και λιγότερα χρήματα το μήνα,όταν οι άλλοι πριν μερικά χρόνια με τα ίδια αθλητικά ζήταγαν 60 ευρώ.Σε κάθε περίπτωση επιλέγεις δορυφορική μετάδοση,και όχι ευρυζωνική.Τώρα για σταθερό internet επιλέγεις αναλόγως την περιοχή σου και τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.
bill2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα εχω πσντως εδω και 5 μηνες εχω το s cosmote one L 119 το μηνα λιγα πολλα αλλα για σταθερο κινητο vdsl ιντερνετ και τηλεοραση μια χαρα καιτο το οτε τβ μεσω ιντερνετ
SaFiS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πάνε οπουδήποτε, εκτός απο Wind. Χειρότερη εταιρία δεν υπάρχει. Και έχε υπόψιν ότι επειδή τους έχουν τελειώσει η IPv4 διευθύνσεις, κάνουν πλέον double NAT με αποτέλεσμα να παίρνεις εσωτερική IP. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχεις πρόβλημα με Pings, Port Forward, NAT, κλπ...
bill2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 η forthnet εχει PIV4 I IPV6 ? γιατι ο πατερας μου ειχε forthnet και εβαλε wind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα